Şimdi Ara

4800TL Video & 3D için PC TOPLUYORUM! Yardım ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son sistem aşşağıdaki gibi... Monitorler de ekleneceğinden Fiyatı biraz daha düşürsem iyi olacak 1 SSD + 1 HDD var evde bekliyor...
    Ayrıca KASA - POWER - RAM - 'den emin değilim henüz lütfen yorumlarınızı esirgemeyin...
    Bu sistemi alıp ilerde Ram takviye ile 64 e cıkartmak ve sonra da 780TI veya quadro serisi bir GPU almak da notlarımın arasında...

4800TL Video & 3D  için PC TOPLUYORUM! Yardım !
  • artolive A kullanıcısına yanıt
    güzel işte kardeş ne diyelim artık

Kasa + psu almak yerine

300R 600W al şuanlık yeter ileride yetmezse psu arttırırsın sadece
    Bence ekran kartını değiştirebilirsin GTX670 felan alabilirsin veya 760 al İşlemci zaten yeni çıkmış Kasayıda 400 R Carbide Alabilirsin
  • güzel olmuş kasayı arkadaşların dediği gibi 300rye düşürürsen cebine para kalır.psu yetmez diyorsan al gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: artolive

Son sistem aşşağıdaki gibi... Monitorler de ekleneceğinden Fiyatı biraz daha düşürsem iyi olacak 1 SSD + 1 HDD var evde bekliyor...
    Ayrıca KASA - POWER - RAM - 'den emin değilim henüz lütfen yorumlarınızı esirgemeyin...
    Bu sistemi alıp ilerde Ram takviye ile 64 e cıkartmak ve sonra da 780TI veya quadro serisi bir GPU almak da notlarımın arasında...

İşlemci: Intel i7 4770K Soket 1150

Anakart: ASUS Z87-A Soket 1150 (Win 8.1 destekli)

RAM: Corsair 16 (2x8) GB Vengeance Pro DDR3 1600 MHz CL9 1.5V

Ekran Kartı: ASUS GTX 760 O.C. DCU II GDDR5 2 GB 256 Bit DX 11.1

DVD: ASUS DRW-24B5ST 24X DL SATA Siyah (Kutusuz)

Kasa+PSU: Gigabyte Sumo 5115 850 Watt 80+ Bronze Full Tower ATX (12V kanalı 828 Watt)

işlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper 212X Intel / AMD

Klavye - Mouse: Microsoft Wired Desktop 600 Türkçe Q USB (Kablolu)

TOPLAM: 3260 lira %30 indirimli fiyatlarla.. Vatan'dan toplandı..

• STOK DURUMLARINA ve ufak tercihlere göre Yeni sistem aşşağıda bütçe de rahatladı tabiki...

4800TL Video & 3D  için PC TOPLUYORUM! Yardım !
  • hayırlı olsun.oc yapacaksan evodan daha iyi soğutucular tercih et
  • quote:

Orijinalden alıntı: artolive

STOK DURUMLARINA ve ufak tercihlere göre Yeni sistem aşşağıda bütçe de rahatladı tabiki...

Evet, böyle daha iyi olmuş tabi ki.. Ama daha ratlatılabilir.. Öncelikle o işlemciye boşuna para verme.. 4770K ile arasında performans farkı çok azdır, ancak belirgin bir güç tüketimi fazlalılığı vardır.. Aylık faturaya gelen artış seni üzebilir.. :) Kendi gözünle görmek istersen, şu linkteyi kıyaslamayı dikkatlice incele derim:http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4770K-vs-Intel-Core-I7-4820k

DVD'yi de başka bir siteden yarı fiyatına alman mümkündür.. :)

Öncelikle iyi akşamlar bir tanıdığımdahttp://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/cooler-master-rc-942-kkn1-gp-haf-x-942-black-edition-full-tower--pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=51398 bu kasa dan var boş kasa. Devasa boyutunun altındaki o sessiz çalışması harika.İçindeki hava akımı ve soğutmasını elinizi ön fana koyduğunuz anda hissediyorsunuz.bu kasayı tavsiye ederim . 80+ psu ile sizi gayet idare eder. Bu arada hava akımına dikkat ediniz

Geri Kalan Parayı Ekran Kartına Yatırınız GTX 660 Yeterli Olmaz elinze 1200tl paranız daha kalıyor bu paraya GTX 770 veya GTX780 Rahatlıkla Alınabilir GTX660 ın parasını 1200 tl nin üstüne koyarsanız tabi
    kardeş yeter yahu al artık sistemi güzel diyoruz
  • Yalnız adam video işleme 3D modelleme diyor siz otomatiğe bağlamış aynı sistemleri öneriyorsunuz. İlk seçtiği sistemi ya birisi önermiş ya da kendisi bilerek seçmiş dikkat ederseniz 16 mb önbellekli bir işlemci var, ki render'lama için önemli kriterlerdendir. Zaten Intel'e ikna olduktan sonra da makul fiyatlı olan en yüksek önbellekli işlemciyi seçmiş, gayet mantıklı. Neyse bu tip forum tartışmalarına girmeyim kendimi tutayım diyorum ama bazen dayanamıyor insan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ram 16 gb olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson sistemleri kimse onermeden ben topladım ve aynen dediğin kriterlerden ilerledim 3D de CUDA kullanmıyorum VRAY Renderer kullanıyorum.

Ram konusunda 32 den assagı bir tercih yapamam aktif çalıştığım dosya boyutları geniş ve aynı zamanda çoklu program kullanmak zorunda kaliyorum. Bütçem kalınca yükseltmeyi bile düşünüyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.