Bildirim
450 TL ye kadar telefon önerileri
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
5 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hepsiburadadan alırsanız:
samsung monte s5620 = 3g wifi java tabanlı 3.2mp 454 tl
samsung i7500 android 8gb = 3g wifi android 5.0mp 479 tl
samsung s5233w = wifi java tabanlı 3.2 mp 359 tl
nokia 5800 xp = 3g wifi symbian 3.2 mp 476 tl
benim önerilerim bunlar. içlerinden i7500 seçerdim ..
iyi forumlar -
quote:
Orijinalden alıntı: ekoman245
hepsiburadadan alırsanız:
samsung monte s5620 = 3g wifi java tabanlı 3.2mp 454 tl
samsung i7500 android 8gb = 3g wifi android 5.0mp 479 tl
samsung s5233w = wifi java tabanlı 3.2 mp 359 tl
nokia 5800 xp = 3g wifi symbian 3.2 mp 476 tl
benim önerilerim bunlar. içlerinden i7500 seçerdim ..
iyi forumlar
+1 Samsung i7500 Tam Sana Göre. -
üzerine 30 tl daha koyarsın artık o sorun olmaz inş yoksa ben vereyim 30 tlsini :D -
iphone u 650 ye sattım da telefona artık o kadar para vermek istemıorum. Bu yüzden 5800 tarzı telefonlar bakıoyrum ve şuan galaxyi inceliyorum. Hoş birşeye benziyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Siwolk
iphone u 650 ye sattım da telefona artık o kadar para vermek istemıorum. Bu yüzden 5800 tarzı telefonlar bakıoyrum ve şuan galaxyi inceliyorum. Hoş birşeye benziyor
Aldigin hicbir telefon(bb haric) iphone un yerini tutmayacak. -
Yok arkadaşım iphone'a doydum artık. Farklı ucuz birşeyler arıyorum. i7500 hakkındaki yorumlaı okuyorum sarj ve market olayı sorunluymuş sanırım -
Başka önerisi olan var mı ? i7500 e o fiyatı vemrek istemedim 5800 daha cok kullanıslı gelıyor o fiyatlara nazaran -
sana yine de samsung i7500 öneriyorum ben.F/p olarak en iyisi.hb'daki yorumlar kafanı kurcalamasın çogu sorunu yazılımla çözdüler.Tekrar ediyorum f/p de en iyisi bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: umutech
sana yine de samsung i7500 öneriyorum ben.F/p olarak en iyisi.hb'daki yorumlar kafanı kurcalamasın çogu sorunu yazılımla çözdüler.Tekrar ediyorum f/p de en iyisi bence.
akşama almayı düşünüyorum fakat galaxy s de çalışan oyunlar çalışır mı i7500 de diye :) -
Arkadaşlar 2 hafta kullanılmış garantili 7500 buldum, teli inceledim temiz çizik vs hiç birşeyi yok. Tek sıkıntısı kamerayı açmak istediğimde; kameranın normal olmayan birşekilde kapatıldığını bu yüzden camera.android.com tarzında bir hata mesajı veriyor.. Telefonu almadna önce size sorayım dedim bu hatanın çözümü var mı diye? İnternette gerekli bilgiyi edinemedim -
5800 daha sorunsuz bir tel bence -
Samsungun sistemi, nokia nın dokunmatiği korkutuyor.. birazdan sipariş vericem de hala kararsız kaldım.. hangisi ilk mesjada belliettiğiğm gibi oyun, müzk uygulama (belirli boş zamanlarda vakit gecirmek amacı için) iyidir? -
iPhone u sattım ve neredeyse hiç bir dokunmatik cihazı kullanamıyorum hepsi ağır geliyor cihazı aldıktan sonra üreticiye, satıcıya ve sana o telefonu almanı öneren kişiye sövmek istemiyorsan (ki onlarda senin böyle bir şey yapmanı istemezler sanırım) ve telefona çok fazla para vermek istemiyorsan nokia e serisi iş telefonlarına ya da ikinci el ucuz bb modellerine bakmanı öneririm gerçi yine iPhone u arayacaksın ama ucuz bi dokunmatik cihaz alıp onun sorunlarıyla uğraşmaktan daha iyidir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X