Şimdi Ara

45.000 araba tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardesimde 1.4 140 otomatik full yeni astra var yakıt tüketimi benim kullanimimla 10lt
    Bende 1.2 comfortline jetta 1.2 var hatta ben aracımı almadan önce astrayi cok kullandım beğendiğimde bı aractı sırf bagaj için jetta almıştım bazen gene kardesimin arabasını alıyorum ama arada uçurum fark var dostum jetta cidden daha iyi bir arac. Jetta yere daha sağlam basıyor daha konforlu daha geniş yol tutusu direksiyon tepkimeleri daha iyi. Benim kullanimimla 7lt yakıyorum 3lt daha az.
    Bunu bende astraya binen de jettaya binende farkı söylüyor. Üstelik astra dışarıdan göründüğü gibi geniş değil ve öndeki iki direk abartı kalın görüşü baya kısıtlıyor.
    Bende aracı aldığımda senede 10.000yaparim diyodum ama 8 ayda 12.000 yaptım emin ol bu aracı alırsan sende cok gezeceksin. Yakıt tüketimi cidden az kullandıkta göreceksin hatta nisanlim her gün ise aracıyla gidip geliyor senede rahat 20.000 yapar ona bile 1.2tsi li arac bakıyorum.
    Bu koşullarda sizin aracınız kesinlikle jetta 1.2 alabiliyorsanız highline almanızı tavsiye ederim ben alırken o donanımda arac yoktu 6ay sonra gelecek göründüğü ve 6ay sonrasınada sıra almadıkları için comfortline almak zorunda kaldım ama oda boş değil arasında dokunmatik ekran, ayna katlama, hız sabitleyici farkı var bunları sonradan taktiricam desen aradaki farkın 2 katı tutuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Golf 7 1.2 tsi veya opel astra bakabilirsiniz. 10.000 için dizel gerek yok gibi
  • 1.2 bluemotion golf guzel bir secim olur ama beklemek istmem derseniz

Fr paketli 1.4 tsi leona bir bakin mutlaka gidip inceleyin(asil tavsiyem bu)

Bu butceyle attraction paket 1.6 hdi 92 bg c4 alabilirsiniz (dizel olarak alternatif)

Auris comfort extra d4d 1.4 dizel alabilirsiniz (buda cok mantikli bir tercih olur)

Ama yaklasik 12 bin tl cebimde kalsin bana b sinifi bir aracta yeter derseniz dopdolu suzuki swift bakin derim ic mekani gayet kaliteli tipi guzel yakisikli bir arac, kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 leon kullanıyorum cokda memnunum...fakat iç mekan kalitesi için golf aracımdan önde onun harici golfün hiçbirşeyini aramam..fakat iç mekan kalitesi için bile golfü tercih edebilirim...i30 u bilmiyorum
  • bencede şu an en mantıklısı benzinli jetta alacağına yeni astra hb dize edition alman. senede 10 bin yaparsan eğer, aracı kullandığın yanına kar kalır ikinci elde satarken düşük kilometreli bu dizel astra yı da elinizi öptürerek satarsınız.
  • Bekarsın gençsin yıllık az yol yapacaksın bence 0 araca yönelmehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-fn2-type-r-101563427/detay al böyle bir şey bak keyfine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

Kardesimde 1.4 140 otomatik full yeni astra var yakıt tüketimi benim kullanimimla 10lt
    Bende 1.2 comfortline jetta 1.2 var hatta ben aracımı almadan önce astrayi cok kullandım beğendiğimde bı aractı sırf bagaj için jetta almıştım bazen gene kardesimin arabasını alıyorum ama arada uçurum fark var dostum jetta cidden daha iyi bir arac. Jetta yere daha sağlam basıyor daha konforlu daha geniş yol tutusu direksiyon tepkimeleri daha iyi. Benim kullanimimla 7lt yakıyorum 3lt daha az.
    Bunu bende astraya binen de jettaya binende farkı söylüyor. Üstelik astra dışarıdan göründüğü gibi geniş değil ve öndeki iki direk abartı kalın görüşü baya kısıtlıyor.
    Bende aracı aldığımda senede 10.000yaparim diyodum ama 8 ayda 12.000 yaptım emin ol bu aracı alırsan sende cok gezeceksin. Yakıt tüketimi cidden az kullandıkta göreceksin hatta nisanlim her gün ise aracıyla gidip geliyor senede rahat 20.000 yapar ona bile 1.2tsi li arac bakıyorum.
    Bu koşullarda sizin aracınız kesinlikle jetta 1.2 alabiliyorsanız highline almanızı tavsiye ederim ben alırken o donanımda arac yoktu 6ay sonra gelecek göründüğü ve 6ay sonrasınada sıra almadıkları için comfortline almak zorunda kaldım ama oda boş değil arasında dokunmatik ekran, ayna katlama, hız sabitleyici farkı var bunları sonradan taktiricam desen aradaki farkın 2 katı tutuyor.

aynen katılıyorum hocam sana. jetta ağır basıyo golfle birlikte. 2013 modeli bekliycem zaten ve inşallah golfte gelecek motoru jettaya koyarlar. 7 lt benzinde gayet iyi bi tüketim. ilerde dizelle benzin eşitlenecek gibi gidiyo ve lt hesabında az bi fark var. o yüzden jetta candır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Apocaltique

Bekarsın gençsin yıllık az yol yapacaksın bence 0 araca yönelmehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-fn2-type-r-101563427/detay al böyle bir şey bak keyfine.

hocam 50.000 tl ye yakın para vercekken 2. el almam
  • 44,2 bine bixenon farlı leon FR var hepsine bedel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: cafercan2633

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Astra ile Golf'ü, Focus ve Honda dan üstün görüyorsanız bu yorumu yazılmamış kabul etsek daha iyi.

10 bin km ile 10 lt yaksa bile sorun olacağını düşünmüyorum.

gereğinden fazla pahalılar.yoksa bence hepsi birbirine müsavi sayılır.

Focus test etmedim fakat evet Civic'in pahalı olduğuna bende katılıyorum. Ayrıca sürüşü de bana zevk vermedi. Benim aracım (2 nesil eski) daha keyifli geliyor bu Civic'den.

Focus parasını hak ediyor mu bilmem fakat Civic 5 bin inmeli. Aynı şekilde Jazz'da.

inan focus hiç hak etmiyor...arka koltuğa bindim kafam tavana değdi, anında indim araçtan incelerken...

• leon fr
    golf 1.2 tsı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.