Şimdi Ara

4800 TL PC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PsychicPower

quote:

Orijinalden alıntı: onererkut

INTEL CORE I7 4770K SOKET 1150 3.5GHZ 8MB CACHE 22NM İŞLEMCI 811tl

MSI Z87-GD65 GAMING INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART 503tl

ASUS GTX770 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI 1194

COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W MIDT ATX PENCERELİ SİYAH KASA 422tl

GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 2133MHZ CL9 1.65V DUAL KIT RAM 218tl

SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK 149tl

ASUS 23" VX238H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR 466tl

LOGITECH G105 GAMING KEYBOARD 105 tl

LOGITECH G300 GAMING MOUSE 63tl

vatan %30 indirimiyle 3931 tl ama bence bu kadar abartıya gerek yok dostum

Hocam abartmaya gerek yok demişsiniz ancak 4.800 bütçesi olan adama SSD'siz sistem önermişsiniz
    Diğer tüm parçaları geçtim ama SSD?
    Bence amaç oyunsa 4770k çıkarılıp 4670k konmalı. Kalan para da SSD'ye verilip, istenirse 770 de 780'e çekilir, bir de oc yapmak istenirse ekran kartında Asusa yönelinmemeli

hocam bişey sorucam ssd nin hızını biliyorum ama bana açılış yükleniş kopyalama yani normal işlem hızlarından başka bişey kazandırıcakmı ? bilmediğimden soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BaranBolat1

quote:

Orijinalden alıntı: PsychicPower

quote:

Orijinalden alıntı: onererkut

INTEL CORE I7 4770K SOKET 1150 3.5GHZ 8MB CACHE 22NM İŞLEMCI 811tl

MSI Z87-GD65 GAMING INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART 503tl

ASUS GTX770 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI 1194

COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W MIDT ATX PENCERELİ SİYAH KASA 422tl

GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 2133MHZ CL9 1.65V DUAL KIT RAM 218tl

SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK 149tl

ASUS 23" VX238H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR 466tl

LOGITECH G105 GAMING KEYBOARD 105 tl

LOGITECH G300 GAMING MOUSE 63tl

vatan %30 indirimiyle 3931 tl ama bence bu kadar abartıya gerek yok dostum

Hocam abartmaya gerek yok demişsiniz ancak 4.800 bütçesi olan adama SSD'siz sistem önermişsiniz
    Diğer tüm parçaları geçtim ama SSD?
    Bence amaç oyunsa 4770k çıkarılıp 4670k konmalı. Kalan para da SSD'ye verilip, istenirse 770 de 780'e çekilir, bir de oc yapmak istenirse ekran kartında Asusa yönelinmemeli

hocam bişey sorucam ssd nin hızını biliyorum ama bana açılış yükleniş kopyalama yani normal işlem hızlarından başka bişey kazandırıcakmı ? bilmediğimden soruyorum

Kullanılmadan önce çok hafife alınıyor hocam. SSD kullandıktan sonra harddisklerin yüzüne bakamıyorsunuz. Sadece açılış-kapanış kopyalama değil tabi. Pc'nizi kullandığınız neredeyse her an SSD farkını yaşarsınız. Birden fazla program, uygulama ve/veya oyun çalıştırırken bile inanılmaz bir fark hissedersiniz. HDD'li makina diğer parçaları ne kadar kuvvetli olursa olsun sistemde bir ağırlık hissediyorsunuz.

