Şimdi Ara

46pfl7007 vs 46es 7000 hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc den bağlanıp pes oynanacak.(input lag ???)
    bol bol film izlenecek.
    dsmart ve digiturk ten futbol maçları izlenecek.

arkadaşlar sizce hangisini almalıyım dse bu model philipslerde de mevcut mu acaba. ikisinde de s_pva panel mevcut sanırım. bilgisi olan tecrübe yaşamış arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Bence 7007 ES7000'e göre daha iyi bir televizyon. Kullanan arkadaşlar en iyi yorumu yaparlar ama Philipste + olarak ambilght olduğunuda unutma.
  • ikiside samsung panel (8 bit)

Almadan önce bu modele bakınız

Sony Bravia KDL40HX755 Ekran Digiturk Uyumlu Uydu Alıcı Dynamic Edge LED 3D Tv
    http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-sony-bravia-kdl-40hx755-fiyati,813008.html
    http://www.amazon.de/Sony-KDL40HX755-LED-Backlight-Fernseher-Energieeffizienzklasse-Motionflow/dp/B007CGC972/ref=sr_1_1?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1356427347&sr=1-1

Ekran mat ise hiç kaçırma bana resimlerden mat geldi (gece gündüz her yerden en iyi görüntüyü alırsın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 25 Aralık 2012; 11:43:26 >

• teşekkürler monodes
  • 7007 de internet smartta sorun varmı kanal geçişleri nasıl
  • SONY HX 750 de kontrast oranı bu saydıklarımdan daha düşük galiba. bir de yüksek boyutlu harici bellekleri okumuyor sanırım (4 gb dan yüksekleri fat 32??) yoksa görüntü teknolojisinde sony everest tir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • albani üstad görüşlerini bekliyoruz!!!!!!!!!
  • biz burda es7000 ile phil 7007 den bahsediyoruz olayı baska yere çekmeyelim o ardığınız ürünle ilgili bölümlere bakarsanız daha etkili olacaktır. bende 46 es 7000 ile phili 47 pfl6877 ile 46pfl 7007 arasında gidip geliyorum gönlüm philden yana fakat saminin her yıl değiştirlebilir kartı nedeniyle her yıl o model oluyor hissi vermesi ve smartı ile ses ve altyazı desteği beni samiye kaydırıyor ama tam bir amblight hastasıyım ne yapacağıma karar veremedim ocak subat üretimden kalkmasını bekleyerek daha düşük fiyata alabilme düşüncesindeyim
  • Bence fırsatınız varsa taksim demirören saturn de bu televizyonlar var direk gidip orada test edin. Ben geçen haftalarda oradaydım PFL7007 ve ES7000 görüntüleri bana çok yakın geldi belki aynı panel tipi bile kullanılmış olabilir. Sony HX750 ya da NX750 de vardı o kadar dikkat çekici bir görüntüsü yoktu hatta NX720 vardı bir adet onun görüntüsü 750 serisinden bariz çok daha kaliteliydi. Son günlerde çok konuşulan PFL5507'de yine aynı yerde vardı bu panelde çok güzel bir panel özellikle kontrastı ve renk doğruluğu insanın dikkatini çekiyor. Burada en önemli sorun bence hareketli sahnelerde televizyonun akıcı ve net görüntü verebilme yeteneği bu konuda en iyisi bana panasonic ya da toshiba gibi geldi özellikle samsung televizyonlarda ve philipslerde sabit arka plana karşı hareket eden objelerin kenarlarında karelenmeler insanın gözüne batabiliyor bunlar ayarlar ile halledilebilir mi onu bilemem.. şimdilik PFL7007 f/p olarak bence güzel bir panel 3 taraflı ambilight olmayıversin farketmez diyenlerin alıp kullanabileceği bir TV..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prud -- 26 Aralık 2012; 13:38:42 >

• samsung 46es7000 nasıl
  • 7007 alınabilecek en iyi Led Tv lerden biri bence. Hemen kendisini belli eden bir panel. Gözüme sorarsan kesinlikle 7007.
    Hayırlısı olsun.
  • karar vermek gerçekten çok zor 7007 hakkında yapılan incelemeler çok sınırlı 7000 daha çok incelenmiş .ikisinin de artı ve eksilerini paylaşabilecek olan var mı?

• Sd yayın kalitesinde philips çok önde sadece çok fazla format desteklemiyor. Bunuda bir media oynatıcı ile rahatlıkla çözebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-philips-3d-led-tv-plus-1-tb-wd-harddisk-plus-media-player-95679936/detay/

arkadaşlar yukarıdaki ilana bakın isterseniz.
    içinde full hd filmlerle hard disk ve media player ile beraber satıyorum led tv mi..
    pazarlık payı da vardır..bilginize!!!
  • 47pfl7007 yukardaki arkadasın dediği gibi smartta yada media oynatıcısında sıkıntı varmı you tube gibi film tam ekran ve hızlı çalışıyormu
  • gncl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.