Şimdi Ara

45 Bin TL > Kia Rio Verilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fiyatı düzgün olan Rio Sporty'ler 1 ayı bile bulmadı satılması. 45'e kadar alınabilir araçlardan birisi Rio. Ayrıca Sportylerde yanlış bilmiyorsam 10 hava yastığı var.

Ayrıca C segmenti de bakacaksanız mutlaka 308 bakın
  • @auto_man

4 ay değil 3 ay ayrıca sildiğimi belirttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Fiyatı düzgün olan Rio Sporty'ler 1 ayı bile bulmadı satılması. 45'e kadar alınabilir araçlardan birisi Rio. Ayrıca Sportylerde yanlış bilmiyorsam 10 hava yastığı var.

6 hava yastığı var. Her donanımda standart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gurul kullanıcısına yanıt
    Ben olsam kırmızı bakardım. Daha farklı gösteriyor, ikinci seçeneğim de beyaz olurdu. Kırmızının ayrı bir piyasası var onu da belirteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

@auto_man

4 ay değil 3 ay ayrıca sildiğimi belirttim.

3 aydır satılamayan 4 rio dedim. 4 ay demedim zaten. Neyse kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Fiyatı düzgün olan Rio Sporty'ler 1 ayı bile bulmadı satılması. 45'e kadar alınabilir araçlardan birisi Rio. Ayrıca Sportylerde yanlış bilmiyorsam 10 hava yastığı var.

6 hava yastığı var. Her donanımda standart.

Başka araçla karşılaştırdım muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

@shakircan
    Hocam bende alsatçı mantığı ile değil de daha çok acil nakit ihtiyacı veya başka bir araç , ev alma ihtiyacı olur elindekini satana kadar fırsat kaçabilir. Bunları göz önünde bulundurmak lazım.

Arkadaşımın civic 1 aydır satılmadı 2012 model beyaz premium hasar kaydı yok..

Benim aldığım ceed ilan sahibi tarafından yeni koyulmuştu yani 1 günde satıldı

Şöyle düşünmek lazım civic her yerde var elini sallasan civic e çarpar ilanın 3 gün sonra arka sayfalara düşer kimse aramaz ama ceed temizi için her gün ilan bekleyen çok insan var bunlardan biri de bendim ve ilan sahibi ilana koyar koymaz aldım.

• rio dedigin arac polodan fistadan asagı kalmaz hatta daha saglam ve ekonomık bir arac dusunme al derim
  • Seat İbiza 1.2 TSI Style Manuel.

Daha iyidir daha kötüdür demiyorum sadece bir tavsiye belki bakarsınız.

• Bu konunun özü "45bin TL Rio'ya verilmez ama Polo'ya verilir"e kadar geldiyse vay halimize

• Dizel düşünüyorum hocam, yılda 15.000 km üstü planlarım içerisinde. Öneriniz için teşekkürler.
  • Aynı bütçe de yeni i20 mpi style almanizi tavsiye ederim. İkinci el derdiniz olmaz.

• Gurul kullanıcısına yanıt
    Hyundai i20 dizel yokmu? Güzel görüntüsü var

• Hyundai i20 eski kasası denk geliyor. Yeni kasalar, Rio Concept paketteki özellikleri bulunan Style paket en düşük 52-57 Bin TL arasında bulunuyor.

Yok arkadaş, 2014-2015 Concept paketteki özellikleri bulunan dizel/manuel bir araç bulun bakalım. Herkes bir öneri veriyor, yok olmaz o kadar para verilmez diyor ama kimse o fiyata bu özellikteki araç bulamıyor.
  • i20 style paket ne ki, 2 airbag var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.