Şimdi Ara

#44+ Mage NASI eN koLay ex kasar?###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bnm 44 lwl mage war,itemler hazır die kasıom yoksa yeni char açmam :O

ya ben flame-lr yim 50 lr war die aposta party bulabilirsem kasıom,bi de harpye aldırabilirsem :)))
    (geçen raven döndük :P)

en oLmadı zombide kasıom,
    sizce doğrumuyum,siz olsaydınız nerde kasardınız ???

• İnfernoyu açana kadar party ayırd etme bence.İnfernoyu açınca da mezarlıktan çıkma,bol bol zombie kes.Harpy de yer bulursan daha iyi tabii ama novacı geldimi ilk düşük lvl olanlara yol verirler.Ama sana tavsiyem flame yerine glaciere çevir ve yan skilin lighting olsun daha seri lvl kasarsın.45 lvl glacier mage ile herzaman harpyde yer bulursun kendine.Yan skill lighting olduğu içinde apos a gidebilirsin.Levelin yükselince flame olman daha mantıklı.
  • Hapry ' e Zor Girersin 1 Seek ' e neredeyse Kesin BakıyorLar Ben 59 ' a Kadar Zombide Kastım Tek Atıyordum Görev TakıLarı +8 Maqic Power Set Yap.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4eLendiL

bnm 44 lwl mage war,itemler hazır die kasıom yoksa yeni char açmam :O

ya ben flame-lr yim 50 lr war die aposta party bulabilirsem kasıom,bi de harpye aldırabilirsem :)))
    (geçen raven döndük :P)

en oLmadı zombide kasıom,
    sizce doğrumuyum,siz olsaydınız nerde kasardınız ???

benim 50 lwl magem var nedion sen
  • kabiliyetin varsa ice ol(45den sora) harpyden cıkma

zaten pek zor bişe deil 5 harpyide solidle(ts olcak) sonra 45 alanı at:D

quote:

Orjinalden alıntı: Master_Star

Hapry ' e Zor Girersin 1 Seek ' e neredeyse Kesin BakıyorLar Ben 59 ' a Kadar Zombide Kastım Tek Atıyordum Görev TakıLarı +8 Maqic Power Set Yap.

bunun hiç bi yararı olmaz dahada sorlaştırır olayları bu char hep 45de kalmıcak 60 da olcak czde nolcagını düsün artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuğraAtakan -- 23 Mart 2007; 14:25:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.