Şimdi Ara

49000 TL Butce Arac Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: frodo

Arkadaslar Merhaba

Aralik ayi icerisinde araba alacagim . Max 49000 TL butcem var , yilda 10-12.000 km yi gecmem biraz iri oldugum icinde arabanin genis olmasini tercih ederim .

Bu aralar yogunlastigim arabalar

2010 Skoda Superb Elegance 1.4 TSI 2010 Model - 48.000 tl civarina bulunuyor 50000 km alti

2010 Passat 1.4 TSI Comfortline 2010 Model 45.000 tl ve 50000 km civari ilanlar var , bilmiyorum bu rakamlar normalmidir.

Bu 2 ornegi kafamdakini anlatmak icin verdim sizlerin tavsiyesi ne olur ?

Hocam o bütçeyle kesinlikle D sınıfı alın ve keyfinize bakın Superb hiç fena olmaz passat falan almayın derim.
  • quote:

Mitsubishinin web sitesinden baktim intense diyor daha donanimli olanina

asagidaki araba guzel ama bir parca yuksek bu arada cahilcemi olacak bilemedim cam tavan olunca acilamiyor degil mi ? Sunroof cok seviyorum esasinda

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-turkiye-deki-en-dolu-asx-intense-ilk-gelen-alir-135200395/detay/

Evet en donanımlı olan intense modelidir. intense'de panaromik cam var ve açılmıyor ne yazık ki. 2011 intense 50 bin civarına, invite olanlar da 45 bin civarına bulunabiliyor. diğer ilanda sunroofu olan invite var. invite de sunroof ya da panaromik cam yoktur, arkadaş kendisi eklemiş ve çok sağlıklı bir şey olmadığı yönünde fikirler var.

• Bu araç sizi her anlamda mutlu eder diye düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-karataslardan-toyota-avensis-1-6-elegant-47-730-km-144730284/detay

İnsignia bi arkadaşımda var 1.6 180lik ve yakıtı yüksek. Lpg de şehiriçi 30kr yakıyor. Ayrıca lpg uyumluluğu da bi muamma.

Avensis atmosferik motorlu ancak hatrı sayılır bir güce (132hp) sahip. Sıkıntı olursa lpg ye de uyumlu. Ben aracıma lpg taktırırken serviste daha plakası çıkmamış 0km avensise brc lpg takılıyordu.

• Ben de arkadaşımın aracını tavsiye edeyim o zaman. Ben de aynı araçtan kullanıyorum ve bir çok özelliğinin yanı sıra, iç hacim olarak sizi mutlu edeceğini söyleyebilirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-sahibinden-temiz-subaru-forester-2009-limited-58,000-km-144832923/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 23 Kasım 2013; 0:00:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • passat
  • quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

Bu araç sizi her anlamda mutlu eder diye düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-karataslardan-toyota-avensis-1-6-elegant-47-730-km-144730284/detay

İnsignia bi arkadaşımda var 1.6 180lik ve yakıtı yüksek. Lpg de şehiriçi 30kr yakıyor. Ayrıca lpg uyumluluğu da bi muamma.

Avensis atmosferik motorlu ancak hatrı sayılır bir güce (132hp) sahip. Sıkıntı olursa lpg ye de uyumlu. Ben aracıma lpg taktırırken serviste daha plakası çıkmamış 0km avensise brc lpg takılıyordu.

Tesekkurler ama lpg isinden cok korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Ben de arkadaşımın aracını tavsiye edeyim o zaman. Ben de aynı araçtan kullanıyorum ve bir çok özelliğinin yanı sıra, iç hacim olarak sizi mutlu edeceğini söyleyebilirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-sahibinden-temiz-subaru-forester-2009-limited-58,000-km-144832923/detay/

Cok guzel bir parca butcemin ustunde , yakit tuketimi ne kadar acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: sariasker

İyi o zaman bende kendi aracımı tavsiye edeyim:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ogretmenden-2010-1.6t-180-hp-insignia-e.elegance-plus-lpg-139871817/detay/

Ilan onayda galiba ama lpg var sanirim aracta .

Bu arada avensis 1.6 elegant dusuk km cok var tuketimi nasil bu arabalarin gercekte ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sariasker

İyi o zaman bende kendi aracımı tavsiye edeyim:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ogretmenden-2010-1.6t-180-hp-insignia-e.elegance-plus-lpg-139871817/detay/

Ilan onayda galiba ama lpg var sanirim aracta .

Bu arada avensis 1.6 elegant dusuk km cok var tuketimi nasil bu arabalarin gercekte ?

Aracım bugün öğle 1te yayına girmiştir, düzenleme ve güncelleme yaptım. Evet aracım garantili Lpg kitine sahiptir.
    Avensis'in yakıt değeri ile ilgili bilgim yok açıkçası...aptım

• Seat toledo full dizel önerimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yorumlar ıcın tesekkurler herkese yenı yıldan 5 gun once avensıs 2012 elegant extra 1.6 aldım.
    Superb cok istiyordum ama düşük km li istediğim piril piril bir araba bulamadim 51300 e aldim bu avensiside.

• frodo F kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin... Yakın bi arkadaşım üç ay önce almıştı fakat performans ve yakıt olarak memnun kalmamıştı...
  • quote:

Arkadaslar Merhaba

Aralik ayi icerisinde araba alacagim . Max 49000 TL butcem var , yilda 10-12.000 km yi gecmem biraz iri oldugum icinde arabanin genis olmasini tercih ederim .

Bu aralar yogunlastigim arabalar

2010 Skoda Superb Elegance 1.4 TSI 2010 Model - 48.000 tl civarina bulunuyor 50000 km alti

2010 Passat 1.4 TSI Comfortline 2010 Model 45.000 tl ve 50000 km civari ilanlar var , bilmiyorum bu rakamlar normalmidir.

Bu 2 ornegi kafamdakini anlatmak icin verdim sizlerin tavsiyesi ne olur ?

2.el mazda 3
    mitsubishi ask
    1.4- 1.6 tsı jetta
    sıfır mitsubishi lancer
  • beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    1,6 Avensiz almış konu sahibi... Tekrar hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin... Yakın bi arkadaşım üç ay önce almıştı fakat performans ve yakıt olarak memnun kalmamıştı...

Cok tesekkurler
    Arabayi 13400 km de aldim su anda 14000 km de %60 sehirlerarasi kalani sehir ici ortalamam 6.3 litre kendimce oldukca dikkatli kullaniyorum tasarruf amacli, bence bu araba cok yakmiyor . Performans konusu soyle devrini yukseltince gucu veriyor gibi geldi bana dusuk devirlerde cok olu dogrudur ama ilk izlenimlerim guc hizlanma isteniyorsa 3000 devir ustune cikartilmali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frodo -- 10 Ocak 2014; 0:00:35 >
  • Wv Caddy al en sağlamından. konfor performans sağlamlık...........
  • Hayırlı olsun yeni aracanızı, kazasız sürüşler dilerim. bu arada merak ettiğim birşey de 2010 Passat 1.4 TSI Comfortline'nin yakıt durumu nasıldır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.