Şimdi Ara

46°Doğu AZERSPACE UYDU KURULUMU RESİMLİ ANLATIM (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
29
Favori
238.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 18000hd cx cihaz alıcam fakat 2. uyduyu azerspace mi hotbird 13 mü yapsam karar veremedim açıkcası , uyduda freeshare özelliği varmış aparatla hotbirddeki jsc kanallarını açabiliyormuş birde idman,aztv,içtimai hotbirdde hala çekiyormu hotbirdde maçları izleyebilirmiyim?
  • arkadaşlar acil yardımcı olabilir misiniz sistemi ayarladım uydu ekleme konusunda sıkıntı yaşıyorum. frekans 1 frekans 2 diseqc ve pozisyoner değerlerini ne girmem gerekiyor

edit: idman tv yi açana kadar kısa bir özet geçebilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpediemsral -- 4 Ağustos 2013; 11:35:27 >
  • ttbarracuda T kullanıcısına yanıt
    haqcam yardım edermısınız uydum 18500 dh batnlamakla olmuyor sonrasını nasıl getırecegız birde bantladıktan sonra sinyalı kesın alır mıyız gztp ten saygılar hocam lutfen deteylı
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediemsral

arkadaşlar acil yardımcı olabilir misiniz sistemi ayarladım uydu ekleme konusunda sıkıntı yaşıyorum. frekans 1 frekans 2 diseqc ve pozisyoner değerlerini ne girmem gerekiyor

edit: idman tv yi açana kadar kısa bir özet geçebilir misiniz

tp ekleme yetiyormuş hallettim Invstgns Dıs. hocamın sayesinde.
  • arkadaşlar bende neta troya2 cihazım var azerisatı ayarlamak için türksatın yanına 2. alembiyi bağladım ama birtürlü azerisatı bulamadım cihazdan nasıl ayarlıycam lütfen acil yardımınızı bekliyorum sabahtan beri uğraşıyorum saat 10 çatıya çıktım akşam 6 oldu bulamadım cihazdan nasıl ayarlıycam
  • Zendo kullanıcısına yanıt
    slm hocam bende next 1850 hd var acaba tüm şifreli kanalları ve btün filmleri nasıl izlerim server atsam hocam lig tv ve dsımartı izlemeşansımız varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: özel27

slm hocam bende next 1850 hd var acaba tüm şifreli kanalları ve btün filmleri nasıl izlerim server atsam hocam lig tv ve dsımartı izlemeşansımız varmı

Sirius / Hotbird gibi uydu kanallarını şifresiz izleyebilirsiniz. Buradaki filmlerden de bi' şey anlayamazsınız. Belgesel ve spor kanalları işine yarayabilir. Bunun için de akıllı kart alman lazım.

Digi / D smart kanallarını muhtemelen izleyemezsiniz. Bi' internet program ile izleme şansınız var. Bilgisayarı tv'ye bağlıyarak izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendo -- 5 Ağustos 2013; 16:52:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zendo kullanıcısına yanıt
    peki hocam bilgisayardan nasıl izleyecegiz program falanmı lazım ne yapmamız gerekır
  • quote:

Orijinalden alıntı: özel27

peki hocam bilgisayardan nasıl izleyecegiz program falanmı lazım ne yapmamız gerekır

Sopcast programını kullanmayı öğrenirsen izleyebilirsin. . Ben daha öğrenmedim. Kullanım klavuzu yazıyordur sitelerde mutlaka bulursunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goldmaster 9400 var bende. Azerspace'i uydu listesinde göstermek için uyducuya yazılım attırmam mı gerekiyor? Sirius uydusunu eklediğimde uyducuya yazılım attırmıştım. Uydu ekleme seçeneğini bulamadım. Hani Uydu ekleyip User1 User 2 şeklinde belirli frekansa ayarlayıp hotbird'teki lnb'yi döndürüp sinyal arasam diyeceğim ama uydu eklemeyi bulamadım cihazda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poset cay

arkadaşlar 18000hd cx cihaz alıcam fakat 2. uyduyu azerspace mi hotbird 13 mü yapsam karar veremedim açıkcası , uyduda freeshare özelliği varmış aparatla hotbirddeki jsc kanallarını açabiliyormuş birde idman,aztv,içtimai hotbirdde hala çekiyormu hotbirdde maçları izleyebilirmiyim?

