Şimdi Ara

4870X2 2GB 550YTL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu 610 TL ve piyasadaki en ucuz GTX 285 ler XFX lerdir farkindaysaniz. aralarinda baya guzel bir fark vardir ZOTAClar ile. 550 goremedim ?
  • anlamak istemiyorsunuz sanırım ne kadar çift gpu da tam optimizasyon olmasada gene bu kart tepe karttır tek rakibi gtx295dir oldu olacak gtx275 gtx285 hd4870x2 yi geçiyor deyinde bir güzel güleyim

adam 550 liraya 3 aylık hd4870x2 ulmuş beğenmiyorsunuz hala
  • ben bi sey demiyorum ki alsin dedim en bastan okursaniz zaten. almasin mi dedim? ben tercih etmedim dedim haklisiniz tercih sebebimi de soylemedim sli yapmayi planliyordum cunku simdi vazgectim daha ekonomik olacagi icin gtx 295 almaya yoneldim bunu aciklamadigim icin de cift gpu kartlara dunyada destek veren hic bir sey yok demis oldum . benim de hatam var kusura bakmayin. sli yaparak ya da direk cift gpu kart alarak her oyunda verimi maximize edemiyoruz %100 etki etmiyorlar performansa dedim ben. ama yine de gozle gorulur artis saglanan 30-40 fps birden arttiran oyunlar mevcut benim de isime geliyor su an itibariyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmAdr -- 24 Nisan 2009; 20:28:13 >
  • Çift gpu bence şuan için gereksiz ; oyun desteği , ms olayı, fazla ısınma , daha fazla güç tüketimi , tam verimle çalışmaması .... Bu kartlar yerine tek gpu lu en iyi kartı almak bence daha mantıklı olur.
  • muhendis olmussun ama...
  • -HD4870X2 lerde GPU haberleşme süresi diğer çift GPU'lu kartlara göre 2 kat azaldı.
    -HD4870X2 ; SLI , CF ve çift GPU kartlara göre haberleşme süresi 2 kat kısa..
    Yani microsuttering handikapı diğerlerine göre minumum seviyeye indirgenmiş.
    Dezavantajı 600w PSU anca kurtarır.

Daha 2 gün önce ikinci el bölümünde 800 lira isteyeni duydum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabbitweed

muhendis olmussun ama...

eee
  • ben gtx295 kullanıyorum, hiçbir oyunda sorun yaşamadım. 2 gpu sorun çıkartıyor diyorlar. Ben inanmıyorum. Ama ati sorun çıkartıyor. Eski kartım atıydi. Fan sesinden kurtulmak için oyunları yuksek ses ile oynuyordum. Bu kartı alırken çok düşündüm, 4870x2 alsam mı diye, önemli olan kartım şu derece çalışıyor bu derece çalışıyor, çok sıcak ifadeleri değil. Masaüstünde kullanırken fan sesi rahatsız ediyorsa, isterse 5 derecede çalışsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

anlamak istemiyorsunuz sanırım ne kadar çift gpu da tam optimizasyon olmasada gene bu kart tepe karttır tek rakibi gtx295dir oldu olacak gtx275 gtx285 hd4870x2 yi geçiyor deyinde bir güzel güleyim

adam 550 liraya 3 aylık hd4870x2 ulmuş beğenmiyorsunuz hala

hocam sana katılıyorum bencede bu kartı 275 ve 285 ile kıyaslamak yanlış olur.

ama ati olunca heralde sorun olmasında varsın 275 veya 285 olsun diyor arkadaşlar
  • zaten bu kartin fiyati 700 lira minimum su an. digerleri durumlari sikisik oldugu icin satiyor ya da para dertleri yok. tum 4870x2 2. el piyasasina indirgenemez bu fiyatlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: husNUKE

ben gtx295 kullanıyorum, hiçbir oyunda sorun yaşamadım. 2 gpu sorun çıkartıyor diyorlar. Ben inanmıyorum. Ama ati sorun çıkartıyor. Eski kartım atıydi. Fan sesinden kurtulmak için oyunları yuksek ses ile oynuyordum. Bu kartı alırken çok düşündüm, 4870x2 alsam mı diye, önemli olan kartım şu derece çalışıyor bu derece çalışıyor, çok sıcak ifadeleri değil. Masaüstünde kullanırken fan sesi rahatsız ediyorsa, isterse 5 derecede çalışsın.

bende tam tersi,gtx 295 e gectigimden beri ''Display Driver nvlddmkm stopped responding, has successfully recovered'' alip duruyorum.Atiye kurban olayim :) (eski kart 4870x2)

quote:

Orjinalden alıntı: rabbitweed

muhendis olmussun ama...

bos konusuyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 24 Nisan 2009; 23:52:40 >

• @rabbitweed

ben kendi yorumumu söyledim.Benim nasıl konuştuğum seni ilgilendirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreonal69 -- 24 Nisan 2009; 23:57:50 >
  • @rabbitweed

sizinki bir istisna olabilir bence, ati kartlardan şikayetçi olan birçok kişi biliyorum. Windows 7 kurdum nvidia hiçbir sorun çıkartmadı. Ati kartım varken bir kere CCC ekranını goremedim. Kurulumda hep hata veriyordu. Ben fan sesi ve kullanım rahatlığı olarak gtx295ten son derece memnunum. Ayrıca badaboom kurdum. Çok hızlı bir şekilde CUDA ile mp4 donuşturmesi yapıyorum
  • o kart sıcaklık sorunu çıkarmıyo diye biliyorum, forumda bi 4870x2 kullanıcısı overclocklu kullandığını yazmıştı, önde bitane 12lik fan olursa problem olacağını sanmam
  • Bu konuyu açan arkadaşa tek diyeceğim şey bu fiyata temiz ise hiç düşünme al güle güle kullan yeni nesil kartların çıkmasına daha çok var
  • konu hakkında baya bi yorum yapılmış.çok teşekkür ederim ama önümüz yaz olduğu vede bu kartın ciddi ısı problemleri olduğu bide çoğu yerde ciddi sürücü problemleri yüzünden oyunlarda baya bi problem yarattığı için karttan vaz geçtim şimdilik.

gelecek gtx3xx serisini bekliyorum.eğer anlatıldığı gibi çıkarsa yeni seri hemen alırım.acelem yok şimdilik.

tekrar teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: a1a1a1fs

o kart sıcaklık sorunu çıkarmıyo diye biliyorum, forumda bi 4870x2 kullanıcısı overclocklu kullandığını yazmıştı, önde bitane 12lik fan olursa problem olacağını sanmam
    Şu an gpu catalıstyden olabilecek en son seçeneğe ayarlı ve sorunsuz kullanıyorum(800mhz)
  • bende olsma kacirmazdim iyi fiyat
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.