Şimdi Ara

45K civarı araç tercihi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Aybarszn

Ford Fiesta Titanium 2013-15, Opel Corsa Enjoy 2015-16 Seat ibiza'yı geçin. Volkswagen Polo trend-comfort 2014-15 kısacası yüksek model istiyorsanız, sorunsuz bineyim diyorsanız yine B segmenti araçlara bakın. En azından güncel kasaya binmiş olursunuz. Seat ile Skoda'ya bakmaya kendi kanaatimce gerek yok. Seat'ta alınabilecek tek araç Leon'dur.

Leon konusuna katılıyorum ek olarak atecaninda FP arabasi olacağını düşünüyorum
    Katilmadigim nokta ise şahsi fikrim 45 bin lira vericeksem bir arabaya b segmenti düşünmem asla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balikcibili

quote:

Orijinalden alıntı: Aybarszn

Ford Fiesta Titanium 2013-15, Opel Corsa Enjoy 2015-16 Seat ibiza'yı geçin. Volkswagen Polo trend-comfort 2014-15 kısacası yüksek model istiyorsanız, sorunsuz bineyim diyorsanız yine B segmenti araçlara bakın. En azından güncel kasaya binmiş olursunuz. Seat ile Skoda'ya bakmaya kendi kanaatimce gerek yok. Seat'ta alınabilecek tek araç Leon'dur.

Leon konusuna katılıyorum ek olarak atecaninda FP arabasi olacağını düşünüyorum
    Katilmadigim nokta ise şahsi fikrim 45 bin lira vericeksem bir arabaya b segmenti düşünmem asla

Hocam bütçe kısıtlı, düşük km ve model yüksek isteniliyorsa, alınabilecek araçlar arasında B segmenti mantıklı kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

golf 6 1.6 TDI 105 hp trendline

Hangi yil oluyor.

Golf 6 lar 2009-2013

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.