Şimdi Ara

4GB GTX860M vs 2GB GTX960M (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: marslan1999

4 GB Maxwell GTX860m modeli de var

LENOVO Y50 59-425035 model notebookda NVIDIA GeForce GTX 860M GDDR5 128 bit 4GB GM107 yongalı 28nm teknolojisi ile üretilen Maxwell mimariye sahip ekran kartı bulunuyor.

Simdi gtx 960m ile kiyaslarsak performans acisindan hangisi daha ustun acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.notebookcheck.net/Nvidia-GeForce-GTX-960M-Review.137893.0.html
    gtx960m %20 ye yakın farkla önde kepler mimarili 4gb gtx860m e göre önde.bir gtx970m-980m deki fark olmasa da küçük bir fark sayılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

4 GB Maxwell GTX860m modeli de var

LENOVO Y50 59-425035 model notebookda NVIDIA GeForce GTX 860M GDDR5 128 bit 4GB GM107 yongalı 28nm teknolojisi ile üretilen Maxwell mimariye sahip ekran kartı bulunuyor.

Simdi gtx 960m ile kiyaslarsak performans acisindan hangisi daha ustun acaba?

Çok bir fark olduğuna inanmasam da bir yeni neslin daha performanslı olduğunu düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

http://www.notebookcheck.net/Nvidia-GeForce-GTX-960M-Review.137893.0.html
    gtx960m %20 ye yakın farkla önde kepler mimarili 4gb gtx860m e göre önde.bir gtx970m-980m deki fark olmasa da küçük bir fark sayılmaz.

%20 lik farki nereden cikardiniz anlamadim?

• linke bakarsanız anlaşılmayacak birşey yok.sonuç kısmında(verdict başlığı altında) overall performance tablosu var.ayrıca oyun testlerinde de %10-20 arası değişen oranlarda fps farkı var.
  • 2 GB 960m daha güçlü GPU

• Hocam orada %8 lik bir fark söz konusu. Kepler e degil maxwell mimarisi olandan bahsediyorum.

• ben mesajda ne demişim? kepler mimarili olan yaklaşık %20 demişim.siz maxwell %8 diyorsunuz.
  • Tamamen yanlis anlasilma var. Ben yukarida maxwell mimarisini sormusum siz ise cevapta diger ekran jartundan cvp vermissiniz

• size cevap vermemiştim.konuya cevap vermiştim siz üstünüze alınmışsınız size cevap versem alıntılar veya mentionlardım.yanlış anlaşılma ordan kaynaklı demek ki

neyse mühim değil.sonuçta gerekli bilgi bir şekilde ulaştı hem size hem konuya.
  • Ben cevabimi aldim herkese teşekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

Hocam bir de yeni kasalarda çift fan var ve daha iyi soğutuyor. Ayrıca ips ekran opsiyonu da var ki takdir ettim doğrusu monster'ı :-).

Hocam bu opsiyon nerede var acaba hiç görmedim

• http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-960M-vs-GeForce-GTX-860M

buna bakmanı öneririm oyun karşılaştırmaları vs. de var fikir verir büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarForce -- 15 Nisan 2015; 1:22:07 >
  • mertcanhn kullanıcısına yanıt
    http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=475190&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR#.VQcFvI6sW30

LED Ekran

15.6" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran
    15.6" Full HD 1920x1080 IPS Mat LED Ekran [Ekle 84,75 TL]

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcanhn

quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

Hocam bir de yeni kasalarda çift fan var ve daha iyi soğutuyor. Ayrıca ips ekran opsiyonu da var ki takdir ettim doğrusu monster'ı :-).

Hocam bu opsiyon nerede var acaba hiç görmedim

Monsternotebook.com a girerseniz satin al ozellestir var tiklayin devaminda goruceksiniz

• Tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.