Şimdi Ara

45 bin km deki superb mi yoksa 94 bin km de passat mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
2.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

anlıyorum da 1200 liraya akü nedir eskisini vermediniz mi ben 550 liraya povver taktırdım nisanda o da mutlu.standart bir şey de değil alçak tip daha pahalı ama orijinali verince düştü fiyatı.onda da corona oldum 10 gün kontak açılmadı ondan bitti yoksa daha kullanırdım ben o gm orijinal aküyü.

baskı balata yok bende tam otomatik

disk torna vs yaptırmadım fren sistemi orijinal sizinki de 2015 benimki de 2015 torna diyorsunuz balata değil.

triger kayışı yok zincir bende yani farklılıklar var ve bakım dediğiniz bu kadar tutarsa ben bu işten bir şey anlamam.oh ne güzel derken birden yağmur gibi gelir vw'de masraf ben uyarmış olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 2 Eylül 2021; 16:47:28 >
  • Hocam agm akü nedir ne değildir önce bir araştırın bence :)

Dediğiniz gibi povver, hattuşaş vs zibilyon tane akü var ucuz yollu.

Kalan kalemlerde torna vs demişsiniz asla o yollara girmem. Sıfır takarım. Kafam rahat olur. Ha bu arada arabaya ciddi anlamda iyi bakarsanız ve adam akıllı kullanırsanız kuruş masraf çıkarmaz. Her aracın kendi dinamizmi var. Gm grubunun, ford'un veya vag grubunun. Ancak bunların içinde en temel faktör kullanılan yakıt. Kullanılan yakıtın kalitesi cidden çok önemli. Yani korktuğunuz gibi bir durum olmaz inşallah... :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese Merhabalar,

Uzun bir aradan sonra tekrar aynı ikilemde kalıp, bu sefer tercihimi 2019 Mod 1.6 TDI Style DSG Superb'den yana kullandım.

Yukarda bahsettiğim manuel passatı Son mesajdan bir kaç hafta sonra satıp, bir model üstü 90XXX kmlerde dizel otomatik CL paket bir passat aldım. Aracı ilana koyduktan iki gün içinde satılmıştı Manuel olan passat.

O dönemden yaklaşık 1 yıl sonra, ev aldık, az bir pazamız kaldı, onunla da Peugeot 207 1.6 HDI sw almıştım. O da 80 bin küsür km idi.

Ona bir yıl kadar bindikten sonra Opel Astra 1.6 CDTI Sport paket 117 Bin km de ki aracı aldım. Ona da 15 ay kadar bindikten sonra, Ağustos başında 66 bin Km'de dizel otomatik Style paket Superb aldım.

Passat, Superb'e göre cidden farkı olan bir araç. Ancak Superb'de kesinlikle alt sınıf, yan marka algısı oluşturmuyor, ve şuana kadar oldukça memnunum. Genelde sportif bir sürüş tarzım vardır ama superb'e geçtikten sonra daha sakin ve öngörülebilir bir sürüş stili oluşturdum. Aracın aurası bu gerçekten. Donanım ve özellik olarak çok tatmin edici. Zaten bu sefer Passattan vazgeçmemin sebebi bu oldu. Nasip olursa 90 bin km ye kadar -ki yaklaşık 2-2,5 sene- daha binerim bu araca.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.