Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

4500 Tl ye pc toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekrankartı: MSI GTX 960 2G --------------------> 804 TL (vatan)

Anakart: MSI B85M Gaming ---------------------> 307 TL (inventus)
    İşlemci: i5 4460 ----------------------------------> 561 TL (inventus)
    Ram: Kingstone Hyperx Savage Red (2x4GB)---> 226 TL (inventus)
    Ssd: Samsung Evo 850 ---------------------------> 249 TL (inventus)
    Güç kaynağı: Evga Supernova 750w -------------> 472 TL (inventus)
    Kasa: Corsair Carbide Air 240 --------------------> 340 TL (inventus)
    Monitör: Benq XL2420Z ---------------------------> 1457 TL (inventus)

Sistem budur sizce sıkıntı çıkaracak herhangi bir parça var mı sistemde amaç cs:go oynamak ve bu sırada pc nin ses çıkarmadan minimum seste çalışması
    Kasa, güçkaynağı, monitorü uzun ömürlü oldukları için daha kaliteli ve ileriye dönük seçtim diğerleri için alternatif önerebilir misiniz? Özellikle anakart hakkında fikir sunarsanız sevinirim pek incelemeye ulaşamadım anakart hakkında.
    Bu ürünleri uygun fiyata alabileceğim fiziksel mağza(webden alışverişe sıcak bakmıyorum) önerebilir misiniz ?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk5kardes

Ekrankartı: MSI GTX 960 2G --------------------> 804 TL (vatan)

Anakart: MSI B85M Gaming ---------------------> 307 TL (inventus)
    İşlemci: i5 4460 ----------------------------------> 561 TL (inventus)
    Ram: Kingstone Hyperx Savage Red (2x4GB)---> 226 TL (inventus)
    Ssd: Samsung Evo 850 ---------------------------> 249 TL (inventus)
    Güç kaynağı: Evga Supernova 750w -------------> 472 TL (inventus)
    Kasa: Corsair Carbide Air 240 --------------------> 340 TL (inventus)
    Monitör: Benq XL2420Z ---------------------------> 1457 TL (inventus)

Sistem budur sizce sıkıntı çıkaracak herhangi bir parça var mı sistemde amaç cs:go oynamak ve bu sırada pc nin ses çıkarmadan minimum seste çalışması
    Kasa, güçkaynağı, monitorü uzun ömürlü oldukları için daha kaliteli ve ileriye dönük seçtim diğerleri için alternatif önerebilir misiniz? Özellikle anakart hakkında fikir sunarsanız sevinirim pek incelemeye ulaşamadım anakart hakkında.
    Bu ürünleri uygun fiyata alabileceğim fiziksel mağza(webden alışverişe sıcak bakmıyorum) önerebilir misiniz ?

Teşekkürler.

Hocam öncelikle amacınız sadece cs:go oynamaksa çok pahalı bir sistem olmuş.2500 liralık bir bilgisayar bile fazlasıyla işinizi görecektir.

Onun dışında anakartın çipsetinin yeni mimari olmasını tavsiye ederim.Yeni nesil işlemcileri B85 mimarisine sahip anakartlar desteklemiyor ne yazık ki.Z97 çipsetli bir anakart alabilirsin.Anakartını ille de gaming serisi alacaksın diye bir şey yok ayrıca.Fiyatları epey pahalı çünkü.

Bunun dışında monitörün inanılmaz pahalı.4K görüntü de sunmuyor sana.1ms tepki süresinin olması elbette güzel fakat diğer monitörlerle arasındaki fiyat farkına değmez.Ona vereceğin parayı ekran kartına koy ve en azından GTX 970 al.Ya da tercihe göre R9 290x de alabilirsin.

Son olarak şu aralar sistem toplamanı pek tavsiye etmiyorum.Dolar aldı başını gitti çünkü.

• Hocam bu bütçeye böyle bir sistem daha iyi gider.
     4500 Tl ye pc toplama
  • 5oLife kullanıcısına yanıt
    krmkkr kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ancak monitorün lag oranı çok düşük sadece ekrandaki piksellerin 1ms olması görüntü çabuk geliyo anlamına gelmiyo gerçek anlamda bir gaming monitorü bundan taviz vermek istemiyorum ve 144 hz olması yüksek çözünürlükten daha önemli bi avantaj çünkü fps oyunları için en önemli şey akıcılık.
    Yeni mimari desteklememesi sizce ciddi bir sıkıntı mı sonuçta işlemcim belli yeni çıkan işlemcilere terfi etmicem. Ayrıca gtx 970 veya i7 gibi parçalar benim için pek bişey farkettirmicek çünkü cs go oynucam tek aradığım özellik pcnin sessiz olmasi o yüzden güç kaynağı olarak bulabildiğim en sessizlerden birini seçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berk5kardes -- 11 Haziran 2015; 23:31:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.