Şimdi Ara

45.000 TL civarı 0 km önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sana tavsiyem düşünme git o fiyata Ford Fiesta Titanium X paketini alırsın üstüne body kit ve jant yapacak kadar paran olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: western222

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetykm

45000 tl ye b sınıfı araç mı alınır Allah aşkına...???
    dizel olmayıp lpg li olsun ama c olsun...hatta d bile alınır....

mesela?

(1.2 tsı)jtta-leon-octavia, chevy cruze, (trend bile olsa) focus, megane hb (joy)-captur vs...
    b olup dizel-full olacağına c olsun baz olsun...
    ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı olsun...
  • quote:

Arkadaşlar 45 000 tl civarında Dizel 0 km araç önerebilir misiniz?

Napcan dizeli ve 0 km yi...

HONDA CIVIC HB... Hem otomatik... 2011-2012 alırsınız HATASIZ... Hatta artan parayla kasko bile yaptırırsınız..
  • quote:

quote:

quote:

mesela?

(1.2 tsı)jtta-leon-octavia, chevy cruze, (trend bile olsa) focus, megane hb (joy)-captur vs...

ekonomik olması açısından dizel düşünüyorum..benzinli alıpta tüp olayına girmek istemiyorum...dizel olunca da araçlar küçülüyor (fiyat limit olayı :( )...kafam çok karışık anlayacağınız...cahvrolet aveo 1.3 ltz var çok donanımlı dizel bir araç.fiyatıda gayet makul.ama kimse önermiyor...şuan en yakın olduklarım opel corsa 1.3 dizel ,fiat punto 1.3 dizel...?????

• western222 W kullanıcısına yanıt
    Hocam siz b sınıfı araçları bırakın bence şu araçlara bakın;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-0-km-2013-cikisli-beyaz-peugeot-308-1.6-hdi-access-10-dk-kredi-132219559/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-citroen-c4-1.6-hdi-confort-otodem-farki-ile-sizlerle-129095747/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-citroen-inallar-dan-c4-1.6-hdi-attraction-113521165/detay

Sıfır araç alın hocam hem dizel hemde C sınıfı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 22 Temmuz 2013; 19:43:33 >

• 45 bin tl civarı sıfır dizel geniş aile aracı bulamazsınız ,anca benzinli bulunabilir .
    mesela ,yeni opel astra sedan 1,6 busines modeli , 46 bin tl fln , orta donanımlı bir arac ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelbs

45 bin tl civarı sıfır dizel geniş aile aracı bulamazsınız ,anca benzinli bulunabilir .
    mesela ,yeni opel astra sedan 1,6 busines modeli , 46 bin tl fln , orta donanımlı bir arac ,

peki üstte verdiğim linkler ne oluyor hocam?
  • Dacia Lodgy 1.5 dCi 90 beygir 39,290 incelemekte fayda var.,

http://www.dacia.com.tr/lodgy/versiyonlar

Seat Toledo 1,6 Tdi 105 beygir 47700 yazıyor kampanyalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 22 Temmuz 2013; 20:36:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

quote:

Orijinalden alıntı: pixelbs

45 bin tl civarı sıfır dizel geniş aile aracı bulamazsınız ,anca benzinli bulunabilir .

peki üstte verdiğim linkler ne oluyor hocam?

linklere bakmamıştım ,
    spot piyasa mı bunlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

Dacia Lodgy 1.5 dCi 90 beygir 39,290 incelemekte fayda var.,

http://www.dacia.com.tr/lodgy/versiyonlar

Seat Toledo 1,6 Tdi 105 beygir 47700 yazıyor kampanyalı.

teşekkürler..değerlendireceğim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denizatas

Bende o fiyatlara araştırdım eğer yıllık kullanımınız 10000 km yi geçmeyecek ise vw jetta 1.2 tsi düşünebilirsiniz bence aracı bu forumda beğenmeyen çok kişi var ama bence araç gayet mükemmel askere gideceğim için vazgeçtik aracı almaktan ama gelince kesin alacağım

yıllık tüketim 10000 km civarı olacak ama şehir içi 100 km de 7.1 lt diyor...benzinli araç,belimizi doğrultamayız heralde...

