Şimdi Ara

4800 e herhangi bir şampiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Support haricinde oynaması zevkli bu metada güçlü mümkünse mid ve late game herosu olursa iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İrelia
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

İrelia

Bu metada güçlü müdür peki (gerçi hep güçlüydü de )

• Guinsoo ile çok güçlü oluyor tavsiye ederim.

• Viktor olabilir. Guzel late game cari
    Hecarim de tavsiye ederim e skilli + hareket hizi veren seysi: adeceye 900 hasar. Build: uclu, gerisi tank veya youmou uclu gerisi tank tercih edebilirsin. Kesinlikle yeni gelen zirh itemlerini kas hiz veren mukemmel oluyor. Geride kalsan bile ulti ve e ile guzel is yapiyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Erescat-

Viktor olabilir. Guzel late game cari
    Hecarim de tavsiye ederim e skilli + hareket hizi veren seysi: adeceye 900 hasar. Build: uclu, gerisi tank veya youmou uclu gerisi tank tercih edebilirsin. Kesinlikle yeni gelen zirh itemlerini kas hiz veren mukemmel oluyor. Geride kalsan bile ulti ve e ile guzel is yapiyosun

Homeguard kalktı,hecarim pbede nerflendi ağır bir şekilde.Pasifindeki minyonların içinden geçme olayı kalktı ve artık minyonların içinden geçebilmek cidden büyük bir avantaj riotun yeni minyon kodları sağolsun.
  • Tabi ki de Irelia.
    Not:Irelia mid rehberi istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-863A03C10 -- 29 Kasım 2015; 21:49:13 >
  • Viktor al derim

• Viktor pek tarzım değil yani tarzım aslında ama istemiyorum talon nasıldır peki

• quote:

Orijinalden alıntı: Limonlu Maden Suyu

Viktor pek tarzım değil yani tarzım aslında ama istemiyorum talon nasıldır peki

Talonun buffa ihtiyacı var talondan çok daha iyi seçenekler var şu an orta koridorda

• Ryze, TF, Fiora(bu seçimi genelde sadece ben yapıyorum), Yasuo, Zed, Fizz, Kassadin ve GP. Bunlardan birini alabilirsin.
  • Allah kahretsin ya. Zaten oyun basi iyrenc olan bir sampuan daha hala nerf getiriyolar. Homeguard tp olayini unuttum tamamen o da uzdu biraz :l

• Berbat bir oyun basi performansi var. Ben bir ara toplanede tercih ediyodum, daha iyi farm yapip karsina gelen melee rakiplere (riven mesela) buyuk sikintilar yasatabiliyosun durterek. Oyun basi ayrica mana sikintisi var. Mataranin kalkmasiyla sorun yasayacagini dusunuyorum.
    Ama youmou ve hydra bitiren bir talon karsi adcyi cok rahat keser. Oyun sonu ustune atladigi gibi tekler aslinda. Cok zayif bir oyun basi, cok guclu bir oyun sonu var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.