Şimdi Ara

472 PUANLA ALAN BİR LİSEYE 465'LE GİREBİLİRMİYİM ? | YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben de sbs nin mağduru oldum bu yıl. balıkesirde yaşıyorum ve puanlarım bu yıl 490-470 arasıydı dershanede ve ilk 3 veya ilk 5 te yer alıyordum.Fakat sınav diğerlerinin aksine çok zordu ve bu beni çok şaşırttı önceki yılların sorularını çözmüştüm ve çok kolay gelmişti ama bu sınav böyle olunca acaba sadece benim mi bu kadar kötü geçiyor diye düşündüm ve bu beni paniğe sürükledi.
    Gelelim benim soruma. Puanım okul puanıyla 465 oluyor ve ben geçen sene 472 puanla alan Syal'e girebilirmiyim merak ediyorum.Teşekkürler.Umarım herkes istediği yere girebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: thisis

Merhaba arkadaşlar ben de sbs nin mağduru oldum bu yıl. balıkesirde yaşıyorum ve puanlarım bu yıl 490-470 arasıydı dershanede ve ilk 3 veya ilk 5 te yer alıyordum.Fakat sınav diğerlerinin aksine çok zordu ve bu beni çok şaşırttı önceki yılların sorularını çözmüştüm ve çok kolay gelmişti ama bu sınav böyle olunca acaba sadece benim mi bu kadar kötü geçiyor diye düşündüm ve bu beni paniğe sürükledi.
    Gelelim benim soruma. Puanım okul puanıyla 465 oluyor ve ben geçen sene 472 puanla alan Syal'e girebilirmiyim merak ediyorum.Teşekkürler.Umarım herkes istediği yere girebilir.

büyük ihtimal girersin
  • Ben sana %100 girersin diyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.