Şimdi Ara

4800 lük solo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4800 lük champlardan solo top almayı düşünüyorum internette bununla alakalı baktığım konularda hep ya yorick yada irelia demişler nedir bu champları solonun kralı yapan ? ben wukong almayı düşünüyodum oynaması hem zevkli hemde güzel solo olur diye ama bu yapılan yorumlar kafamı karıştırdı sizce solo top için ideal 4800 champ nedir ?

• True will cannot be defeated
  • Bence wukong al. Tam bi op, hemde muthis ks herosu yorickte deli solo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jarvan ve lee var hem solo he. de jung yapan... yorick var wukong var ...irelia 4800 müydü

• Wukong yada yorick almanı öneririm
  • uzun zamandır buralarda yoktum ama hala bu tarz adamlar var ya.
  • Wukong alabilirsin hoşuna gidiyorsa. Ama Irelia'yı da öneririm. W pasifi ile lane'de kalabilme, aktifle true damage, Q ile yakalama, E ile stun-slow, Ultiyle gerektiğinde can doldurup uzaktan hasar verme. Oyun sonunda true damage'ıyla ve birkaç ofansif itemle en çok hasar verebilecek off-tanklardan. Bir de baya zevkli bir herodur. Doğru düzgün oynayamadığım halde arada sırada alır oynarım

Bir de biraz daha biriktirip 6300 yapabileceksen Jayce öneririm.
  • Bence kennen şu an en iyi solotop turnuvalardada gördük teamfightlarda ultisiyle çok iyi işler yapabiliyor.
  • wukong al q su tek atıyo
  • Biride dememişki Renekton

• Pantheon al . Hem stunı var hem de early game de çok op olabiliyor. Late de doğru kasman lazım. Ultisiyle adamda kovalayabilirsin tam ölecekken kaçadabilirsin baya kullanışlı bence. Yorick kullanması zor ve lane de değil daha sonra tf lerde çok etkili bi champ bence tabi.
  • renekton varken wukong neymiş t

• solo için renekton kennen wukong yorick oynaması zevkli ve bi o kadar güçlü herolar
  • Önerileriniz için teşekkürler...
  • Irelia al pişman olmazsın. early de 0-6 gittiğim oyun late game' e uzadığında 7-6 bitirip kazandığımız bilirim.
  • İrelia tabiki
  • Wukong al bencede. Ultisi yeter :)
  • Kennen der ve burdan uzaklaşırım
  • nasus can not escape me forever
  • wukong is my man (or monkey) :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.