Az Tv'nin hotbird'te yayın yapan versiyonu maç esnasında film, belgesel, müzik yayınına falan geçiyor. Maç yayınlayamıyor yani hotbird'teki azeri kanalları. Ama Türksat'takilerden biss key ile bütün sezon premier lig ve şampiyonlar ligi maçlarını sorunsuz izledim. Şimdi Azerspace uydusuna geçtiler. Diğer soruna gelirsek hotbird'te hiç kanal kalmadı desem yeridir. Saçma sapan arap kanalları, Shopping tarzı italyan kanalları falan var. Hotbird yerine kesinlikle Azerspace derim.
  • ya arkadaşlar bir mesaj yazdım ama kimse cevap vermedi neta troya2 cihaza yeni uyduyu nasıl eklerim azerspaceyi eklemek istiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen
  • cihazdaki user1 veya newsatı sec oda olmadı intelsat 45 uydusunu sec disecq ayarını yap söz konusu frekansı gir ok
  • arkadaşım bu dediklerini bulamadım intelsat 60 var disegc ayarını nasıl yapıcam bulamıyorum
    sırasıyla şöyle
    uydu intelsat 60
    lnb tipi universal
    Alt band 9750
    üst band 10.600
    disegc A
    disegc 1.2 9
    22 khz otomatik burdanmı yapıcam ayarı evetse burdan yapılmıyor
  • DİSECQ Ayarlayın diğerlerine dokunmayın disecq anahtarında diyelim A girişine bagladınız AZERSAT lnb sini receiver uydu ayarında disecq a sec ok(bazı cihazlarda DİSECQ 1,II Diıye yazabilir)

46°Doğu AZERSPACE UYDU KURULUMU RESİMLİ ANLATIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technovaland -- 8 Ağustos 2013; 23:25:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enom69

arkadaşım bu dediklerini bulamadım intelsat 60 var disegc ayarını nasıl yapıcam bulamıyorum
    sırasıyla şöyle
    uydu intelsat 60
    lnb tipi universal
    Alt band 9750
    üst band 10.600
    disegc A
    disegc 1.2 9
    22 khz otomatik burdanmı yapıcam ayarı evetse burdan yapılmıyor

o değerler standarttır genelde uydu adı çok önemli değildir. boştaki herhangi bir uyduda olabilir
  • azersat uydu krulumu resimli anlatım

HD Ready teknolojiye sahip elektronik ürünler
    AZERSAT UYDUSUNU UYDU ALICISINA (RECİVERLARA) EKLEME RESİMLİ ANLATIM
    http://www.full-hdready.com/2013/08/azersat-uydusunu-uydu-alicisina.html
  • abiler ben idman tv yi eskiden görüyodum ama şimdi bulamıyorum çoğu kişi azerspace uydusuna taşındı diyorlar ben baktım bende azerspace uydusu var tam olarak nasıl geri getirebilirimn anlatabilecek biri varmı uydu alıcım next minix black hd yardımcı olusanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadan bakınca turksat lnbsinin sagına bir lnb takıp izlemek mümkün diğer ayarlar resimli anlatım

HD Ready teknolojiye sahip elektronik ürünler
    AZERSAT UYDUSUNU UYDU ALICISINA (RECİVERLARA) EKLEME RESİMLİ ANLATIM
    http://www.full-hdready.com/2013/08/azersat-uydusunu-uydu-alicisina.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technovaland -- 11 Ağustos 2013; 11:03:14 >
  • Hotbird'ü Türksat'ı çatır çatır bulmama rağmen Yeni uydu ekleyip 11169 20400 yatayda bir türlü sinyal alamadım Azerspace'te. Eksik yaptığım ya da kaçırdığım bir şey mi var anlamadım. Disecq ayarlarıyla oynamaya falan gerek var mıdır? Normalde Hotbird ve Türksat'ı sorunsuz izliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.