Şimdi Ara

4799 TL Celeron notebook (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.996
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çakma Çin malı telefonlarda 2014den kalma ürünler kullanılıyor. Üretimden kalkalı yıllar geçmiş ürünler. Muhtemelen bunlarda zamanında satılmamış ürünlerdir.

• Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt

bizim milettin celeron düşmanlığını anlamadım gitti zaten

• herkes işlemciye ve ram'e takılmış. bu alette asıl sorun hdd olması. benim evde yaklaşık 10 yıllık i3 5005u (performans olarak konudaki celeron'a göre bi tık yüksek) işlemcili laptopum var. aldığım günden beri doğru düzgün hiçbir iş yapamadım. atıyorum bilgisayarı açacaksınız bi 5 dk kendine gelmesini bekliyoruz. ondan sonra geldi zannedip bir iki yere tıklayınca donuyor, arka planda hdd sürekli tır tır tır bi şeyler yapıyor. sırf bu hantallığından dolayı çoğu programı sildim, başlangıçta ve arka planda hiç bir gereksiz program çalışmıyor, sürekli temizledim vs. bu alet resmen bana sabır etmeyi öğretti. 1995 den beri bilgisayar kullanıcısıyım. daha hantal bilgisayarlar kullandım ama az çok hepsiyle işimi gördüm. bununla işimi de göremiyorum. zamanında param olmasına rağmen kıyamayıp i5'li laptop yerine bunu almıştım. şimdi o parada çöp oldu.

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    evet ben de hiç anlamamaktayım. benim ihtiyacımı celeron görüyor, kullanmayacağım kapasite için neden 2 kat daha fazla ödeyeyim?
    sanki herkes atomu parçalayıp cernde hadron çarpıştırıyor. 2 world dosyası açağız,
    3-5 siteye gireceğiz 5 youtube bi kaç twitter, insanlar da bazı kompleksler nedeniyle en pahalısını en yeni çıkmışını almak gibi bir güdü oluşmuş zaman içerisinde.

vakti zamanında uydu cihazları ilk çıktığında ayıptır söylemesi biraz da teknik bilgisizlikten en pahalı modeli almıştım, kart okuyuculu şifre çözücülü kod girmeli falan,
    bana yeterli cihazın 3 katı para vermiştim, açtık Türksatı izledik en ucuz cihaz yeter de artarmış halen daha pişmanlığım devam eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrsheitan kullanıcısına yanıt
    yok bu haliyle de epey iş görür bi ssd takacaksın işine bakacaksın, zaten ram lehimli olmasa bu fiyata inmezdi full hd laptop sonuçta. ne kadar halk ekmek o kadar imamoğlu köfte

• Bu laptop x265 video kaldirir mi? N2840 laptop var, x265 takila takila oynatiyor. Bunda takilmayacaksa alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atomcu kullanıcısına yanıt

O işlemciyle ne güncel işletim sistemi kullanabilirsin ne de 720p üzeri video izleyebilirsin.

• Bu işlemciden daha düşük puanlı 15 yıllık işlemciyle fhd videolar izliyorum yağ gibi kayıyor win10 sistemde,

elbette eksisi olacak yoksa 8 taksitle fhd laptobu 4 bin küsüre alamazsın.

Ne zaman f/p Bi ürün olsa papağan gibi sıraya girip 2-3 kat pahalı ürün tavsiye eden tipler var. Bunlara göre en iyi işlemci i7 dir. İşlemcisi i7 olmayan tüm cihazlar çöptür. Aslında biseyden anladiklari da yok bildikleri tek aey en pahalı en son model ürün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 25 Haziran 2024; 13:17:20 >
  • Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt

ssd yuvası da yok galiba. 500hdd yerine 256gb ssd olsa daha çok iş görürdü.

• mrsheitan kullanıcısına yanıt
    ekstradan ssd yuvası yoktur, hdd yi çıkarıp ssd takılınabilinir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 17 Temmuz 2024; 23:25:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.