Şimdi Ara

450tl !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar psp 3000 slim kırılmış 8gb lık kart ve oyun yüklü,ama grantisi yok.feza konsolda kararsız kaldım .alayımmı.yoksa garantilimi alayım,siz ne dersiniz.(450 tl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aefo11 -- 27 Aralık 2010; 17:31:39 >

• Hocam Kahraman Elektronik 470 tl'ye satıyor. Aynı özellikler+Garantili. Sanırım orada çalışan arkadaş bu forumda. Bi çok kişi güvenilir bir yer demiş.http://forum.donanimhaber.com/m_40404594/tm.htm buraya bakmanı tavsiye ederim.
  • 450TL çok pahalı hocam...
    Ben Ümraniye MM'den Aralık başında 299TL'ye almıştım ve versiyon 6.20 idi. Geçen hafta gittiğim zaman hala vardı 5-6 tane. Bence önce bir Ümraniye MM'y bak derim.
    Alırsın bakarsın, versiyon 6.20'dir. Eğer değilse zaten 14 gün içinde geri iade edebilirsin. Bence MM'den al, 299TL kaçırılmaz bir fırsat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

450TL çok pahalı hocam...
    Ben Ümraniye MM'den Aralık başında 299TL'ye almıştım ve versiyon 6.20 idi. Geçen hafta gittiğim zaman hala vardı 5-6 tane. Bence önce bir Ümraniye MM'y bak derim.
    Alırsın bakarsın, versiyon 6.20'dir. Eğer değilse zaten 14 gün içinde geri iade edebilirsin. Bence MM'den al, 299TL kaçırılmaz bir fırsat...

ya bilsem mm'den alırdım. darty'den 350'ye aldım
  • MM dediğn kısaltılmışmı,ve garantilimi
  • Ben ilk çıktığında 600'e almıştım. Şimdi 300 olmuş şaka gibi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: aefo11

MM dediğn kısaltılmışmı,ve garantilimi

MediaMarkt demek istedim ve evet garantili...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar mm'den alıcak olursanız, ürünün fiyat etiketinin fotografını çekip buraya ekler misiniz lütfen?
  • bu akşam gideyim,varsa alalım,tşk
  • 339 tl mediamarkta aldım
  • quote:

339 tl mediamarkta aldım

Hayırlı olsun... Versiyon 6.20 di mi?
  • quote:

339 tl mediamarkta aldım

Hocam zam mı gelmiş yoksa + bir şey mi aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkbora

quote:

339 tl mediamarkta aldım

Hocam zam mı gelmiş yoksa + bir şey mi aldın?

Aldığı fiyat 339TL diye anladım ben. Sanırım 40TL fiyat yükselmiş. Ama olsun yine de hala çok iyi bir fiyat ve kırılabiliyor.
  • evet ama pes 11 oynamak için sürekli 6.3 yükseltmemi istiyor.hafıza kartı olmadığı için yükseltemedim.
  • artı birşey yok 339tl
  • quote:

evet ama pes 11 oynamak için sürekli 6.3 yükseltmemi istiyor.hafıza kartı olmadığı için yükseltemedim.

6.30a yükseltirsen HEN ve ISO Loader kullanmazsın.
  • 450 bu cihaz için pahalı yeni yıla az kala mağzalarda indirimler başlıyor dahada fiyatlar düşer
  • ARkadaşım hiç bunlarla uğraşma git khalkedondan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverdays94

ARkadaşım hiç bunlarla uğraşma git khalkedondan al

Khalkedon'da bu fiyatlardan çok daha pahalı ve ayrıca şu anda ellerinde 3004 kalmadı. Gelince fiyatları revize ederlerse oradan almak isteyenler olabilir ama etmezlerse piyasada Mediamarkt ve Darty'de 340TL'den satılıyor... Alanlar aldı.
  • HEN ve ISO Loader ne işe yarıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.