Şimdi Ara

46C650 mi 46G20 mi, Coook kararsizim, Lutfen Tavsiye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cok tartisildi yazildi biliyorum, ama lutfen bu iki TV arasinda secim yapmama yardim edin.
    Tabiiki iki televizyon ayri kulvarlarda, biri LCD digeri Plazma. Simdi diyeceksiniz ki SD yayinda g20, HD izleyeceksen c650.
    Bugun Teknosa ve MediaMarkt'da TV leri yanyana izleme sansim oldu. Dakikalarca seyrettim. Yayin HD idi, ama C650 bence G20 ye gore cok cok net ve guzel geliyor. Tamam, ben TV'yi en fazla SD yayin izlemek icin alacagim. Ama bu farki gordukten sonra SD yayinda isler nasil olup da tersine donecek bir turlu kabullenemiyorum :( Ayrica onumuzdeki yillar icinde HD yayinlar giderek artacak gibi geliyor, bunu da dusunerek C650'ye daha da yoneliyorum.

IB'deki su anki nakit fiyatlar:
    Panasonic TX-PF46G20: 2437 TL
    Samsung LE-46C650: 2187 TL

Lutfen, mantikli ve yardimci olacak yorumlar yaparsaniz cok memnun olacagim.
    Simdiden tesekkur ederim.
    Saygilar.

• kardeş sen kararını vermişsin...lcd ler hd yayında plazmalardan daha keskin&detaylı görüntü sunar...sd yayında ise g20 az farkla daha üstün olmasına rağmen arada uçurum yoktur ...sen g20 mi c650 mi değil plazmamı&lcd mi kararını ver.birisi elma diğeri armut,birisi parlak renkler diğeri doğal renklere sahip sd c650 başarılı bir paneldir..
  • Bence teknoloji marketlerdeki görüntülerin dynamic modlu duruşuna pek aldanmamak lazım, evet bence de C650 güzel bir panel ama ben de ikisini kıyasladığımda g20 nin renk derinliğini,doğallaığını görüntülerin keskinliğini göremedim.

Ben bu konuda uzman değilim ama evde bir 46g20 bir de a656 tv var,siyah ya da koyu renk sahnelerde plazma ben burdayım diyor. Ayrıca o bize çok renkli güzel gelen cümbüş modu da diyebileceğimi dynamic modu evde kullandığınızda gözünüzü çok yoruyor..

Bence iki tv nin incelemelerine de internettewn bakın, ikisid e çok güzel tv ler ama şöyle söyleyim ben c652 almak i,çin çıkıp g20e aldım :)
    o yüzden tavsiyem de bu yönde doğal olarak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darXide

Herkese merhaba,
    Cok tartisildi yazildi biliyorum, ama lutfen bu iki TV arasinda secim yapmama yardim edin.
    Tabiiki iki televizyon ayri kulvarlarda, biri LCD digeri Plazma. Simdi diyeceksiniz ki SD yayinda g20, HD izleyeceksen c650.
    Bugun Teknosa ve MediaMarkt'da TV leri yanyana izleme sansim oldu. Dakikalarca seyrettim. Yayin HD idi, ama C650 bence G20 ye gore cok cok net ve guzel geliyor. Tamam, ben TV'yi en fazla SD yayin izlemek icin alacagim. Ama bu farki gordukten sonra SD yayinda isler nasil olup da tersine donecek bir turlu kabullenemiyorum :( Ayrica onumuzdeki yillar icinde HD yayinlar giderek artacak gibi geliyor, bunu da dusunerek C650'ye daha da yoneliyorum.

Saygilar.

Arkadasim iyi guzel fiyatlari yazmissinda , bende 2 haftadir 46c650 bakiyorum ib de dedigin fiyat ama stokta yok nezaman gelicegide belli diil en az 1 ay fln diyolar , goldda fln 3000 lira ben bi spotcuda buldum 2250 tl ye birakiyo samsung garantili diyo ama hic inandirici gelmiyo , samsung takarsa para alir filan diyo bende adam bozuk / kullanilmis / olupikselli filan olur diye guvenemiyorum bidaha nerden bulcam bcekmecedeki o spotcuyu .. Yani ib deki fiyata aldanma ellerinde olmayan bi urunun fiyati o ..

• ahmetfb, gecen hafta aradigimda IB'yi haftaya sali gelecek 46c650 demislerdi, bi ara istersen.
    amacim reklam filan degil, ahmetfb'nin sorusunu cevapladim, tesekkurler herkese..
  • slm dostum hem plazma hemde lct kullanıcı olarak diyebilirimki plazma almanı tavsiye edebilirim plazmam pany 42s20e gayet memnunum lcd samsung 32c530 plazma bana göre her yönden üstün hem oyun oynuyorum hem laptopumu bağlayıp btn medyaları izliyorum hemde sd yayın taladünya kullanıyorum cok cok ii diyebilirim dah yeni olduğu icin normal modda kullanıyorum ben lcd deki tepkime süresi ve hz olaylarına cok gıcık oldduğumdan ve plazma aldım ama yinede karar senin ayrıca g seri plazmalar cok üstün plazmalardır NPDP araştırısan görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barber34 -- 29 Haziran 2010; 12:12:08 >
  • aynı durumda ben de kalmıştım, en sonunda 46g20e'de karar kıldım. umarım pişman olmam
  • acaba bu g20 ps3 dede tercih edilmelimi? futbol oyunları falan gibi mesela? 42'' tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 12 Temmuz 2010; 16:45:20 >
  • samsung daha iyi beyazeşyamerkezi.com'dan bakabilirsiniz...
  • arkadaşım ben ps3 için aldım g20 yi ve gerçekten çok memnunun bence hiç düşünme hemen al derim...
  • quote:

ahmetfb, gecen hafta aradigimda IB'yi haftaya sali gelecek 46c650 demislerdi, bi ara istersen.
    amacim reklam filan degil, ahmetfb'nin sorusunu cevapladim, tesekkurler herkese..

