Bildirim
46 f 6510 samsung
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Samsung 6510 gerçek panel hızı 100 hz sanal 400 hz. dir. Ben kullanıyorum. Gayette memnunum.Alacaksan kampanya denk getirmeye çalış. Ben Geçen hafta vatanda 2259 TL ye Aldım. Şu anda vatanda yok ama diğerlerinde 2600-2700 arası gidiyor. Sık kullanılanlara link ekle her gün kontrol et bi gün denk gelir muhakakkak iyi bi indirim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: defakto01
Samsung 6510 gerçek panel hızı 100 hz sanal 400 hz. dir. Ben kullanıyorum. Gayette memnunum.Alacaksan kampanya denk getirmeye çalış. Ben Geçen hafta vatanda 2259 TL ye Aldım. Şu anda vatanda yok ama diğerlerinde 2600-2700 arası gidiyor. Sık kullanılanlara link ekle her gün kontrol et bi gün denk gelir muhakakkak iyi bi indirim :)
Saol brader
İnt e bağlandıysan orda nasıl film açma seyretmede
Hafıza uyarısı
Işık sızması ,band gibi sıkıntı yaşadınmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
browserden film izlemedim youtubede herhangi bi sıkıntı yoktu ama. Işık sızması vb konulardada bi sorun yok çok şükür. Siyah resimle test ettim bence gayet başarılıydı. -
quote:
browserden film izlemedim youtubede herhangi bi sıkıntı yoktu ama. Işık sızması vb konulardada bi sorun yok çok şükür. Siyah resimle test ettim bence gayet başarılıydı.
Gülegüle kullan kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: serci061
quote:
browserden film izlemedim youtubede herhangi bi sıkıntı yoktu ama. Işık sızması vb konulardada bi sorun yok çok şükür. Siyah resimle test ettim bence gayet başarılıydı.
Gülegüle kullan kardeşim
Saolasın... -
hocam merhaba. tv'den memnun musunuz? zaman ilerledikçe tv'nin + ile - lerini çözmüşsünüzdür. kısa bir yorum alabilir miyiz?
teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X