Şimdi Ara

49” 100hz Seçimi, Sony 49xh8596 - LG 49NANO866NA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
7.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kugen

hocam bende 49nano866 tv yi bugün aldım

Hayırlı olsun  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kugen

hocam bende 49nano866 tv yi bugün aldım

Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.

• LG 49nano866 ve 49nano816 modellerinin yazılım olarak ekran yenileme hızları nedir?

Samsung 50Q60T modeline ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilg_ogr -- 8 Ekim 2020; 14:54:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilg_ogr

LG 49nano866 ve 49nano816 modellerinin yazılım olarak ekran yenileme hızları nedir?

Samsung 50Q60T modeline ne dersiniz?

LG 49NANO866 100 HZ

LG 49NANO816 50HZ

• Gerçek yenileme hızları bunlar. Ben yazılımla ekran yenileme hızlarının ne olduğunu bulamadım.

• bilg_ogr B kullanıcısına yanıt
    Hocam o değerler bildirilmiyor artık firmalar onların önemi yok önemli olan gerçek panel hz 50 veya 100 hz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler. Yarın alacam ama hala karar veremedim. LG49NANO866'nın fiyatı düşündürüyor beni.

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam gece gündüz izlenme konusunda va panel LG bir türlü IPS panel vazgeçmiyor

• quote:

Teşekkürler. Yarın alacam ama hala karar veremedim. LG49NANO866'nın fiyatı düşündürüyor beni.

Bence mutlaka 100hz, gerçekten farkediyor...

• quote:

Teşekkürler. Yarın alacam ama hala karar veremedim. LG49NANO866'nın fiyatı düşündürüyor beni.

Hocam şimdiden hayır olusn güle güle kullanın.

• Lg 49nano812 aldım. 866 modeli tv için ayırdığım limiti aşıyordu. Teşekkürler.

• quote:

Lg 49nano812 aldım. 866 modeli tv için ayırdığım limiti aşıyordu. Teşekkürler.
    Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • Teşekkürler

• quote:

Teşekkürler
    Hocam ürün geldi kurulum oldumu evinizde?
  • Ürün henüz gelmedi. Servis getirecek ürünü.

• quote:

Ürün henüz gelmedi. Servis getirecek ürünü.
    Anladım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

Bence mutlaka 100hz, gerçekten farkediyor...

Alıntıları Göster

Hocam bu cihaz ile ilgili görüşlerini merak ediyorum. Parlaklığın yetersiz olması , siyah renklerin durumu rahatsız eden herhangi bir şey var mıdır? Dts dolby digital desteği var mı ? Avr bağlayıp kullanacağım teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: nakresnitec

Hocam bu cihaz ile ilgili görüşlerini merak ediyorum. Parlaklığın yetersiz olması , siyah renklerin durumu rahatsız eden herhangi bir şey var mıdır? Dts dolby digital desteği var mı ? Avr bağlayıp kullanacağım teşekkürler.

Alıntıları Göster

Merhaba, detaylı görüş yazmaya fırsatım olmamıştı. Özetle LG televizyondan genel olarak memnunum. Yazılımı, kumandası, hızı, renkleri hoşuma gitti.

Sorularınızla ilgili olarak;

• Parlaklık gayet yeterli, hatta parlaklığı düşük modları kullanmayı tercih ediyorum.
    • Siyahlar güzel, lakin Local Dimming testlerinden de görülebileceği üzere, koyu sahnelerde, ekranın bir bölümünde daha açık olacak şekilde görüntü değiştiğinde geniş bir alan aydınlanıyor. Hatta, Kenar aydınlatmalı bir tv olduğundan en yukardan en aşağıya o bölgenin parlaklığı artıyor. Mesala altı üstü siyah bantlı bir film izlediğinizi düşünün, bayağ karanlık bir sahnede altyazı çıkarsa aşağıdaki bantta, bayağ bir alan aydınlanıyor. Ben Tv yayını ve Oyun ağırlıklı kullandığım işin çok rahatsız olmuyorum. Çok Film izlesem rahatsız olabilirdim.
    • Dolby Atmos sistemi var, desteklediği codecler arasına şunlar yazılmış: AC4, AC3(Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, WMA, apt-X

Local dimmingi Çok açıklayamamış olabilirim yazıyla, Yazımın sonunda iki tane video linki koyuyorum. Biri televizyonun iyi yönleri diğeri kötü yönleri. İzlenmesinde fayda var. Güzelce açıklamış. (Ancak kumanda ve tv ayağı ile ilgili olumsuz görüşlerine katılmıyorum, gayet iyiler)

• merhaba hocam aynı cihazla ilgileniyorum genel ve ayrıntılı olarak tüm yönleriyle ele alarak deneyimlerinizi paylaşırmısınız

• Kugen K kullanıcısına yanıt

merhaba hocam aynı cihazla ilgileniyorum genel ve ayrıntılı olarak tüm yönleriyle ele alarak deneyimlerinizi paylaşırmısınız

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.