Şimdi Ara

450-500 TL'ye AMD A10 7850K Sisteme Harici Ekran Kartı Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: muratcool

İspat etmek zorunda değilsiniz.
    Kimileri bilgi paylaşır kimileri Salça olur...
    Boşverin geçin.

haklısınız en güzeli sanırım. arkadaş dedikten sonra ayarlarıma da tekrar baktım. texture quality mediumda alan görüşü %60 civarı diğerleri high da aa açık frapstan bakınca 25-40 arası dalgalandı gayet kasmadan oynanıyor. hatta asusun bu ekran kartına oc etmeyi sağlayan gpu tweak diye bir uygulaması var oc edilse 3-5 fps daha fazla bile alınabilir.
  • arkadaşlar r9 270 için yukarıdaki psu yeterli olur mu sizce cevap verir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrBrave

quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

İspat etmek zorunda değilsiniz.
    Kimileri bilgi paylaşır kimileri Salça olur...
    Boşverin geçin.

haklısınız en güzeli sanırım. arkadaş dedikten sonra ayarlarıma da tekrar baktım. texture quality mediumda alan görüşü %60 civarı diğerleri high da aa açık frapstan bakınca 25-40 arası dalgalandı gayet kasmadan oynanıyor. hatta asusun bu ekran kartına oc etmeyi sağlayan gpu tweak diye bir uygulaması var oc edilse 3-5 fps daha fazla bile alınabilir.

Yüksek ayar diyip texture medium demek fark ettiriyor,hele ki 1080p'de.
    Öyle bir söylediniz ki bende sandım 1080p high ayarlar kasmadan oynuyor.

• arkadaşlar ozaman son kez daha yazıyımda r9 270 için tauro serisi xıgmatek 500 w güç kaynağı 80+ bronze yeterli midir +12v cıkısından 384 watt geliyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtarox10 -- 11 Nisan 2015; 18:06:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.