• oyun amaçlı bir pcde açıkcası ssdye gerek duymuyorum ben 5 sn geç yüklense de olur yani daha f/p karşılamıyor ssdler en ucuzu 300tl 120gb bir parça bir kaç uygulama ve oyunla doluveriyor yani çok gerek yok bence :) ssdyi kasıtlı olarak tavsiye etmedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: boksit

4770k ve gtx780 (veya daha da iyisi) olsun da gerisini naparsan yap :)

Saçmalık gtx780 şuan para israfı gtx770 yeterli olucaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverLove

quote:

4770k ve gtx780 (veya daha da iyisi) olsun da gerisini naparsan yap :)

Saçmalık gtx780 şuan para israfı gtx770 yeterli olucaktır

hocam 4800 lük sistemde 1800-1900 e 780 alsanız bile 3000 lira kadar kalıyor yani pek sorun değil sanırım ama amd nin yeni serisini mi beklesem diyorum 1 ay kaldı çünkü hem amd nin kartlarını görürüz iyi hemde nvidia indirime girer hangisi iyiyse onu alırım
  • BaranBolat1 B kullanıcısına yanıt
    O zaman bekle 1-1,5 ay kadar 780 indirime girerse 780 al ama şuan tavsiye etmiyorum,etmiyoruz fiyatı performansına göre çok yüksek 770 al geri kalan cebinde kalsın ille 4800ün hepsini harcıcaksın diye bir kaide yok 770 alıp ssd alınabilir
  • quote:

O zaman bekle 1-1,5 ay kadar 780 indirime girerse 780 al ama şuan tavsiye etmiyorum,etmiyoruz fiyatı performansına göre çok yüksek 770 al geri kalan cebinde kalsın ille 4800ün hepsini harcıcaksın diye bir kaide yok 770 alıp ssd alınabilir

birde birşey sorim o zaman şimdi bu yeni amd kartı olarak r9 290x olarak düşünüyorum bf 4 de herşey ultra 4k da 30 fps vericekmiş tek kart olarak (mantle teknolojisi olucakmış) ama nvidiada physx cuda olayları var physx bu önümüzdeki 2-3 sene çok eksiklik yaratırmı sizce ? şuan pek destekleyen yok ama ilerisi için ?
    4k ve 30 fps böyle olucağını sanmıyorum ama olursa bile sırf bf4 için nvidiadan vazgeçip amd alınırmı orasını bilmem he o ekran kartı sırf bf4de performanslı çalışıp diğer oyunlarda düşük performans sergilerse çöp denebilir gtx770 şuanki tüm oyunlarda yüksek performans sergileyen bir karttır amd yeni kartı çıkarınca nvidiada arkasından çıkarıcaktır diye düşünüyorum.physx için bişi diyemicem pek bilgim yok
  • quote:

4k ve 30 fps böyle olucağını sanmıyorum ama olursa bile sırf bf4 için nvidiadan vazgeçip amd alınırmı orasını bilmem he o ekran kartı sırf bf4de performanslı çalışıp diğer oyunlarda düşük performans sergilerse çöp denebilir gtx770 şuanki tüm oyunlarda yüksek performans sergileyen bir karttır amd yeni kartı çıkarınca nvidiada arkasından çıkarıcaktır diye düşünüyorum.physx için bişi diyemicem pek bilgim yok

gtx800 serisi sanırım her yeni seri gibi mart-nisan-mayıs aralığında çıkar nvidia da ya r9 290x i düşünme sebebim hani o kadar performanslı olup da 600$ gibi bi fiyattan gelicek deniyor o yüzden yoksa fanboy değilim ama nvidia son zamanlarda amd yi ezdi özellikle 700 serisiyle ve karşılıkda alamadı

Haklısın bir dahaki mart-nisana kadar beklemektense amd alınabilir ama kart çıksın testler gelsin sonra tekrar düşün bakalım diğer oyunlarda performansıı nasıl
  • quote:

