Şimdi Ara

45-65 bin YTL arası alınabilecek jipler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu fiyatlar aralığında tavsiye edebileceğiniz jipler nelerdir?
    honda hrv, crv var, mitsubishi outlander, tucson var, bu jipleri kullanan, yada araştırmış arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, tabi yeni önerileride bekliyorum, aklıma gelenleri yazdım sadece...

edit : bu arada, sıfır olacak, onu unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejan -- 28 Haziran 2006; 15:07:21 >

• Tucson 2.0 CRDI tavsiye ederim siyah olması kaydıyla.. Fena değil ama arazi kabiliyeti çok iyi değil + iç mekan çok kalitesiz.. Ama donanım fena değil motor da tutumlu sayılır performans zayıf iç mekan geniş..
  • ben mitsubishi outlander tavsiye ederim fenada gitmiyo güzel makine bence simsiyah olucak bide oh tadından yenmez
  • arkdaşım bu fiyata çok adam gibi bişe bulamazsın ama deneyimlerime dayanarak sölüyorum dier jiplerin hiçbirine binmedim ama honda cr-v ile ankara-samsun arasında yolculuk yaptım (2005 modeli ) araç gayet sessiz ve konforlu ve işçilik fln olarak da iyi bence cr-v yi tercih edebilrisin (siyah olursa iyi olur )
  • yazdıklarının içinde bence en iyisi mitsubishi
    ama daha iyileride var tabi
  • siyah olacak gibi, tüm mesajların ortak yönü :) , bu kadar kişi siyahta hemfikirse vardır kesin bişey. bende outlander'ın tipini beğendim şahsen, haftasonu falan bakmayı düşünüyorumda, sonuçta birçok jip modeli , markası vs. var, yazdıklarım zaten birkaçıydı, maksat biraz daha fikir edinip, kafamdaki çeşit bolluğunu azaltmak, 2 yada 3 tane arasından seçim yapmak, yorum yapanlara teşekkürler, dahada yorum bekliyorum :)
  • CRV veya subaru forerster bakarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

CRV veya subaru forerster bakarım

forester ın fiyatını daha pahalı sanıyordum, söylediğin çok iyi oldu..
  • Kia Sportage ferah ama yakıtı kötü yada ben araç yürüsün diye yüklendiğimden dolayı yakmış olabilir . kıçını toplayamıyordu dış görüntüde anormallik var ön çamurluk üstü plastik kaplamalar kötü duruyor ama arka görüntü iiiyi . kapılar tok kapanıyor genel işçilik iiiyi. müzik sistemi hiçte fena değil traktör gibi ses var. patron aldıktan 1-2 ay kadar sonra servise çağırıp performans ile ilgili bir program değişikliği yaptılar beyinde ama ben bir fark göremedimdi
  • O kadar param olsa,
    biraz daha bekler makyaja grince BMW 1.16 para yeterse 1.20 alırdım.
    4x4 arazi sevmiyorum...yere yakın olmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 29 Haziran 2006; 11:20:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

O kadar param olsa,
    biraz daha bekler makyaja grince BMW 1.16 para yeterse 1.20 alırdım.
    4x4 arazi sevmiyorum...yere yakın olmalıyım

ya bmw 1 serisi gençlere yönelik, bu daha bi aile arabası olacak, birde jip olacak mümkünse tabi bu fiyat aralığında, nitekim mümkün gibi gördüğüm kadarıyla, bmw range rover mercedes vs. kadar olmasada, orta sınıf bişeyler var..

kia sportage şuan için 37.000€+1000 ytl, o da 76000 ytl ye denk geliyor, biraz uzak gibi :)
  • bence dizel al yoksa yakıt dayandıramassın buda sportage yi işaret ediyor ama biraz daha para eklersen sorento da yakışır sana
  • kia sorento olabilir
    iç piyasada acayip talep gördü
    çok tutuldu
    hem baya bi modifiye parçasıda çıktı
    aksesuara da gider..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

kia sorento olabilir
    iç piyasada acayip talep gördü
    çok tutuldu
    hem baya bi modifiye parçasıda çıktı
    aksesuara da gider..

bu fiyat aralıgında tek dusuncegın arac sorento yada sportage olmalı bence..
  • arkadaşlar sorento nun sıfırı 41000£
    yaklaşık 82000 ytl.
    arkadaş 45-65 arası sormuş.
    lütfen biraz dikkat
  • quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

arkadaşlar sorento nun sıfırı 41000£
    yaklaşık 82000 ytl.
    arkadaş 45-65 arası sormuş.
    lütfen biraz dikkat

bu kadar pahalı olamaz yaw
    nerdeyse land-rover gibi
    çevremde 3-5 kişi birden aldı bundan ucuz diye
  • kardeş landrover ın en ucuz modeliyle aşağı yukarı aynı.
    Land Rover Freelander 2.0 Td4=42000£
    zaten landrover gibi bi araç varken sorenta almak saçmalıktır bence.
    neyse konumuz bu değil.
    yavaş yavaş sapıyoruz konudan.
    fakat jip alacak kardeş sana bi önerim:
    bu kadar parayı beş para etmeyecek jipe verinceye kadar git orta sınıf bi araba al.
    hem konforun tadını çıkar hem ekonominin hem adrenalin(bu biraz abartılı oldu)
    passat-vectra-407 gibi araçları tercih etmeni öneririm.
    SAYGILAR
  • bana kalsa zaten ben öyle birşey alırım, alfa 159 ları flnda çok beğendim vs. yani jip düşünmem bile, ama işte peder beylerin isteği bu yönde :)
    banada araştırma görevi düştü, ha ama komşuda pişer banada düşer o ayrı :)...
    quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

kardeş landrover ın en ucuz modeliyle aşağı yukarı aynı.
    Land Rover Freelander 2.0 Td4=42000£
    zaten landrover gibi bi araç varken sorenta almak saçmalıktır bence.
    neyse konumuz bu değil.
    yavaş yavaş sapıyoruz konudan.
    fakat jip alacak kardeş sana bi önerim:
    bu kadar parayı beş para etmeyecek jipe verinceye kadar git orta sınıf bi araba al.
    hem konforun tadını çıkar hem ekonominin hem adrenalin(bu biraz abartılı oldu)
    passat-vectra-407 gibi araçları tercih etmeni öneririm.
    SAYGILAR

• mitsubishi outlander 2.0 turboyu tek geçerim,hem tip olarak hem de performans olarak mükemmel! düz vites modelinin 0-100km hızlanması yanlış hatırlamıyorsam 7.7sn idi!
  • ABİ BU FİATLARA BEN OLSAM
    MTSBHİ ASLA ALMAM
    HYUNDAİ Yİ GEÇ
    CRV ESKİİDİ

EN İYİSİ SUZUKİ VİTARA ARAZİ KABİLİYETİ HEPSİNDEN İYİ
    KALİTESİ HEPSİNDEN KALİTELİ VE BU İŞİN USTASI BU ADAMLAR
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.