Şimdi Ara

46pfl7605 de hdd veya usb den mkv oynatmada sorun!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

phlips46pfl7605 TV kullanıyorum. Harici hard diskimi usb ile tv ye bagladım. Harici harddiskimdeki mkv uzantılı dosyaları açıyor fakat ses alamıyordum. mkv2ac3 isimli bir programla, ses formatını dts den ac3'e cevirdim fakat 8 gb lık film oldu 1,6 gb. goruntu kalıtesınden mi yedik acaba? tamam bu sefer ses geliyor ama sonuna kadar acmama ragmen pek de ıyı deıl ses duzeyi. ayrıca bir türlü alt yazıyı çıkartamıyorum bunun bir çaresi varmı lütfen söyleyin? ses dosyalarımın uzantısı srt ve film le birebir aynı adda ama alt yazı yok? birde film le aynı isimli mta uzantılı dosyalar var, ve zaten bu dosyaları tv den harddiski acınca goremiyorum sadece mkv isimli dosya goruluyor. ne yapmam gerekiyor lutfen birisi yardım edebilirmi?

tesekkurler simdiden

• Sizin televizyonun sorununu açmak için yanlış bi bölüm olmuş.Bu bölüm tv tavsiyeleri.

Sorununuza gelince iki üç bişey söyleyelim.

1-) dts sesi AC3 e çevirdiğinizde zaten boyut düşer.Fakat bahsettiğiniz gibi bi olay ancak çok sesli videolarda olur.Yani kısaca 3-4 tane dts ses filmin içine entegre edilmişse bunları program kaldırır ve orjinal dili tek bırakır.Bir de bunu ac3 e çevirince filmin bıyutu bayağı bi düşer.Birde dts sesi AC3 e çevirmek için farklı bi program denemelisiniz.

http://www.hitfilmindir.com/hd-bluray-mkv-uzantili-filmleri-bolmek-ses-ve-altyazi-eklemek-t50780.html?s=b2fe70a2042cf307ed1654481d6095ac&p=621176

2-) 7605 uzantı olarak mta yı görmez.Bunun için yapılacak bişey yok.

3-) Altyazıları srt değil de sub şeklinde eklersen sorunun geçecektir.

• walla senin çözmün harici bir divx oynatıcı ben divx leri ps2 izliorum gayet güzel oluyor. hiç bi sorun çıkmadı şimdiye kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.