Şimdi Ara

46 f 6510 samsung

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • panel hz si hakkında gerçek bilgisi olan varmı
    kullananlar tv hakkında bilgi veririmisiniz?
    samsung 46 f 6510

• Samsung 6510 gerçek panel hızı 100 hz sanal 400 hz. dir. Ben kullanıyorum. Gayette memnunum.Alacaksan kampanya denk getirmeye çalış. Ben Geçen hafta vatanda 2259 TL ye Aldım. Şu anda vatanda yok ama diğerlerinde 2600-2700 arası gidiyor. Sık kullanılanlara link ekle her gün kontrol et bi gün denk gelir muhakakkak iyi bi indirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: defakto01

Samsung 6510 gerçek panel hızı 100 hz sanal 400 hz. dir. Ben kullanıyorum. Gayette memnunum.Alacaksan kampanya denk getirmeye çalış. Ben Geçen hafta vatanda 2259 TL ye Aldım. Şu anda vatanda yok ama diğerlerinde 2600-2700 arası gidiyor. Sık kullanılanlara link ekle her gün kontrol et bi gün denk gelir muhakakkak iyi bi indirim :)

Saol brader
    İnt e bağlandıysan orda nasıl film açma seyretmede
    Hafıza uyarısı
    Işık sızması ,band gibi sıkıntı yaşadınmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • browserden film izlemedim youtubede herhangi bi sıkıntı yoktu ama. Işık sızması vb konulardada bi sorun yok çok şükür. Siyah resimle test ettim bence gayet başarılıydı.
  • quote:

browserden film izlemedim youtubede herhangi bi sıkıntı yoktu ama. Işık sızması vb konulardada bi sorun yok çok şükür. Siyah resimle test ettim bence gayet başarılıydı.

Gülegüle kullan kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serci061

quote:

browserden film izlemedim youtubede herhangi bi sıkıntı yoktu ama. Işık sızması vb konulardada bi sorun yok çok şükür. Siyah resimle test ettim bence gayet başarılıydı.

Gülegüle kullan kardeşim

Saolasın...
  • defakto01 kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba. tv'den memnun musunuz? zaman ilerledikçe tv'nin + ile - lerini çözmüşsünüzdür. kısa bir yorum alabilir miyiz?

teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.