Şimdi Ara

49mu8000 modelinin arkasindaki kapaklarda 49mu7000 yazmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu hakkinda bilgi sahibi olan arkadas varmi
    Bugun samsung bayisine gittim 49mu8000 modelini almaya tam karar vermis sadece baglanti yerlerine bakarken arka kapagin ic yuzunde mu7000 yazdigini gordum bu ne oluyor arkadaslar 8000 deyip 7000 mi satiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programc -- 16 Ağustos 2017; 0:44:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung tvler turkiyeye bir model ust serimis gibi getiriliyor her modeli icin bu gecerli yabanci karsilastirma sitelerinde 49mu 7400 yaz bulamazsin mesela oyle bi tv cunki yurt disinda 6400 o model turkiyede 7400 dur

Tr de 700 serisi yurtdisinda 6000 serisidir

8000 serisi 7000 serisidir.

• öyle yazması normal hocam türkiyeye o kodla geliyor çünkü her ülkeye farklı kodla gidiyor bölgeye göre benim mu9000 in köpüklerinede mu8000 yazdığını görünce araştırmıştım bu durumu oda normalmiş mu9000 lerde türkiyeye ue55mu8000 koduyla geliyor..yukarda arkadaşın yazdığı durum alt modellerde geçerli mesela ku7500 diye sattıkları model aslında ku6500 mu7000 diye sattıkları model aslında mu6170 modeli gibi ama bu durum sadece mu8000 altındaki modeller için geçerli..

49mu8000 modelinin arkasindaki kapaklarda 49mu7000 yazmasi

• Samsung bu konuda kafa karistirdigi icin bugun lg 49sj800v modelini satin aldim Allah hayırlısı ile kullanmayi nasip etsin tesekkurler arkadaslar

• programc P kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun yalnız o modelde rgbw ışıklandırma var ve ips panel o fiyat aralığında daha iyi model alabilirdiniz iade etme şansınız varsa sony xe8505 bu modelden çok daha iyi bi tv

• Aynen bende arkadasa katiliyorum 49xe8005 sj 800 den cok daha iyi bir model

• Valla buraya danistim hocam ama hic yardimci olan cikmadi kismet bunaymis hayirli kullanmak nasip olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bide rgwb nedir bilmiyorum ama aldik artik bide sony markasini forumda 8005 olani oven gormedim bu modelede yorum yoktu yerinde izledik gorduk aldik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programc -- 17 Ağustos 2017; 23:47:2 >
  • Mu7400=Mu6400 bizzat içini söktüm baktım. Boardların üstünde Mu6400 yazıyor. 😉

• Mj_Yusuf M kullanıcısına yanıt
    Hocam foto atabilirmisiniz bu iddayı kanıtlayabilirmisiniz. 2 önce 55mu7400 aldım bugün teslimat olacak gerçekten böyle bir durum varsa duruma göre iade de edebilirim. Benim bildiğim 7400 diye türkiyede satılan model yurtdışında 55mu7000 olan model
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatkaynak

Hocam foto atabilirmisiniz bu iddayı kanıtlayabilirmisiniz. 2 önce 55mu7400 aldım bugün teslimat olacak gerçekten böyle bir durum varsa duruma göre iade de edebilirim. Benim bildiğim 7400 diye türkiyede satılan model yurtdışında 55mu7000 olan model

Hocam kaca aldıniz acaba? Bende 49MU7400 alacagimda

• Hocam 2 gün önce mediamark'dan 55mu7400 ü 3958 tlye aldım ama 1 günlük bir indirimdi fiyat tekrardan 4399 çıkmış galiba
    hocam sökülmüş şekilde fotoğraflayıp buraya atarmısınız ku serisi dedğiniz gibi çıkıyor ama mu serisi öyle değil mu7400 karşılığı mu7000 modeli

https://www.youtube.com/watch?v=oavLtOvGJfg
  • MU7400 modelinin VA panel degil de Samsung IPS (PLS) panel icerdigi konusuluyor. VA panelli olmasi beklentiniz bulunuyorsa TV yi almadan arastirin derim: ekrana parmaginizla dokundugunuzda parlama oluyorsa VA paneldir yoksa IPS ;)

ornek:https://youtu.be/X3vf48DUafM

http://www.tftcentral.co.uk/articles/panel_technologies.htm#pls

MU7400 un ulkemizdeki karsiligi MU6400 ve kaynak dogru ise:

https://www.displayspecifications.com/en/model/be1eb41

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    ku serisinde 1000 er 1000 er oynuyordu modellerde ama mu da öyle değil bildiğim kadarıyla eğer mu seriside böyleyse samsung resmen türkiyeye 2. sınıf muamelesi yapmış mu8000-mu9000 modelin altındaki modelleri tamamen giriş seviyesi göndermiş şimdi sizin dediğiniz gibiyse mu7000 modelini almak isteyen alamayacak öylemi komedi yemin ediyorum :)
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Q serisinin lansmaninda VA panelin gorus acisini gelistiren cift piksel dizilimi uygulamislardi. Fakat piyasaya cikan modellerde, Q9 da bile, bu teknigin uygulanmadigi belli oldu incelemelerde :)

Yani temnkinli ve arastirarak gitmekte fayda var.

Ulkemize gelen elektronik cihazlarin kalitesi ABD ye giden urunlerden de farklidir diye dusunuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ürünü iade ettim, sökme olayı çok farklı bir konu, yanımdaki elemanla beraber board arızası olabilir sökelim dediler, arkadaşıda tanıyorum bana boardı bıraktı abi sen sök tak ben diğer müşterilere gideyim dedi. Orda gördüm. Tabi sorun çözülmedi iade aldılar. Keşke fotoğraflasaydım. Ama ha 6400 ha 7400 çok takılmamak lazım bence. Samsung'un stok eritme politikası :)

• şimdi 49MU7400'de VA Panel mi var İPS'Mi ve hangisi daha kaliteli ?
    Hocam alanlar genelde memnun siz sanırım 4 kez değişim yapmışsınız hep aynı problemmi çıktı tv lerde neydi problrm tam olarak alacak olanlar ona dikkat etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatkaynak

Hocam forum istanbul samsung magazasinda bizzat gordum istersen git bi samsung magazasinda kendin arka kapagi ac bak icinde ne model yazıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.