evet seni tanıyorum sürekli cz deydin seni 4 5 defa kestim IComeBackforYouu ama itemlerin biraz aşırıya kaçmış gibiydi kovalarken yanlış hatırlamıyorsam scorpion shield takmıştın o kadar itemi nerden buldun
shaula kes seninde olsun ss :) arkadaşlar oyun çok basitti ben şaşırıyorum herkez nasıl bu kadar pasif kaldı ama neyse kapandı bitti server aslında knigh oynmayı pro yapabilirdi herkez daha çok şey örenebilirdi herkezin çok şansı wardı inş. herkez bu şanslarını degerlendirmiştir
geldim DeLTa. Çok sağol başlık için. Ben zaten açacaktım. Bu arada bu charda en çok senin emeğin var diyebilirm. Leveli DeLTa kastı Pknın %70 inde ben vardım. Edit değildim.evet. Ama Mirage düşürene kadar cıvkım çıktı. Sonra Onları +7 yaptım. Fp setim +7 idi. Takılarım bende saklı kalsın.. :)
W4rr10r a, ve diğer tüm orclara selamlar.. Hepiniz çok iyi playerlardınız. Evet SS Shauladan düştü ;)
ArkadaŞımSEni Tanıorum Alltaa Ful SEnin İsmin Vardı Zaten
Assasini Güsel Kullanıosun TEk Başına 5 Kişiyi Aşşaa Aldıını gördüm Biri bendim Zaten ama Seni 2 kere Aşşaa aldım
iyi np yabancıya gitmemiş ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme