Şimdi Ara

44 TL(kargo, vergi DAHİL) [Qualcomm Certified BlitzWolf® BW-S5 QC3.0 18W USB Charger EU Adapter With

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
1.327
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 44 TL(kargo, vergi DAHİL) [Qualcomm Certified BlitzWolf® BW-S5 QC3.0 18W USB Charger EU Adapter With
    www.banggood.com
    BlitzWolf® BW-S9 18W USB Charger EU US UK AU Adapter with Power3S Tech Chargers & Cables from Mobile Phones & Accessories on banggood.com
    https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-S9-18W-USB-Charger-EU-US-UK-AU-Adapter-with-Power3S-Tech-p-1153784.html

Görseldeki yerleri işaretlemeyi unutmayınız. @kubilaybagci'a aşağıdaki anlatım için teşekkürler

"Contact us'a girdikten sonra sıraysıyla Order&Tax>Insurances>Tariff insurance>Email Us'ı seçtikten sonra gerekli bilgileri dolduruyorsunuz. Image kısmından ödemeyi yaptığınız makbuzu ve kutunun üzerinde yer alan etiketin fotoğrafını seçip sayfaya yükleyip, şu kadar vergi ödedim demeniz yeterli."

44 TL(kargo, vergi DAHİL) [Qualcomm Certified BlitzWolf® BW-S5 QC3.0 18W USB Charger EU Adapter With

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 18 Eylül 2019; 2:3:42 >

• Vergi, gümrüğe sunum ücreti vs onlar mı hallediyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Vergi, gümrüğe sunum ücreti vs onlar mı hallediyor?
    Görseldeki yerleri işaretliyorsunuz siparişi veriyorsunuz. Kargo teslim alırken kargo ücretini ödeyip banggood'a ibraz ediyorsunuz. Hesabınıza geri yatırıyor
  • Teşekkürler ,verdim siparişi.

• nasıl ibraz edebilirsin ki ? PTT ürünü getirdiğin de vergi aldığına dair fatura vermiyor.
  • türktelekom bayisinden, samsung orjinal (hızlı değil) şarj aleti + kablosunu 69 tl ye aldık.
    6 ay garanti filanda dediler.
    hesabı siz yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: epiques

nasıl ibraz edebilirsin ki ? PTT ürünü getirdiğin de vergi aldığına dair fatura vermiyor.
    Şubeden dekont alabiliyorsun, ptt sitesinden sorgulatınca da çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Şubeden dekont alabiliyorsun, ptt sitesinden sorgulatınca da çıkıyor

Alıntıları Göster
    ptt'den dekont vermiyorlar diye duymuştum, daha önce aldınız mı vergi çıkan bir ürün için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: epiques

ptt'den dekont vermiyorlar diye duymuştum, daha önce aldınız mı vergi çıkan bir ürün için ?

Alıntıları Göster
    Turkey post ile aldığım kargonun takip numarasıyla sorgulattığımda:

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Turkey post ile aldığım kargonun takip numarasıyla sorgulattığımda:

Alıntıları Göster
    bu şekilde kabul ediyorlarsa sıkıntı yok :) teşekkürler

• Link güncellendi
  • Ürünüm dün geldi, ancak ne üzerinde ne de kutusunda qualcomm sertifikasına dair bir ibare yok.Vergi iadesi için iletişimden vergi ücretini mail göndermek gerekiyor ancak,
    Vergi iadesi için contact us'dan mail göndermeyi deneyince göndermiyor.1-4 ekim çin ulusal tatili uyarısı veriyor.Ulusal tatilin neden mail göndermeme engel olduğu konusunda bir fikrim yok.Prosedür bu mudur?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.