Haklısın bir dahaki mart-nisana kadar beklemektense amd alınabilir ama kart çıksın testler gelsin sonra tekrar düşün bakalım diğer oyunlarda performansıı nasıl

birde 1700-1800 e 690 buldum onları düşünebilirim belki eğer olmazsa amdnin serisini beklicem hem nvidia düşer hem amd yeni kartlarıyla seçenek artmış olur
  • ben hemen alacaksınız diye düşünerek gtx 780 dedim. Beklerseniz amd nin yeni nesil kartları Mantle teknolojisiyle gayet iyiye benziyor(tabi nvidiadan da buna cevap gelcek ama belli değil ne zaman.) önceki mesajlarımda dediğim gibi, işlemciyi, ekran kartını ve monitörü olabildiğince sağlam alın :)
  • quote:

ben hemen alacaksınız diye düşünerek gtx 780 dedim. Beklerseniz amd nin yeni nesil kartları Mantle teknolojisiyle gayet iyiye benziyor(tabi nvidiadan da buna cevap gelcek ama belli değil ne zaman.) önceki mesajlarımda dediğim gibi, işlemciyi, ekran kartını ve monitörü olabildiğince sağlam alın :)

normalde bu hafta içinde alıcam ama bekleyip amd nin kartlarınıda mı görsem diyorum işte ve 2. el 690 1800 sizce almalımıyım ?
  • quote:

quote:

ben hemen alacaksınız diye düşünerek gtx 780 dedim. Beklerseniz amd nin yeni nesil kartları Mantle teknolojisiyle gayet iyiye benziyor(tabi nvidiadan da buna cevap gelcek ama belli değil ne zaman.) önceki mesajlarımda dediğim gibi, işlemciyi, ekran kartını ve monitörü olabildiğince sağlam alın :)

normalde bu hafta içinde alıcam ama bekleyip amd nin kartlarınıda mı görsem diyorum işte ve 2. el 690 1800 sizce almalımıyım ?

Hocam o kadar para ayırmışın 2.el ürün alma derim o parayı verdikten sonra 780 al daha iyi 690 780'den eski bir kart ve 1800'e 780'de var Ama stok soğutma Ama o stok soğutma Titan'dada kullanılıyor belirtiym Bir de bekle derim Amd'nin yeni serisini hem kartların fiyatı düşer belki Haricinde Amd'ye karşılık nvidia'dan bir atak gelicek doğru Ama bu atak bence 800 serisi falan olmayacak bu kadar kısa aralıkla en kartı çıkacağını hiç ama hiç zannetmiyorum (Çıkmaz demiyorum çıkabilir Ama saçmalamış olurlar yani) Yani 6 ay'da 1 yıl'da bir kart mı değiştireceğiz Bu atak Titan Ultra ve Gtx790 olarak geleceği söyleniyor ki Ben Gtx790 geliceğini düşünüyorum veya hem 790 ve onunla birlikte Titan Ultra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 29 Eylül 2013; 4:26:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elite `

quote:

quote:

Hocam o kadar para ayırmışın 2.el ürün alma derim o parayı verdikten sonra 780 al daha iyi 690 780'den eski bir kart ve 1800'e 780'de var Ama stok soğutma Ama o stok soğutma Titan'dada kullanılıyor belirtiym Bir de bekle derim Amd'nin yeni serisini hem kartların fiyatı düşer belki Haricinde Amd'ye karşılık nvidia'dan bir atak gelicek doğru Ama bu atak bence 800 serisi falan olmayacak bu kadar kısa aralıkla en kartı çıkacağını hiç ama hiç zannetmiyorum (Çıkmaz demiyorum çıkabilir Ama saçmalamış olurlar yani) Yani 6 ay'da 1 yıl'da bir kart mı değiştireceğiz Bu atak Titan Ultra ve Gtx790 olarak geleceği söyleniyor ki Ben Gtx790 geliceğini düşünüyorum veya hem 790 ve onunla birlikte Titan Ultra.

ben zaten nvidianın atağının hemen olucağını söylemedim her seri gibi mart-nisan-mayıs aralığında yeni serisinin çıkıcağına düşünüyorum ,790 ve titan ultra atak olarakmı gelir yoksa üste mi oynar orası tartışılır

işte ekimi mi beklesem diye düşünüyorum amd r9 290x hem 780 den ucuz hemde biraz daha performanslı yada dengi olursa tadından yenmez

• bu soruların cevabını zaman gösterecek, yani beklemeniz daha iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.