Şimdi Ara

4870 ile çok düşük sonuçlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2.75'te çalışan Opteron 165 ve 2*1gb DDR400 ile yaptığım 3dmark 06 testinde düşük sonuçlar alıyorum;

1280*1024 no aa,optimal --------> 105xx
    1280*1024 8*aa,16*af --------->90xx
    1680*1050 8*aa,16*af --------->87xx

3dmark 06 için 1050p'lik sonuçları bulamadım ancak anladığım kadarıyla çözünürlük yükseldikçe işlemci sorunu azalıyor ve kart gerçek performansına yaklaşıyor(ancak tam emin değilim çünkü dediğim gibi bu çöz.teki testleri görmedim).

Sormak istediğim ise işlemci bu kadar darboğaz yaratabilir mi? Yoksa 1050p'deki değerler de çok mu düşük yani başka bir problem mi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 9 Temmuz 2008; 19:58:57 >

• "2.75'te çalışan Opteron 165" bu nedemek anlamadım.kusura bakma cahil bi noktama denk geldi heralde

ddr400 falan dediğine göre sistem eski olsa gerek. darboğazın kralı var demektir buda..
  • Opteron 165 default olarak 1.8ghz'de geliyor oc'lu olarak 2.75ghz'de kullanıyorum..DDR400 ve DDR2 sandığınız kadar fark yaratmıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkep

"2.75'te çalışan Opteron 165" bu nedemek anlamadım.kusura bakma cahil bi noktama denk geldi heralde

ddr400 falan dediğine göre sistem eski olsa gerek. darboğazın kralı var demektir buda..

2.75 te calısan opteron demek opteron 165@2.75 ghz demek...opteron 185 x2 5600 gibi bir islemciye tekabul ediyor.sizin 2.75 ghz ile asagı yukarı aynı degerlerde calısyor olması gerek.herhangi bir hissedilir darbogaz[ (!) artık su kelimeden igrenir hale geldim... ] olmaması gerek.bence sorunu baska bir yerde arayın.islemcinin sucu gunahı yok:)
  • ddr ve ddr2 çok fazla fark yaratmaz ama şu var bence işlemci eski...

işlemci ve ekran kartı performanslarına ayrı ayrı bakılabiliyordu o programda sanırım. bi de öyle bak ona göre bir karşılaştırma yap bence...
  • 4870 ile İlgili Bir Çok Konu Bulunmakta. Konu Açmadan Once Forumda Arama Yapınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdd değerleri çok mu kötü
    4 ay önce açıldı
    İyi Sistem Düşük Fps
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.