Bildirim
4770 mi 4850 vapor-x(ÇÖZÜLDÜ)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bende bu iki ekran kartı arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyiz acaba????? -
sapphire vapor-x al keyfine bak -
4850 vapor-x tabiki..
şuan 4770 performansına göre çok pahalı -
quote:
Orjinalden alıntı: -SaW-
sapphire vapor-x al keyfine bak
+1 Aynen
HD4770'de zaten stok sorunu var 210 liradan felan satışa çıkıyor 245 liraya Vapor-X güzel olur. -
Beyler vapor-x 241 TL exa'da 4770 ise 226 TL aradaki fiyat farkına değer mi sizce testlerde arada 1 yada 2 fps fark görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProMaGe -- 9 Haziran 2009; 13:01:43 > -
aradaki fiyat farkı oldukça az..bence değer.. 4850 al derim.. -
Beyler yardımlarınız için teşekkürler Vapor-x'i almaya karar verdik. -
tabiki 4850 vapor x al.biri 256 bit diğeri 128 bit.bence en önemlisi bu.aynı seriyi taşıyan kartlarda bit en önemlisidir.4770 isterse gddr10 olsun ben yine 4850 derim.bu arada kendi kartım 9800 gtx..kendi kartım 4850 die sölemiyorum.bana kalırsa daima en önemlisi bit..yani borunun genişliği :) -
quote:
Orjinalden alıntı: ProMaGe
Beyler yardımlarınız için teşekkürler Vapor-x'i almaya karar verdik.
Güzel seçim fiyatta düştü şu ara 220 lira seviyesinde... -
NEDEN GTS 250 Yİ KİMSE KONUSMUYOR :) ODA AYNI FİYATTA VE DAHA İYİ OLDUĞU SOYLENİYOR ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X