Şimdi Ara

46' LED TV Arıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merak etmeyin, bir yandan da LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU] başlığını takip ederseniz hiçbir kampanyayı kaçırmazsınız. Ben de gözüme çarptığı anda bu başlığa yazarım kampanya fiyatlarını ve tarihlerini.

Sorularım olacak diyordunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty_

Merak etmeyin, bir yandan da LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU] başlığını takip ederseniz hiçbir kampanyayı kaçırmazsınız. Ben de gözüme çarptığı anda bu başlığa yazarım kampanya fiyatlarını ve tarihlerini.

Sorularım olacak diyordunuz

dün akşam biraz daha araştırdım , bakındım senide pek meşgul etmek istemedim ama kampanyalı fiyatıyla 42LW4500 almaya karar verdim ..

Benim şuan aklımda olan tek durum ekrana çok yakın durucak olmam .. alışma sürecinde sıkıntı çekmem ama 3D kullanırken yakın durmak sıkıntı yaratıcak mı onu bilemiyorum ...

Oyunlarda denediğini umarak mesela crisis2 de .. Grafiksel olarak tatmin verici doyum sağlıyor mu bilemedim ..

Bir soru daha -- > ekranı masaya dik koymak sıkıntı yartıyormu yansıma vs .. yada öğrenci olduğum için ev kira duvara delmem mesele olabilir , duvara delip eğik mi koyarsam daha performanslı olur ..

bide kampanyaları uzun süredir takip edenlerdensin ...

1999tl teknosa kampanyasını beklemeliyim ya da diğer kampanyaları değerlendirmelimiyim ?

• Olur mu hocam meşgul etmek? Takılıyoruz şurada forumda.

Crysis 2'de oynadım, hatta TV'yi alır almaz oynadığım ilk oyun oldu Crysis 2. Grafik olarak süperdi, alt yazı sıkıntı yaraatır mı bilmiyorum ama ben zaten alt yazı olmadan kullanıyorum genelde.

Bende de duvara monte edilmiş değil, ben de kendi ayağıyla kullanıyorum TV'yi. Parlama konusunda bir sıkıntı yaşamıyorum.

Bu cumartesiye dair kampanya söylentisi düşmedi henüz ama yarın bir şeyler gelebilir yine. Haftasonuna kadar bekle derim en azından daha uygun fiyatı bulmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty_

Olur mu hocam meşgul etmek? Takılıyoruz şurada forumda.

Crysis 2'de oynadım, hatta TV'yi alır almaz oynadığım ilk oyun oldu Crysis 2. Grafik olarak süperdi, alt yazı sıkıntı yaraatır mı bilmiyorum ama ben zaten alt yazı olmadan kullanıyorum genelde.

Bende de duvara monte edilmiş değil, ben de kendi ayağıyla kullanıyorum TV'yi. Parlama konusunda bir sıkıntı yaşamıyorum.

Bu cumartesiye dair kampanya söylentisi düşmedi henüz ama yarın bir şeyler gelebilir yine. Haftasonuna kadar bekle derim en azından daha uygun fiyatı bulmak için.

anladım dostum acelem yok pc eskşehirde evde yatıyo zaten .. ben ankaradaym aile yanına dönüş :) 1-2 aya dönücem o zamana kadar teknosa 1999tl kampanyasını beklerim ..

altyazı kullanıyorum ben , sıkıntı olursa türkçe dublaj mecburiyete dönücek yapıcak bişe yok :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.