Mesajini daha once okusaydim suan bi 46c650 sahibiydim ama kacirmisim ve suan stokta yine yok :) . Haftaya gelicek diyorlar ama bakalim yinede cok tesekkur ederim . Bu arada bende 46c650 ye ve ozellikle samsung'un canli renklerine bayiliyorum ama tam tv yi koyucagim yerin karsisinda ve saginda bol miktarda pencere ve dolayisiyla gunes isigi mevcut . Suanki beyaz lake plazma unitem bile paril paril parliyo samsung gelince nolucak dusunemiyorum . Bu tv yle muadil ve yansima sikintisi yasamayacagim bir tv onerirseniz cok sevinirim . Plazma dusunmuyorum . Tesekkurler ..
  • 46c630 46c650'nin mat ekranlı olanı. İnceleyin isterseniz.
  • @ahmetfb

Hocam sen en son gördüğümde philips 8404 bakınıyordun hatırlarsan ben o tv almıştım onun üzerine birde 5405 aldım :) sen hala birşey beğenemedin, yıl olacak neredeyse.

Yansıma sorunu bende de var o yüzden philips tercih ettim fiyatıda uygundu kampanya vardı+hediye çeki ile aldım memnunum 8404 ü kutuladım yeni evime taşındığımda orada kullanacağım. 50405 ailede kalacak.
  • 2 haftadan beri araştırdım bende samsung 46c650 almaya karar verdim.şimdi ankaradan nerden alayım sorusu var? en uygun gold mağzası görünüyor yada sizin ankaradan önerebileceğiniz yer var mı? tv hakkında genel yorum çok ii ama hala s-pva panel olup olmadığı hakkında kesin bi kanıya varamadım sizin bilginiz varmı. birde mağza telde fiyatına 2700 dedi okonu hakkında yorumlarınız ne?

şimdiden teşekkürler....
  • sn memre111, 2700'e nerede buldunuz?
    ben sadece şunu söyleyebilirim, piyasada bütün markalar için 2 farklı ürün var, farkları ithalatçıları, birini markaların distribütörleri getiriyor ve markanın teknik servisinden destek alıyorsunuz, diğeri farklı bir ithalatçı yardımıyla geliyor ve o ithalatçının teknik serviisnden hizmet alıyorsunuz... tabi bu tercih meselesi... mesela şu anda %20 kampanya yapan bir mağaza zinciri var, genelde samsung türkiye ithalatıyla ürünler satar ama müşteri hizmetlerine ürünün koduyla sordum ve başka bir ithalatçının getirdiği ürün olduğunu öğrendim... ben bu yüzden vazgeçtim ama tabi bazen 1000 liraya kadar farklar da olabiliyor ve tabi bu da önemli karar verirken...
  • quote:

Herkese merhaba,

Saygilar.

d smart hd görüntüde lg,sharp,philips,samsung ve panasonic modellerini hem plazmada ( philips ve sharp lcd idi) hem lcd de aynı anda aynı yayını bende dakikalarca izledim.philips ve samsung renk olarak , akış olarak üstün geldi bana.
    panasonic plazmayı çok merak ediyordum 50" plazmada ve 42" plazmalarında aman aman bir fark yok.zaten göz bu ne kadarını algılasın.ancak samsung bana renk kalitesi olarak daha canlı daha güzel geldi. /// ayarı filan vardır bilmem ama satmak içinde gerekeni yaparlar sonuçta ; neden 2 panelde bu var öyleyse ///
    sonuçta hiç aklımda hayalimde olmayan samsung la ilgilenmeye başladım.
    bayiiye gittim.amacım hep 50" dev gibi plazma almaktı.lcd fiyatlarının 50-52" olanlarının maddi olarak yanına yaklaşılmıyor malum.
    ama hep buradan bangır bangır bağırım "KARDEŞİM ÖNCE Bİ GÖR" diyen herkese çok teşekkürler.
    gördüm plazmaları sevemedim ; fiyat dezavantajına gelince 46c650 yi plazmadan çok daha iyi bir fiyata aldım.pk550 veya p42g20 düşünüyordum.
    300 tl bende kaldı , istediğim boyutta üstelik bir lcd almış oldum ayrıca.
    İB ise şans işi gibi geliyor bana ama alanlarda memnun.
    lakin bu 46" hemde 2010 malı c650 niçin bu kadar uygun fiyatlara veriliyor onu çözemedim
    nasip olunca demekki beri geliyor
    inşallah hayırlısıyla elime geçince de güzellikle kullanırım.henüz 2 gün sonra elime geçecek bir aksilik olmazsa
    kararını ver ; al
    emin ol en güzeli senin aldığındır
    sonra başka bişeyi görmezsin
    dünyanın parasını verip hevesle alıyoruz inşallah alan herkes güzelce , sorunsuz kullanır

NOT : forumda yorumları en çok merak edilen ustamız albani hoca bu "Samsung LE-46C650" için neler düşünüyor şahsen bilmek isterim.

• albani ustanın c650 ilk çıktığında burada bir yorumu vardı ;

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=38936525

sonra da herhangi bir yorumuna rastlamadım. ama iki tv arasında g20 derdi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anvil -- 26 Temmuz 2010; 10:03:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.