Tamam haklısınız biraz yüksek ama eğer hesap yaparsanız dizel araba için verdiğiniz fiyat farkı yaklasık 6 veya 7 sene sonra kendini amorti ediyor tabi senede 10000 km yaparsa ben 10000 km den de az yapacağımı düşündüğüm için benzinli araç önerdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bende o fiyatlara araştırdım eğer yıllık kullanımınız 10000 km yi geçmeyecek ise vw jetta 1.2 tsi düşünebilirsiniz bence aracı bu forumda beğenmeyen çok kişi var ama bence araç gayet mükemmel askere gideceğim için vazgeçtik aracı almaktan ama gelince kesin alacağım

yıllık tüketim 10000 km civarı olacak ama şehir içi 100 km de 7.1 lt diyor...benzinli araç,belimizi doğrultamayız heralde...

Tamam haklısınız biraz yüksek ama eğer hesap yaparsanız dizel araba için verdiğiniz fiyat farkı yaklasık 6 veya 7 sene sonra kendini amorti ediyor tabi senede 10000 km yaparsa ben 10000 km den de az yapacağımı düşündüğüm için benzinli araç önerdim.

haklısınız aslında

• Yok hocam hiç bir alakam yok öyle denk geldi birde forumdan bu araçların fiyatlarını duyup merak etmiştim bende direk böyle burada yardımcı olmak istedim param olsa ben alırım bu fiyata c sınıfı sıfır dizel araç

pixelbs;

Valla bilmiyorum hocam denk geldim aklıma geldi arkadaşa yardımı dokunur diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 23 Temmuz 2013; 1:17:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Yok hocam hiç bir alakam yok öyle denk geldi birde forumdan bu araçların fiyatlarını duyup merak etmiştim bende direk böyle burada yardımcı olmak istedim param olsa ben alırım bu fiyata c sınıfı sıfır dizel araç

pixelbs;

Valla bilmiyorum hocam denk geldim aklıma geldi arkadaşa yardımı dokunur diye düşündüm.

anladım ama istanbulda olmadığımdan ilgilenemeyeceğim maalesef :(...teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

mesela?

ekonomik olması açısından dizel düşünüyorum..benzinli alıpta tüp olayına girmek istemiyorum...dizel olunca da araçlar küçülüyor (fiyat limit olayı :( )...kafam çok karışık anlayacağınız...cahvrolet aveo 1.3 ltz var çok donanımlı dizel bir araç.fiyatıda gayet makul.ama kimse önermiyor...şuan en yakın olduklarım opel corsa 1.3 dizel ,fiat punto 1.3 dizel...?????

bence yeni aveo corsadan ve puntodan iyi bir araç.1 yıldan fazla kullanmış biri olarak;
    eksileri: servislerde yedek parçanın depolanmayıp sipariş edilmesi, ön konsolun sert plastik malzemeden yapılması, bagaj kapağında amortisör olmayışı, cam tuşlarında ışık olmayışının dışında eksisi yok.sert plastik malzeme dışında diğerleri pek önemli değil.
    artıları: güvenlik, donanım, yakıt-vergi avantajı (1.5,1.6 dizellere göre)yol tutuş, genişlik ve ferahlık, bagaj vs sayılır.kim tavsiye etmyor anlamadım.bayilerde fiyat değişebilir ama 1.3 LTZ sedan opak manueli 40000 tl ye alabilirsiniz (iyi pazarlıkla),hakkınızda hayırlısı olsun...

• astra - ekle listene derim içine bir kere binsen kararını verirsin zaten.
    2.el dersen daha çok seçenek var.
  • golf 7
  • quote:

giderek daha da zorlaşmaya başladı :(

aveo sedan 1.3 ltz mi?

yoksa opel corsa 1.3 mü?

fiat punto 1.3 MULTIJET 75HP LOUNGE mi?

Hocam gidip aveo note falan almayın. Paranıza yazık. 40.000 YTL'ye lpg li Honda civic alın, ne biliyim bravo dizel alın, citroen elize alın, olursa skoda octavia bakın okursa focus bakın ama note vs almayın

• Aracı tek mi aile olarak mı kullanacaksınız bilmiyorum ama Clio 4 full donanım 1.5 dci 90 Hp da alabilirsiniz.

Yakıt olarak daha iyisini aramazsınız zaten.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.