Şimdi Ara

46/2-C 'den Ceza Yedim - Nasıl İtiraz Edebilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
42.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konuyu hortlatacağım, itiraz edip kazanan var mı ?

6 ocak tarihinde normalde hafta sonları hariç kullandığım bu yoldan 46-2c den trafik cezası gelmiş,

İstanbul - Atatürk havalimanı yolunu bilenler buradaki durumu bilir birden sola dönüş ve soldan o bağlantı olması dönüş sebebiyle iki şerit kalıp son dakika sol dönenler olur ve orada kaza olmasa da istemsiz bir şerit değişikliği yaparlar ancak her gün kullandığım yol olması sebebiyle sol şeritten giderim ve önüme kırarlar.

46/2-C 'den Ceza Yedim - Nasıl İtiraz Edebilirim?

burasıda sol şeritten köprünün altında dönülüp DTM binasın yanında ayama köprüsü üzerinden ataköy 9 dönüş yapılır

sol şeritten köprü altındaki u dönüş noktasına girilir çıkıştaki sol taraftaki hızlanma kısmına hızlanarak arkadan gelen trafiğe dikkat edilir ve en sol dan hızlanarak en sağ geçilir ve dönüş yapılır

46/2-C 'den Ceza Yedim - Nasıl İtiraz Edebilirim?

itiraz dilekçesine fotoğraf veya video kaydı konulabilinir mi? olay gününden bağımsız yani trafik cezasın yazıldığı yerlerdeki durumu mahkemeye anlatmak için?

• Mbaydar76 kullanıcısına yanıt

Hortlattiktan sonra sonuc yazmamissiniz? Itiraz eden yok galiba.

• venomvenom kullanıcısına yanıt

itiraz süresi geçtiği için itiraz edemedim, ancak şunu farkettim itiraz için araştırma yaparken itiraz edip kazananlar genelde kendilerine ceza yazılan avukatlar, izmir menemende 2 Km hızı aştığı için iptal edilen cezanın benzerini ben izmirde yaşadım itiraz ettik ekte ilgili haber küpürlerini koydum kaybettim hem ceza hemde yargılama gideri olarak ücret ödedim.

• Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.