Şimdi Ara

4732 TL Sapphire Radeon RX 6600 Pulse 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
4.664
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

6600 ile 6600xt arasinda ne kadar performans farki var

6600 yeni cikan oyunlara yetebilecekmi.

R5 3600 6600xt veya 6700 6700xt ye yeter mi? 1080p de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat1981pls -- 10 Aralık 2022; 11:4:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat1981pls kullanıcısına yanıt

Bu sorunun cevabı Monster oynayamadığınız oyun olursa iade garantisi ile aynı 4732 TL Sapphire Radeon RX 6600 Pulse 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı 

Yeni çıkan oyunları düşünen adamın şu anda piyasadaki en ucuz kartlardan birinin başlığında olmaması lazım bence. En azından 3060Ti bakmalı.

Performans farkı cüzi Reddit’te insanların yazdığına göre, %15 gibi bir farktan bahsediyorlar, aradaki fiyat farkı %50.

Bir Google araması yaparsanız 3600’le bottleneck yaşamayacağınız görünüyor. Ben yerinizde olsam para varsa 3060Ti ya da AMD eşdeğeri GPU’ya bakardım.

Kaç FPS hangi ayarları hedefliyorsunuz bilmiyorum ama ben yakın zamana kadar oyunlarda ayarlarla oynayarak 1080p, 60 FPS tatmin olduğum sonuçlar alıyordum R9 290 ve 4. nesil Intel işlemcimle. Şu anda tuzum kuru, 12 GB 3080 ve 12700’lü sistem kurdum VR için bu sene. Bu kartı eski sistemi tekrar çalışır hale getirmek için alıyorum sadece, elimde Crossfire olarak kullandığım 2 tane R9 290 Tri-x kart vardı. Onları sattım, bedavaya geldi sayılır bu kart. Yani neredeyse cebimden para çıkmadan 3-4 kat bir performans satın almış olacağım diye düşünüyorum. 3060 Ti alsam illa ki eski CPU, MBO ve Ram’leri değiştirmek isteyecektim zamanla, aslında ideal oldu benim senaryoda.

Herkesin durumu farklı, kendinizin değerlendirmeniz en doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 10 Aralık 2022; 14:15:37 >

• Geldi kart. Emektar sistemime taktım. Hatta bu mesajı o bilgisayarı kullanarak yazıyorum 4732 TL Sapphire Radeon RX 6600 Pulse 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı 

Kart inanılmaz küçük ve hafif, yeni nesil tuğlalardan sonra garip geldi.

3DMark ile birkaç test yaptım overclock'suz. Bir testte diğer skorların %55'inden, diğer testte %40'ından daha iyi sonuç aldığım yazıyor. Ki bu testlerde ekran kartı PCI 3 girişinde takılı olarak 8000 gibi bir puan alırken i7-4820K işlemci 4 binlerde kaldı. Yani bayağı da darboğaz olmasına rağmen fiyata göre sonuç gayet tatmin edici. Düşünün artık millet ne hesap makineleriyle oyun oynuyor, kendinizi ezik hissetmeyin boşa 4732 TL Sapphire Radeon RX 6600 Pulse 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı 

Bazı oyunlarda beklenen FPS değerleri yazıyor test sonucunda. Battlefield 5 1440p Ultra'da 80+ verir diyor. Bana göre 60'ı bulan her sonuç iyidir. God of War oynuyorum bugünlerde. 4K'ya upscale edilmiş ultra ayarlarda, performans tatmin edici, gayet keyifli oynanıyor.

Sonuç olarak memnun kaldığım bir seçim oldu. Beklentileri doğru ayarladıysanız alın geçin derim.

4732 TL Sapphire Radeon RX 6600 Pulse 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 15 Aralık 2022; 16:21:2 >

• 2 ay önce 3800 e 2. el 1080ti alan gözlerim pıt

• 5000 TL oldu.

• bu kart ısınmıyor. bende farklı versiyonu vardı. japonyadan alınma power colorları 3500 e satıyor arkadaşlar. ikinci el de tercih edebilirsiniz. mining yapılsa bile max 9-10 ay yapılmıştır ki çünkü etheryum madenciliği 15 eylülde bitti, 9-10 aylık mining de kartı o kadar etkilemez. 5 sene mining yapıldıktan sonra performansta %15-20 arası düşüş oluyor. linusun videolarında görebilirsiniz. bu kartlar 2. elde daha yaşını doldurmadı.

• 3550'ye 1 aylık XFX olanını buldum. Alınır mı? Yoksa 4000 civarına RTX 3060 mı bakılmalı?

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

kartın hayırlı olsun, 1080p için ideal olur uzun süre.

gow bitirdim adamlar yapmış dedirten bir başyapıt olmuş,

saphire xt versiyonunda nitro soğutma kullanmış, düz 6600 de pulse var sadece, (soğutmada pulse alt serisi nitro üstün olan)

xt nitro ile düz pulse benzer dereceler verir tahminim.

oyunlarda kaç derece oluyor, yükte fan kullanımı direkt max mı?

kasam ufak soğutma anlamında 6600 125w ile perf/watt anlamında çok doğru ama pulse modeline soğutma konusunda çekimserim.

1070 le idare etsem diyorum ama dolar stabil bu aralar bol taksitle, bu kart havuç niyetine alınabilir uzun süre unutulur, kafamda deli sorular :)

• sunshines35 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

Muhtemelen tam yüke çıkmadan benim işlemci darboğaz yaratıyor 4732 TL Sapphire Radeon RX 6600 Pulse 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı  Isınma ya da fan sesi sorunu olmadı.

Elimdeki diğer sağlam sistemi kullanıyorum genelde. Elde başka sistem yoksa bence imkan elverdiğince daha yüksek bir kart almakta fayda var ama para yoksa bu kart da gayet iş görür. Güzel indirimler var şu aralar, Ocak'ı beklememek lazım. Seçim öncesi büyük ihtimalle iğneden ipliğe her şey ciddi zam yiyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 23 Aralık 2022; 1:48:20 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.