Şimdi Ara

4790K Gelmedimi daha ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anakart ile beraber alsam sıkıntı olurmu acaba
  • Arkadaslar,

Amazondan siparşi edersek gümrüğe takılma oalyları falan olmuyor degil mi ? Oyle bir risk var mı ?
  • Anakartın yurt dışından alınması pek mantıklı değil, arıza riski işlemcilere göre daha çok. Sonra uğraşır durursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 4 Temmuz 2014; 11:10:06 >
  • Bütün sistemi (anakart ve monitör hariç) Amazon'dan sipariş etsek ne gibi sıkıntılar çıkar?
  • işlemci icin sormustum hocam 4790k yi yurtdisindan alsak amazondan , gümrüge takilma ihtimali varmi hizli kargo ile acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Anakartın yurt dışından alınması pek mantıklı değil, arıza riski işlemcilere göre daha çok. Sonra uğraşır durursunuz.

Anakart ve monitör hariç dedim hocam zaten. Bunun dışında problem olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duffann

işlemci icin sormustum hocam 4790k yi yurtdisindan alsak amazondan , gümrüge takilma ihtimali varmi hizli kargo ile acaba ?

Takilmayacaktir cunku ulke gumruk vergisini alisveris sirasinda amazon'a zatem oduyorsunuz. gerisini UPS hallediyor. Olabilecek en hizli sekilde size ulastiriliyor urun. gumruge falan takilmadan. kafa rahat yani.

quote:

Orijinalden alıntı: H4PPY

Bütün sistemi (anakart ve monitör hariç) Amazon'dan sipariş etsek ne gibi sıkıntılar çıkar?

sikinti derken tam anlayamadim. Elbette hepsini siparis edebilirsiniz sonucta amazon.com'un kendi gonderdigi urunlerde vergi odeme sansiniz oluyor boylelikle gumrukle isiniz olmuyor onlar hallediyor vergileri. nzxt 440 almayi dusunuyordum amazondan hizli kargo ve vergiler dahil 600 tl tutuyordu. fakat en sonunda inventustan 760T aldim. size kalmis. kasa gibi bozulmayacak seyler rahatlikla alinabilir amazondan.

• quote:

Orijinalden alıntı: n0hero

valla hocam hizli kargo ile aldim ve 427 dolar tuttu. USD ile ode secenegini secerseniz dolar uzerinden cekiyor. ve su anda kredi karti ekstremi inceledim ve cekilen miktar 911.15 TL olarak gorunuyor. TL olarak odeseydim evet 970 kusurlu birsey gosteriyor. USD olarak oderim zaten her zaman amazonda daha karli olur hep.

Bende g3258 alacagim eger trye abarti bir fiyatla gelirse ek bir ucret odemem gerekecek mi vergi vs. Hizli kargo farki nedir birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosso Scuderia

quote:

Orijinalden alıntı: n0hero

valla hocam hizli kargo ile aldim ve 427 dolar tuttu. USD ile ode secenegini secerseniz dolar uzerinden cekiyor. ve su anda kredi karti ekstremi inceledim ve cekilen miktar 911.15 TL olarak gorunuyor. TL olarak odeseydim evet 970 kusurlu birsey gosteriyor. USD olarak oderim zaten her zaman amazonda daha karli olur hep.

Bende g3258 alacagim eger trye abarti bir fiyatla gelirse ek bir ucret odemem gerekecek mi vergi vs. Hizli kargo farki nedir birde

dedim ya yukarida satin aldiginiz urun zaten turkiye icin gumruk verigisi sinirlarini gecerse vergi sepetinize dahil ediliyor. ve daha sonra tekrar vergi odemiyorsunuz buraya gelince. sizin istediginiz islemci zaten kargo dahil 100 dolar falan tutuyor buyuk ihtimal vergi bile cikmayacak onun icin. sepete ekleyerek checkout a giderek fiyatlara bakabilirsiniz. hizli kargo ise UPS ile oluyor diger standart olani bilmiyorum ama 9-16 gun diyor daha once kitap almistim o kargo ozelligiyle 11-12 gunde gelmisti. hizli kargo ise maksimum 3-4 gunde elinize ulasiyor ve garanti edilen tarihten aksamiyor. soz verdikleri tarihte geliyor yani.

• dünyada satışa çıkalı 10 gün oldu biz hala bekliyoruz..
  • bilgisi olan varmı
  • mtnsyln kullanıcısına yanıt
    Henuz stoklarda yok hiçbir firmada.
    Bakalım bu hafta içi girebilir belki.
  • beyler bugün webdenal.com dan bilgi aldım gelen mail aynen bu şekilde

Sayın Müşterimiz,

İ7 4790k işlemci Eylül ayı sonlarına doğru beklenmektedir. Ülkemizde
    satışı Ekim yada Kasım aylarını bulacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnsyln

beyler bugün webdenal.com dan bilgi aldım gelen mail aynen bu şekilde

Sayın Müşterimiz,

İ7 4790k işlemci Eylül ayı sonlarına doğru beklenmektedir. Ülkemizde
    satışı Ekim yada Kasım aylarını bulacaktır.

Yok artık

• Webdenal develerle kargo istedi herhalde

• Bu da sabah inventustan gelen msj

4790K Gelmedimi daha ?

• Tedarik sıkıntısının sebebini merak ettim.

Yurt dışında çok talep var da, buraya ürün mü gönderemiyorlar nedir anlamadım.
  • Şeytan diyor al yurtdışından.
  • yurt dışından alan arkadaş bize yol göstersin hangi satıcıdan nelere tıklayarak alıyoruz
  • Ayip ya anakartida aldim tek islemci eksik pc kullanamiyorum var mi boyle birsey distributor kimse bir aciklama yapsin boyle boyle desin bizde ona gore plan yapalim boyle olcagini bilsem ayin 25inde amazondan siparis verirdim arkadas.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.