Şimdi Ara

4500 TL Laptop Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4500 lira gibi bir bütçem var. Football Manager dışında oyun oynamıyorum. Eclipse Android Studio yazılım programları kullanıyorum onun dışında standart bir kullanıcıyım. Şu iki laptop gözüme çarptı aynı fiyat ama birinde 12 gb ram i5 8250u diğerinde 8 gb i7 8550u işlemci var. Siz hangisini tavsiye edersiniz veya başka öneriniz var mıdır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bozdan Teknoloji Bozuk, Defolu, Ayıplı, Ürün Satılıyor
    A715-72g-58rf Acer marka laptopu öncelikle Hepsiburada'dan sipariş verdim laptop hiç açılmadı bozuk çıktı ve iade aldılar. 2. defa N11 sitesinden sipariş verdim 07/10/2019 tarihinde satın aldım.

Ürünü mavi ekran arızası nedeniyle 15/11/2019 tarihinde teknik servise gönderdim. Ürün teknik servisten geldi ve 1 saat sonra hatayı yine verdi ve bilgisayar kendini resetledi. Yani ürün ayıplı bir ürün teknik servis arızayı gideremiyor.

Bozdan Teknoloji'yi arayıp yasal hakkım olan ürünün yenisiyle değişimini istedim fakat kabul etmediler. Şimdi Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım, sattıkları ürünlerin arkasında durmayıp bozuk ürün satıyorlar şu an yasal süreçten dolayı laptopu bir köşeye koydum duruyor. Yani cebimdeki parayı bozuk ürün verip aldılar hakkımı helal etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yldryclk Y kullanıcısına yanıt
    Ekşi ve Donanım da saçma sapan haberleri güncel tutacağına şu kravatlı dolandırıcıları gündeme getirseler ya, şuanda n11 gittigidiyor trendyol da vesairelerdeki mağazaların ve sitelerin satış politikası bu. Sorunlu ürünleri kakalıyorlar, iş mahkemeye gelene kadar kimseyi takmıyorlar, muhattap almıyorlar, ne zaman ellerine tebligat ulaşıyor aa kusura bakmayın deyip konuşmaya başlıyorlar. 1000 kişi de 1 kişinin işi buralara getireceklerini bildikleri için heriflerin satış politikası ''ses çıkarmayana kadar devam'' olmuş. Bunlara bu fırsatı veren müşteri takmayan o site yöneticileri de aynı b*kun laciverti.

İnsanların bunu anlaması için hergün yeni bir kazık yemelerine gerek yok. İşin ironik tarafı bunu pahalı ürünlerde yapmaları, yani duyar kasmayın hem ucuza alıp hemde ağlıyorsunuz diyen embesiller illa ki çıkacaktır. İnsanlar gözlerinin içine bakarak yalan söylerlerken internet üzerinden birilerine güvenip alışveriş yapılacak seviyeyi çoktan geçtik.

Merdiven altına ticarete dönmüş bu sitelerin açıklardan, insanların zaaflarından faydalanıp mağdur etmelerinin önüne geçebilinmesi için internet üzerinden alışveriş şartlarının yeniden düzenlemesi ve halkın yaşadıgı ve yaşayacağı sıkıntıları gözden geçirip iyi bir sözleşmenin hazırlanması gerekir tabi ki bunu bizimle beraber anca binlerce kişi dile getirecekki sözümüz dinlensin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30 bin TL notebook tavsiye
    3 hafta önce açıldı
    20000 TL Notebook Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    3000 TL'YE LAPTOP ÖNERİSİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.