Şimdi Ara

450 TL Aşmayacak Ekran Kartı Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu işten yeterince anlamıyorum.Bu nedenle önerilerinize ihtiyacım var.Aşağıdaki iki-üç kart arasında kaldım.Bugün yarın alacağım bunlardan birini.Bunların iyi kötü yanlarını,varsa daha iyi bir tavsiyeniz söylemenizi istiyorum.Teşekkürler.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx750-ti-twinfrozrgaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html kafamdaki kart

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-270-directcu-ii-2gb-gddr5-256bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-265-directcu-ii-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

Çekirdek-Bellek hızı ve bit değerleri kafamı karıştırıyor.Bir tanıdığım 4 şeritli yolda 50'yle giden araba-2 şeritli yolda 100'le giden araba örneği vermişti bunun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin_tt -- 8 Ocak 2015; 10:55:41 >

• GTX750Ti tarafında Evga şuan da indirimde ona bakabilirsin.

R9 270 serisinde de bütçene uygun olan Powercolor var.

Sistem bileşenlerini yazman daha iyi olur bu arada.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Hocam sistem şimdilik çöp.

450 TL Aşmayacak Ekran Kartı Önerileri

zamanla diğer bileşenleri katacağım.
  • ersin_tt E kullanıcısına yanıt
    biraz işlemciye oc ile 750 ti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes P.

biraz işlemciye oc ile 750 ti
    Gtx750ti
  • R7 265 - gtx 750ti - R7 260x performans fiyat sıralaması böyle. Hani amd oyunları oynuyorsan yanında verilen oyun hediyeleri işe r7 ler çok iyiler. Biraz Youtubedan araştır yeter. Gyx 750ti onların biraz pahalı nvidia versiyonu. Birisinda hali hazırda mantle diğerinde şuan dsr var. 1 sene sonra r7 kere vsr nvidia dx12 gelecek yani hiç bir farkları yok gibi. ( gtx 750ti evga fan sesi ve hızı sorunlu bir kart pek çok kişi önermiyor youtubeda )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0netw0

R7 265 - gtx 750ti - R7 260x performans fiyat sıralaması böyle. Hani amd oyunları oynuyorsan yanında verilen oyun hediyeleri işe r7 ler çok iyiler. Biraz Youtubedan araştır yeter. Gyx 750ti onların biraz pahalı nvidia versiyonu. Birisinda hali hazırda mantle diğerinde şuan dsr var. 1 sene sonra r7 kere vsr nvidia dx12 gelecek yani hiç bir farkları yok gibi. ( gtx 750ti evga fan sesi ve hızı sorunlu bir kart pek çok kişi önermiyor youtubeda )
    Oluşacak sistem

CPU : İntel pentium g840

GPU : MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming

RAM : 8 GB

PSU : Corsair 550W

elden gelen bu işte :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    465 TL POWERCOLOR R9 270X OC Turbo Duo, 2 GB, PCIExp Ekran Kartı, DDR5, 256 bit, 1080/5600

alabileceğiniz en iyi ekran kartı
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    270X değil diye biliyorum 465tl olanı,bizzat kendim aldığım için.
    MSI GTX750 Ti güzel olur oyum oynamak için
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Vatan'da 270 modeli 465Tl o yüzden söyledim.Fiyatlar genel olarak iyi görünüyor.
    Edit : Aynı sitede x olmayan turboduo modeli 415 TL.Bu model alınıp o.c yapılarak 270x'in üzerine çıkarılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-072748750 -- 8 Ocak 2015; 19:19:09 >
  • 270x o.c ile 280 civarına çıkarılabilir vs vs diye uzar bu muhabbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

270x o.c ile 280 civarına çıkarılabilir vs vs diye uzar bu muhabbet
    pentium g860 ile msı gaming 750ti kullanıyorum. tercih etme sebebim amd ekran kartlarının vga monitörlerde titreme sorunu olduğu için 2. sebeb rakiblerine göre çok az güç tüketmesi 3. ise driver. amd hd 6750 de driver yüzünden başım çok ağrıdı . monitör vga ise nvidia hdmı veya dvı ise amd karar senin

• Asus R9 270 al dehşet bir kart, ben kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTX58

pentium g860 ile msı gaming 750ti kullanıyorum. tercih etme sebebim amd ekran kartlarının vga monitörlerde titreme sorunu olduğu için 2. sebeb rakiblerine göre çok az güç tüketmesi 3. ise driver. amd hd 6750 de driver yüzünden başım çok ağrıdı . monitör vga ise nvidia hdmı veya dvı ise amd karar senin

Sıkıntıların hiçbirini yaşamadım suana dek vga da titreme sorunu olmadı dvi ile cevirerek kullanmistim birkac saat driver konusu da sıkıntı değil güç tüketimi de 150w olması lazım çok uçuk bir değer sayılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-072748750

quote:

Orijinalden alıntı: FTX58

Sıkıntıların hiçbirini yaşamadım suana dek vga da titreme sorunu olmadı dvi ile cevirerek kullanmistim birkac saat driver konusu da sıkıntı değil güç tüketimi de 150w olması lazım çok uçuk bir değer sayılmaz.

Alıntıları Göster
    http://www.teknofiyat.com/?search=r9+270

• quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

http://www.teknofiyat.com/?search=r9+270

Alıntıları Göster
    hocam powerin kaldirirsa 375e 7950 verebilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamblerbarbo

hocam powerin kaldirirsa 375e 7950 verebilirim :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 750ti Twinfrozr aldım,afterburner filan hiç anlamam yardımcı olabilecekler varmı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin_tt

Arkadaşlar 750ti Twinfrozr aldım,afterburner filan hiç anlamam yardımcı olabilecekler varmı :D

Alıntıları Göster
    çıkan cd den msı gaming up ve afterburnerı yükle driverı nvidianın sitesinden indir.
    amd konusundada 7850 de sıkıntı yaşadım vga monitörde titreme sorunu vardı iade ettim. driver konusundada 750 ti yi alana kadar hep amd kart kullandım kusura bakma ama amd'nin driver problemi çok ve bunu hayla aşamadı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.