Şimdi Ara

45 bine Kia rio sporty nasıl sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rio bence çok mantıklı bir araç.Arka diz mesafesi sınıfında lider zaten.Şimdiden hayırlı olsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ForBlack kullanıcısına yanıt
    Aynen çok yaşadığım için tahmin edebiliyorum 40-50 arası bütcede bizde araç bakıyorduk çoğu uydurma ya salağa yatıyor yada cidden arabadan anlamayıp kullanmasını bilmiyor. Çevrede bana çok aşırı incelersen alacak araba yok dediler , üstelik ben öncelikli olarak piyasa arabası bakmadım hep binici arabası bakmama rağmen çok dengesiz insanla karşılaştım. İnşallah siz iyisini bulursunuz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    expertize güvenilmez çünkü sorumlulukları yok zaten onun götüreceği expertize sakın gitmeyin . araç alttan hasar almış olabilir.
    galerici göz göre göre kaza hakkında yalan yazmış açıklamaya şimdi sorsanız unutmuşum der . . bir de aracın km si 30,000 e inse herkes şüphelenir 3 yaşındaki araba için , ama 80 kusür bin olunca kimse şüphelenmez aynı sizin gibi onlar bunu biliyor onun için km si 80 kusur bin . alacaksanız bari o hasar miktarı yazmayan kazaları iyice araştırın ama sakın satıcıya güvenmeyin . hatta şöyle söyleyeyim onun çep telefonundan herhangi bir kontrol yapmayın 5564 u bir arkadaşlarının telefonu olarak kaydediyorlar ve sonra arkadaşından gelen hasar mesajını 5564 den gelmiş gibi gösteriyor size.

hem o paraya alabileceğiniz sıfır km benzinli/manuel b segmenti araçlar var.
    onlara da bakabilirsiniz illaki dizel olsun demiyorsanız .

http://www.epey.com/araba/e/YTozOntpOjQwODthOjI6e2k6MDtzOjY6IjEwNzg2MiI7aToxO3M6NjoiMTg2MjQ2Ijt9aTo1MDQ7YToxOntpOjA7czo0OiI4ODU2Ijt9aTo0MTA7YToxOntpOjA7czo0OiI5MDUyIjt9fV9zOjk6ImZpeWF0OkFTQyI7=/

• beyazakbil B kullanıcısına yanıt
    Onun söylediği ekspertize tabii ki gitmem. Sorgulatma olayını ise ben 1 2 gün içinde gidip arabayı gördükten sonra içimr sinerse şasesini falan isterim kendim sorgulatırım. Benzinli istemiyorum attıklarınıza hep bakmıştım. Boş paketler ne yazık ki. Yoksa ben de isterdim 67k ya dolu dizel i20 almak.

• 35ten fazla etmez

evet istanbuldan aldım şansa oldu bir anda 44 bin yazmıştı galeri 101 binde aldım servis bakımlı garanti devame diyor pazarlıkla 40 a kadar düştü sonra aracın yanına gidince içi pisti bide tanponlar boya istiyordu 500 tl de öyle düştü sağolsun 39500 e geldi araç
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.