Şimdi Ara

478 PİN ANAKART ALACAKLARIN DİKKATİNE..! MERCURY PI845Z ÜRETİM HATASI..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 478 pinli bi anakartımız yandı. Mercury PI845Z modelli bi anakart aldık.
    Fakat anakart onboard ekran kartını biosdan kapatıldığı halde çalışmasını sağlıyo buda pc nin geç açılması bazı oyunlarda ekran algılamada ekranın kapanıp açılması sağtık yaparken geç açılmalar gibi problemleri oluyor..!

Anakartı aynı marka aynı model ile değiştiridik fakat aynı problem ondada devam ediyor. Yaptığım araştırmalara göre internette aynı modelde daha öncede aynı sorunları yaşayanlar olduğunu gördüm.

Bu bir donanım uyuşmazlığı değil tamamiye bir üretim hatası... anakart eski olduğu için bios update desteğinin olmadığını öğrendim.

Sonuç olarak bu anakart üretim hatası alanların ve satanların bilgisine...!

• öncelikle ilginiz ve duyarlılığınız için teşekkür ediyorum kendi adıma ama s478 kullanan pek kalmadı piyasada.Lga 775 kullanılıyo herkes tarafından yavaş yavaş da core i7-i5 vb.mimariler oturuyor tercih ediliyor.Büyük ihtimal onboard vgayı biostan kapatamadınız o sebepten sorun yaşıyorsunuz.Çünkü biostan disable yaptığınız onboard vga hiç bi şekilde çalışmaz sinyal vs.gelmez...
  • uyarı için tşkler.. 478 pin kullanan pek kalmadı evet ama zamanında neler çektirmişti bana asus..
  • bence asus anakartları kullanmak mantıksızzzzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: agahbabaxxx

bence asus anakartları kullanmak mantıksızzzzz

nedeninide söyle bari
  • arkadaşlar bende aynı model anakart var
    Mercury PI845Z

arkadaşın dediği gibi

yeni bir donanım taktığınızda görmediği yetmez gibi bazı donanımlarda monitörü açmıyor bile
    bazen de yükleme ekranında kalıyor..

onboard vga kapalı olduğu halde donanım driveri ni yüklenmemiş olarak gösteriyor

vga driverini yükledikten sonra sağtıklayıp yenileme yapmak istediğinizde 2 -4 sn gecikme meydana geliyor ..

128 ati 9200 serisi ekran kartı ile çalışıyor ama
    onboard vga da yüklenmemiş olarak görünüyor..

bugün 1 gb ati saphire radeon HD 4650 ekran kartı aldım ama monitöre sinyal göndermiyor..
  • Arkadaşlar ben de bu Mercury Pvm800m Anakart mevcut. Ancak sizin de yazdığınız gibi ekrana sinyal gitmiyor. Ne onboard ne 9250 ekrankartı ile görüntü alabiliyorum. Bunu bir çözümü var mıdır ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.