Şimdi Ara

4500TL'lik İlk Sistemim için YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4500tl limitim var ve aşağıdaki bileşenler ile bir sistem toplamayı planlıyorum. İlk defa bilgisayar toplayacağım için gözümden kaçırmış olabileceğim bir şey ya da sizin eklemek istediğiniz bir şey var mıdır ?

İşlemci: AMD Ryzen 5 2600
    Ekran Kartı: Sapphire AMD RX580 8GB Nitro+ OC
    Ramler: Corsair DDR4 8GB 3000Mhz CL16
    Anakart: Asus Prime B450M-A
    İşlemci Soğutucu: AMD Ryzen 5 2600 ile gönderilen stok soğutucu.
    PSU: Power Boost 80+ 600W
    Kasa: Zalman ZM-T1 Plus MATX

Sormak istediklerim ise;
    - Söz konusu işlemci ile stok soğutucu gönderiliyor değil mi ?
    - Anakartım kasama uyar mı ?
    - Alacağım PSU kasama sığar mı ?
    - teknolojipazar.com güvenilir midir?
    - İşlemcim ve anakartım uyumlu mudur ?
    - Ekran kartım ile işlemcim uyumlu bir şekilde çalışır mı ?
    - Ek kablo şu bu almam gerekli midir?

Şimdiden kıymetli cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

• Evet
    Evet
    Evet ama bence power boost alma
    Ben güvenilir diye biliyorum şikayet vardan oku istersen.
    Uyumlu
    Çalışır
    Emin değilim ama gerekmez %90

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Acaba ekran kartı kasaya sığar mı ? Videolarına baktığımda kasa hayli küçük gözüküyordu.
  • MolonLabe61 M kullanıcısına yanıt
    Sığar sorun oluşmaz
  • Teknoloji pazar istabulda ve antalya murat paşada şubesi olan bir firma bu yüzden pek sıkıntı olacagını sanmam
    TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Asus TUF B450M-PRO GAMING DDR4 3533MHz+ (OC), Quad CrossFireX, Ultra M.2, USB 3.1 Gen1, HDMI, DVI, mATX RGB Anakart - Anakart - Bilgisayar Bileşenleri
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/asus-tuf-b450m-pro-gaming-ddr4-3533mhz-oc-quad-crossfirex-ultra-m-2-usb-3-1-gen1-hdmi-dvi-matx-rgb-anakart.html
    dostum biraz koy bu anakartı al fiyatına deger bide bu indirimde kaçırmahttps://www.itopya.com/sharkoon-silentstorm-icewind-750w-80-plus-bronze-moduler-beyaz-psu/ iyiforumlar dilerim böyle bir setup baya işini görür

• Seçtiğin kasa mini tower
    ekran kartı küçük boyutlu olmalı

kasaya sığar ama soğutması sorun olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bu kasanın sogutmasını pek begenmiyor bilgin olsun iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mini tower kasa falan alma sakın büyük kasa al.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel sistem ama anakartı mümkünse daha iyi bişey alın ve sistemi de o psuya emanet etmeyin bunu daha güvenilir bi markadan, 80+, koruma sertifikaları olan, 12v tek kanaldan yüksek çıkış veren 500w üzeri bi psu seçin seçtiğiniz psu'nun kullanıcı yorumlarından falan fanı sesli mi falan bakmayı unutmayın.
  • Bu arada o kasayı ben de önermem. Hem soğutma olarak hem de küçük olduğundan. Alıp yıllarca bütün bileşenlerinizi taşıyacak olan her daim gözünüzün önünde olan kasadan kısmayın paranızı. İçindeki ram’i ekran kartını değiştirebilirsin 5 dk bile sürmez ama kasa zor. Bir kere alınıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasayı Cooler Master MasterBox Lite 3.1 ile değiştirmeye karar verdim. Ancak PSU yu bulabildiğim en ucuz fiyata alıyorum yoksa bütçemi aşabiliyor.

• MolonLabe61 M kullanıcısına yanıt
    https://www.itopya.com/sharkoon-silentstorm-icewind-750w-80-plus-bronze-moduler-beyaz-psu/ bu fiyata alabilecegin en iyi power bence bu fiyatı sürekli iniyor iyi forumlar dilerim
  • Psu yu COOLER MASTER Elite V3 600W ile değiştirdim ve ekran kartını gigabyte rx580 8gb ya da sapphire pulse oc rx580 ile değiştireceğim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.