Bildirim
450 TL ye kadar telefon önerileri
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hepsiburadadan alırsanız:
samsung monte s5620 = 3g wifi java tabanlı 3.2mp 454 tl
samsung i7500 android 8gb = 3g wifi android 5.0mp 479 tl
samsung s5233w = wifi java tabanlı 3.2 mp 359 tl
nokia 5800 xp = 3g wifi symbian 3.2 mp 476 tl
benim önerilerim bunlar. içlerinden i7500 seçerdim ..
iyi forumlar -
quote:
Orijinalden alıntı: ekoman245
hepsiburadadan alırsanız:
samsung monte s5620 = 3g wifi java tabanlı 3.2mp 454 tl
samsung i7500 android 8gb = 3g wifi android 5.0mp 479 tl
samsung s5233w = wifi java tabanlı 3.2 mp 359 tl
nokia 5800 xp = 3g wifi symbian 3.2 mp 476 tl
benim önerilerim bunlar. içlerinden i7500 seçerdim ..
iyi forumlar
+1 Samsung i7500 Tam Sana Göre. -
üzerine 30 tl daha koyarsın artık o sorun olmaz inş yoksa ben vereyim 30 tlsini :D -
iphone u 650 ye sattım da telefona artık o kadar para vermek istemıorum. Bu yüzden 5800 tarzı telefonlar bakıoyrum ve şuan galaxyi inceliyorum. Hoş birşeye benziyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Siwolk
iphone u 650 ye sattım da telefona artık o kadar para vermek istemıorum. Bu yüzden 5800 tarzı telefonlar bakıoyrum ve şuan galaxyi inceliyorum. Hoş birşeye benziyor
Aldigin hicbir telefon(bb haric) iphone un yerini tutmayacak. -
Yok arkadaşım iphone'a doydum artık. Farklı ucuz birşeyler arıyorum. i7500 hakkındaki yorumlaı okuyorum sarj ve market olayı sorunluymuş sanırım -
Başka önerisi olan var mı ? i7500 e o fiyatı vemrek istemedim 5800 daha cok kullanıslı gelıyor o fiyatlara nazaran -
sana yine de samsung i7500 öneriyorum ben.F/p olarak en iyisi.hb'daki yorumlar kafanı kurcalamasın çogu sorunu yazılımla çözdüler.Tekrar ediyorum f/p de en iyisi bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: umutech
sana yine de samsung i7500 öneriyorum ben.F/p olarak en iyisi.hb'daki yorumlar kafanı kurcalamasın çogu sorunu yazılımla çözdüler.Tekrar ediyorum f/p de en iyisi bence.
akşama almayı düşünüyorum fakat galaxy s de çalışan oyunlar çalışır mı i7500 de diye :) -
Arkadaşlar 2 hafta kullanılmış garantili 7500 buldum, teli inceledim temiz çizik vs hiç birşeyi yok. Tek sıkıntısı kamerayı açmak istediğimde; kameranın normal olmayan birşekilde kapatıldığını bu yüzden camera.android.com tarzında bir hata mesajı veriyor.. Telefonu almadna önce size sorayım dedim bu hatanın çözümü var mı diye? İnternette gerekli bilgiyi edinemedim -
5800 daha sorunsuz bir tel bence -
Samsungun sistemi, nokia nın dokunmatiği korkutuyor.. birazdan sipariş vericem de hala kararsız kaldım.. hangisi ilk mesjada belliettiğiğm gibi oyun, müzk uygulama (belirli boş zamanlarda vakit gecirmek amacı için) iyidir? -
iPhone u sattım ve neredeyse hiç bir dokunmatik cihazı kullanamıyorum hepsi ağır geliyor cihazı aldıktan sonra üreticiye, satıcıya ve sana o telefonu almanı öneren kişiye sövmek istemiyorsan (ki onlarda senin böyle bir şey yapmanı istemezler sanırım) ve telefona çok fazla para vermek istemiyorsan nokia e serisi iş telefonlarına ya da ikinci el ucuz bb modellerine bakmanı öneririm gerçi yine iPhone u arayacaksın ama ucuz bi dokunmatik cihaz alıp onun sorunlarıyla uğraşmaktan daha iyidir
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- internetten telefon alınır mı
- kapalı kutu telefon satmak
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- asker telefonu internetli
- play protect nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
- telegramda video nasıl izlenir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X