Şimdi Ara

48 gündür Turknet internet arızası giderecek. Evet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

yanlış anlamada ankastre kutun çok mu karışık kendin düz bir tornavida ile bile reglet e kabloyu çakabilirsiniz farklı bir problem mi var yoksa sadece çıkan kablo mu ?

Sadece kablo çıkmış bir de altyapıyı iptal etmiş herhalde Türk Telekom yeniden anlaşmaya çalışıyorlarmış. İki yan mahallede sorun yok teyzemler turknet kullanıyor bizim mahalle altyapısı iptal olmuş. Hiçbir şey anlamadım

45 gün oldu bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DiskoKralı D kullanıcısına yanıt
    Altyapı iptal olması durumu olmaz Yapa da değil iseniz. Ekipler TürkNet müşterisi diye bakmıyor. Yukardan bağırsalarda kızsalarda ekip yaptık deyip kapatıyor. E bağlayın kabloyu sıkıntı var mı anlaşılır. Siz belki de arıza kaydı açınca ekip bakıyor sinyal var deyip gidiyor. Kablo çıkması iç tesisat diyip elini sürmeden gidiyorlar. Bağlayın da anlayalım sorun ne ??

• 47 gündür ne gelen var ne giden, ne arayan ne soran.

• 48 gün oldu, Turknet destek PMlerimi okumuyor, Twitterdan dmler okunmuyor. Üç maymunu oynuyorlar.
  • 48 gündür Turknet internet arızası giderecek. Evet
    yanlışsam düzeltin ama türknet değil hiçbir firima için türktelekom ekipleri gelip ankastreye kablo baglamaz sadece kendi müşterileri için yapar bu işleri bazı türktelekom çalışanları insaf edip takim nolcak demesi dışında alt yapı sorununuzu bilmem ama kabloyu takmak 2 dakikayı geçmiyecek çok basit bir işlem bunun için neden 48 gün bekleniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithat.Alkın

yanlışsam düzeltin ama türknet değil hiçbir firima için türktelekom ekipleri gelip ankastreye kablo baglamaz sadece kendi müşterileri için yapar bu işleri bazı türktelekom çalışanları insaf edip takim nolcak demesi dışında alt yapı sorununuzu bilmem ama kabloyu takmak 2 dakikayı geçmiyecek çok basit bir işlem bunun için neden 48 gün bekleniz

Elektrikçi çağırdım, yolda denk geldiğim Türk Telekom altyapıdan bir adamı rica minnet getirdim ikisi de yapamadı. Ben nasıl yapacağım acaba merak ediyorum.

33 gün önce apartman girişinde ki telefon kutusuna bağlanan kablonun çıkmasıyla internetin kesildiğini fark ettim yazmışsınız
    bizim burdan anladıgımız ankastrenizde baglı olan 2 adet kablo çıkmış veya çıkartılmış onları takmak çok basit benim kapımdaki ankastrede 10x2 adet hat yuvası var ve
    10 dakika içerisinde hepsni denemek amaçlı söküp taktım siz ya derdinizi anlatamadınız yada çagırdıgınız elemanlarda iş yok yada ankastre üzerindeki hangi portlar size ait onu bilmiyorsunuz
    aklıma başka birşey gelmiyor ankastre üstündeki portların hangisi size ait bilmiyorsanız onla kimse ugraşmaz. tek tek deneyip bulmanız lazım boş olanları
  • 52 gün sonra bugün sorunum çözüldü. Sonunda çözüldü.

• quote:

Orijinalden alıntı: DiskoKralı

52 gün sonra bugün sorunum çözüldü. Sonunda çözüldü.

Hocam cidden geçmiş olsun. Aynı süreci abonelik sürecimde yaşadım. 2 ekimde başvurdum kurye istemiştim gelmedi sayısız mesaj attım aradım hiç bir şekilde çözüm üretmediler. 25 gün sonra 27 ekimde belgeleri kendim gönderdim. 1 hafta sonra belgeleriniz ulaştı başvurunuzu yaptık diye mesaj attılar bekle babam bekle aradan yine bir hafta geçti kimlik fotokopiniz okunamamış tekrar gönderin diye. Hani başvurumu yapmıştınız dedim. Madem kimlik okunamadı bir haftadır neredesiniz bana neden bunu şimdi söylüyorsunuz diye sordum müşteri temsilcisi cevap veremeyip kimliğinizi göndermeniz gerekiyor dedi. Neyseki tam 1 ay 10 gün sonra internet bağlantım sağlandı. Şimdilik bir sorun yok ama en ufak sorunda çok fena mağdur edileceğimi çok iyi biliyorum. Sorun çıkmaması için dua ediyorum resmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.