Bildirim
490ndb - 490neb hangisinde çift lamba var?
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
490 neb i bende tek lamba zannediyodum.görmek lazım ... Şaşırdım... -
arkadaşlar iki üründe çift lamba. -
O zaman x-brite hicolor ile x-brite eco arasında ne fark var ki... -
eco tek lamba hi color çift lamba -
Adamlar daha sattığı malı bilmiyor. Buradan mal alınmaz kardeşim. -
Al lafı koy lafı otur aşağı...
İçimdeki deniz o kadarını bende biliyom keşke bi üstteki yorumlara baksaydın. -
evet ben sitelerde araştırdım ndb de hi-color var, 490neb de ise yurtdışında bazı siteler x-brite bazılarında ise hi-color geciyo. aslında gidip görmek lazım görüntü kendisini belli eder. -
fz490neb modelini bende net bulamıyorum acıkcası -
Aynen ben de net bi cevap alamyor, bu işi ben çözücem, iddialık bir olaya dönüşüyor bu iş:) -
Eee Arkadaşlar bir gelişme yokmu bu konu ile ilgili yada gidip gören kimse yokmu bu modelleri... -
Modelin ambalaj kutusuna baktım. HiColor (çift lamba) yazıyor. Ekranı da gördüm, gerçekten çift lamba teknolojisi bulunmaktadır. Rahat bi nefes aldım:) -
Bunu öğrendiğimiz iyi oldu. Sağolun. -
ist bilişimde neb modeli hi colour olmuş arkadaşlar. Rj45 hatayı düzeltti heralde olay yerine giderek, saolasın rj45 -
Rica ederim.Öncesini bilmiyorum ama ben çift lamba görüntüsünü gördüm. Gönül rahatlığıyla bu modeli alabilirsiniz. -
Teşekkürler... Bunu öğrendiğim iyi oldu. Full donanım bir Notebook! tavsiye ederim -
sizce bu iki laptop dan hangisi daha iyi?aslında pek fark göremedim ben ama ikisi arasında kararsız kaldım.neb modelinde de çift lamba teknolojisi de varken bunu mu alsam acaba -
VGN-FZ490NEB'nin Blu-ray READ haricinde WRİTE özelliği cezbedici ve VGN-FZ490NDB ilearada çok fazla fiyat farkıda yok.
VGN-FZ490NEB
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X