Şimdi Ara

45.000 TL ye kadar 2. el az yakan otomatik otomobil tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bütçem 40-45bin TL kadar. 2. el afilli bi arabam olsun istiyorum.
    olmazsa olmaz: otomatik vites, az yakıt
    kafamdan geçen modeller: jetta, civic, audi-a3, opel astra, BMW- 116-118
    kafamda soru işareti olan markalar: Peugeot, citroen, Renault..

bu modeller için en full ve en afilli olanlar genelde honda-civic 1,4 veya ,1,6.. (benzin+lpg) otomatik-2010 ve üstü
    ama lpg olmasa da dizel olsa daha iyi olacak diye düşünüyorum.
    audi-a3 1.4 (otomatik) modellerinin bu bütçeye 2004 üstü dizel zor gibi, belki benzin+lpg bulunabilir ama onlarında yakıtlarını bilmiyorum.
    BMW 116-118 serileri olabilir ama onlarda çok yakıyo, :(
    yardımlarınızı rica ediyorum. kafam çok karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profession -- 24 Aralık 2014; 1:35:49 >

• bu konuyu 100kişi incelemiş ama hiç kimse cevap vermemiş???
    arkadaşlar bu konu ile ilgili yorum yapacak olan yok mu?
  • Megane 3 coupe
  • Pejo 208 dizel otomatik 2.elini sifira yakin bu paraya bula ilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: profession

bu konuyu 100kişi incelemiş ama hiç kimse cevap vermemiş???
    arkadaşlar bu konu ile ilgili yorum yapacak olan yok mu?
    dizelse i30 ya da ceed de kafa rahat eder tam otomatikten ötürü ancak yakıt konusunda forumda şikayetler ver. megane ya da fluence az yakacaktır. (edc)

ancak mtv ile uğraşırım diyorsanız 50 bin tl civarı accord hepsinin içinden geçer bu modellerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 27 Aralık 2014; 15:08:58 >
  • 308 veya c4 en iyi seçim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

308 veya c4 en iyi seçim olur
    308 1.6 hdi hem yakıt hem performans olarak çok iyidir 45 bin liraya rahat otomatik envy seçeneğini bulabilirsiniz şehir içinde 5 litreden fazla yemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunçgürsoy

308 1.6 hdi hem yakıt hem performans olarak çok iyidir 45 bin liraya rahat otomatik envy seçeneğini bulabilirsiniz şehir içinde 5 litreden fazla yemez

Alıntıları Göster
    yorumlarınız için teşekkür ederim. şuan 2014 dizel otomatik fulence e biniyorum. ve otomatiğinden çokda memnun değilim. yakıt da ekonomik saylımaz
    ( 6.7lt/100km )
    megane 3 cupe bunun için tercih sebebim olamaz.
    Peugeot 208 e en fazla 25-30bin verilir daha fazlası o araç için lüks olur bence.
    hyundai i30 ve kia ceed arkadaşın dediği gibi yakıt konusunda çok da iyi değil., ayrıca honda Accord tutulmayan bi araba satışı zor olur. onun yerine honda civic daha mantıklı.
    citroen c4 de satışı zor olan ykıtıda fazla olan bi araç
    Peugeot 308 bu seçeneklere göre daha mantıklı gibi.
    benim gönlüm; sürüş konforu ve doluluk bakımından 1.6 honda civic 2010 model civarı gibi görünüyo.
    bunun yanında bu fiyata temizini bulabilirsem audi-a3, de düşünmüyor değilim.
    yada en çok istediğim BMW 1.18i, ama onunda yakıtı çok maalesef
    ...

bunun dışında yorumu ve önerisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim :)

• zevk meselesi ben olsam gidip hayatta civic almam ya astra yada corolla alırdım corollanın şuan için ikinci elide baya pahalı 2008 modelini anca verirler o paraya (a3 ve 116 bu araçlarla kıyaslamıyorum çok saçma)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKTAN06

zevk meselesi ben olsam gidip hayatta civic almam ya astra yada corolla alırdım corollanın şuan için ikinci elide baya pahalı 2008 modelini anca verirler o paraya (a3 ve 116 bu araçlarla kıyaslamıyorum çok saçma)
    Corolla dizel 2011 model olabilir, 5.5 şehir içi yakıt tüketimine sahip, çok ekonomik. Yalnız yağ eksiltiyor
  • Yağ yakmaymis otomatiginde sorun çıkacakmış arıza yapacakmış falan unut gitsin bunları

Oyle 5-6 litreler göremezsin ama

• Lpg li civic en iyisidir. Uzun yolda cok rahat bir arac. Otomatik vitesi sorunsuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Lpg li civic en iyisidir. Uzun yolda cok rahat bir arac. Otomatik vitesi sorunsuzdur.
    FD6 civic lpg ile çok iyi bir seçenek. Alternatif olarak Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP 320 NM Tork 6 ileri Dualogic olabilir. Ben manuelini kullandım ortalaması 6.2 idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

FD6 civic lpg ile çok iyi bir seçenek. Alternatif olarak Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP 320 NM Tork 6 ileri Dualogic olabilir. Ben manuelini kullandım ortalaması 6.2 idi.

