Şimdi Ara

47' LED ALACAĞIM YARDIM LÜTFEN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda yaptığım araştırmalar sonucunda, yaklaşık 2.500 TL'lik bir bütçeyle (bir miktar yukarısı da +/- 200 TL) aşağıda modellerini belirttiğim tv'leri gözüme kestirdim

Hemen hemen bu modellerin tamamında belli kullanıcı şikayetleri belirtilmiş olsa da, seçeneklerim bunlardan ibaret

Tavsiyelerinizi bekliyorum

PHILIPS

47PFL6008

SAMSUNG

46F6800
    46F6510
    46F6650

LG

47LA660S
    47LA740S

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler

• 47LA740S bence aralarında en iyisi
  • 2500tl ye ancak 47inc giris-orta seviye bir led alabilirsin. Giris-orta seviye ledler malesef cok sorunlu.Forum led sikayetlerinden gecilmiyor zaten.

47" giris-orta seviyesi led tv alip ,bulutlanma,isiz sizmasi,dalgalanma,golgelenme,vertical banding ,kirli ekran gibi sorunlarla bogusacagina,3D,akilli kumanda,smart full plazma oneririm sana. LG 60Ph670. Dahili uydu alicisi mevcut. Biraz uzun olacak ama basimdan gecenleri anlatayim.

Valla arkadaslar son 2 ayda 3 led tv degistirdim. 50LA620S ,sonra 47LA740S ,sorunlar sebebi ile servide gitti degisimden yeni 47LA740S kullandim.hepsinde de golgelenme,isik sizmasi ve vertical banding sorunlari ile bogustum . 2 aydir dogru duzgun keyifle bir mac izleyemedim. Sonra tv ye satip adam gibi mac izlemek icin plazma tv aldim. 47LA740S fiyatina, LG 60PH670S aldim.

Sonuclar:

2 aydan sonra ilk defa keyifle,golgesiz,dalgalanmasiz,vertical bandingsiz ve sorunsuz bir mac izledim. Hemde dev ekranin verdigi ayri keyifle.

Isik sizmasi,titreme,bulutlanma,flulasma sorunlari kesinlikle yok.en hizli filmlerde bile cok akici ve keyifli. Eski led lerimde truemotionu kapatirdim yada ayari iyice dusururdum.bunda bazen truemotionu kokluyorum,o derece.

SD yayinlar plazmalarda daha basarilidir ledlere gore ki PH670S sd yayinlarda daha basarili onceki ledlerime gore.

Film ,dizi ve 3D yayinlar , dev ekranda cok daha keyifli,plazma oldugu icin hizli sahneler cok basarili,akici ve keyifli.ev mini sinemaya dondu resmen. 3D icin minimum 50" onerirler. 47" te yeterince detay ve keyif alamiyormusum. 60" te 3D super,derinlik ve popup lar ayri guzel.

Ledlerden sonra plazmanin mat goruntusune alisamam diyordum.Meger sandigim gibi degilmis. Renkler cok doygun ve goze hos geliyor. Gercek siyah ve kirmizi ile yeni tanistim.teknomarketlerde onca spotun altinda,ayarsiz dandik baglantilarla gordugumuz plazmalarin,evde los ortamda,iyi kalibrasyon ve baglantilarla cok daha basarili sonuc verdigini gordum. Suan pastel boya led lerin goruntusunu begenemiyorum. Plazma gayet canli ve basarili renkler veriyormus.

Piyasada parasini hak eden bir led tv yok.hepsinde isik sizmasi,bulutlanma,giris seviyelerinde titremeler dalgalanmalar,golgelenmeler buyuk dert. Oledlerin , 4k larin yayginlasmasina 2 sene var. Bu gecis surecinde tv ye cok para vermenin mantigi bence yok. Nasil led ler cikinca lcd ler cop oldu.aynisi 1,5-2 sene sonra suan aldiginiz tv ler cop olacak.o yuzden 50" alacaksaniz gidin 50PH670S 1700 lu fiyatlara yada dev ekranda mini sinema kurmak istiyorsaniz 2600 lu fiyatlara 60PH670S alin , sorunsuz keyfini surun.

Iki adet dez avantaji var plazmanin. Gunduz direk pencere goruyorsa tv nin yeri ,biraz daha fazla yansima oluyor.onuda black out ,isik gecirmeyen perde ile cozebilirsiniz. Zaten oyle izlenmeyecek derece degil. Bugun parlak led lerde gunduz cok yansima yapiyor tabi plazma kadar degil.

Digeride ayda maksimum 5-10 tl fazla elektrik parasi oderseniz o kadar.eski plazmalar cok elektrik harciyordu ama simdikiler oyle deil.2013 seri plazma. 60" ph670S 154 watt gucunde. Eski plazmalar 300watt lardaydi.

2500 tl ye gidip giris-orta seviye bir led alip,isik sizmasi,hizli sahnelerde titremeler,dalgalanmalar,dikey golgelenmeler,bulutlanma vs sorunlarla bogusmayin. Bu sorunlardan bir yada bir kaci ile bogusma ihtimaliniz %60-70 belkide daha yuksek.ayni fiyata 60" akici,sorunsuz plazma herkeze oneririm.

PH670S in ana konusu var forumda. Girip okumanizi,tavsiye ederim. Tv yi evine alipta kullananlarin yorumlarini inceleyin. Alipta bir tane memnuniyetsiz,pisman olan kisi yok. Tabi illaki ufak tefek eksiklikler,sorunlar var. Ama genel olarak herkes cok memnun.

Ayrıca kutu içerinde akıllı kumanda da mevcut.LG nin akıllı kumandası ve smart özellikleri, rakiplerine göre açık ara öndedir. Çift çekirdekli işlemcisi ve ram i , LA serisi led lerdeki ile aynıdır.(860V hariç)

Dev ekranda mac,3D,dizi,film icerikleri cook daha keyifli . Evi mini sinemaya cevirebilirsiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu plazma anlatan yazılar da sıktı artık sağda solda
  • lestet L kullanıcısına yanıt
    Siktiysa okumazsin hocam, arkadas tavsiye istemis bende 47LA740S ile ilgili yasadigim kotu aniyi dile getirdim ve 47LA740S ten sonra plazmanin cok daha keyifli geldigini yazdim. Neden rahatsiz oldun anlamadim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.