Alıntıları Göster
    sanırım Honda Civic en mantıklı seçimlerden birisi gibi görünüyor.
    yaktı tüketimi uygun olsaydı eğer;
    audi-a3 ve BMW 1.18i kesinlikle tercihim olurdu. tabi model olarak biraz daha eski araba olurdu ama bu iki model için de değer diye düşünüyoru.

fiyat bravo ya o kadar para vermek doğrumudur tartışılır :)
    Toyota da arkadaşın dediği gibi yağ problemi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Yağ yakmaymis otomatiginde sorun çıkacakmış arıza yapacakmış falan unut gitsin bunları

Oyle 5-6 litreler göremezsin ama

bitiyorum şu kasaya....!! 2014 makyajlı kasadan daha guzell harika bir araba honda

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

dizelse i30 ya da ceed de kafa rahat eder tam otomatikten ötürü ancak yakıt konusunda forumda şikayetler ver. megane ya da fluence az yakacaktır. (edc)

ancak mtv ile uğraşırım diyorsanız 50 bin tl civarı accord hepsinin içinden geçer bu modellerin

Yorumun son kısmı efsaneymiş hocam :)
  • profession P kullanıcısına yanıt
    Her aracın piyasası hakkında bilginiz var. Her araç hakkında fikriniz var. E neyin tavsiyesini bekliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulilka azadi

Her aracın piyasası hakkında bilginiz var. Her araç hakkında fikriniz var. E neyin tavsiyesini bekliyorsunuz?
    evet her araçla ilgili bi fikrim var, fikir sahibiyim ama birazda bilmediğim bişeyler varsa öğrenirim diye düşünmüştüm
    teknik olarak kıyaslama yapabilecek arkadaşlardan hala yardım beklemekteyim :)
  • profession P kullanıcısına yanıt
    Hadi senin en istediğin yorumu ben yapayım ,

Ne toyota ne peugeot ,
    Şimdi a3 ile peugeot 308 kıyaslarsan gülünür buna ancak ,

45bin liran varsa , 2009 model a3 öneririm , (2009 da makyaj geldi daha yakışıklı oldu)
    1 serisinin tipine ısınamadım , bana çirkin geliyor ne dersen de.
    Ki a3 ün piyasası daha canlı biliyorsun ki

100bin km altında , temiz , a3 bulabilirsin ama dediğim gibi onda da 2008-2009 dan aşağı düşme

Kasko ve yakıtta biraz zorlar

Ama bir peugeot nere , audi nere :)

o da prestije feda olsun diyeceksin :)

Ben düşünmeden a3 alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Hadi senin en istediğin yorumu ben yapayım ,

Ne toyota ne peugeot ,
    Şimdi a3 ile peugeot 308 kıyaslarsan gülünür buna ancak ,

45bin liran varsa , 2009 model a3 öneririm , (2009 da makyaj geldi daha yakışıklı oldu)
    1 serisinin tipine ısınamadım , bana çirkin geliyor ne dersen de.
    Ki a3 ün piyasası daha canlı biliyorsun ki

100bin km altında , temiz , a3 bulabilirsin ama dediğim gibi onda da 2008-2009 dan aşağı düşme

Kasko ve yakıtta biraz zorlar

Ama bir peugeot nere , audi nere :)

o da prestije feda olsun diyeceksin :)

Ben düşünmeden a3 alırdım.
    dostum bende sana katılıyorum a3 süper tabiki.
    ama ben otomatik araba bakıyorum. dolayısıyla 45bine hem otomatik hem a3 hemde 2008-2009 model warmı :)
    ilk yorumumda bahsettiğim gibi bu bütçeye 2004 civarı ancak bulunabiliyor..

ya geliyor gidiyo bu iş honda civic te bitiyo gibi geliyor bana :)
    civic in en dolusu (elegance) 2010modeli otomatik benzin+lpg, sunroof, LCD ekranlı, hemde hiç hasar kaydı olmayanı 45-50bin civarı bulunabiliyor
    ben buna odaklanıyorum artık, diğer seçenekleri biraz daha para kazanınca seneye düşünecem sanırım :))

evet a3 ün piyasası var, honda civic in de piyasası çok hareketli satışı koly bi araç. yeterki temiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profession -- 9 Ocak 2015; 21:59:24 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.