Şimdi Ara

4K ACTUAL PLUS 1.4 FIRE 77 HP E5 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
18.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Linea 4K ACTUAL PLUS 1.4 FIRE 77 HP E5 modelini (en boşunu) dün 2 saate yakın süren ciddi bir pazarlıkla (yıl sonu olması dolayısı ve hedeflerini tutturabilmek adına yaptılar diye tahmin ediyorum :)) 29.750'ye nakit aldım. Araç önümüzdeki hafta sonuna kadar elime geçer diye düşünüyorum.

Ekim ayı Liste fiyatları;
    normal: 34.000
    Kampanyalı: 32.750
    Kampanyalı Nakit: 31.500

Ayrıca fiyata trafik sigortası da dahil (sanırım 400-500 tl'de oradan bir kazancı var), ekstra olarak da park sensörü ve koltuk koruma da eklediler. (çok yüzsüzlük yaptım sanırım) metalik boya da istedim ancak cevaplarını yaz mıyım :)

Sizlerin bazı konularda fikrinizi almak istiyorum;

- malumunuz 2014 modelleri artık aynı yılın şubat ayında piyasaya sürülüyormuş, acelem yoktu aralık yada ocak aylarını bekleseydim, 2013 modelini daha ucuza farklı bir kampanya ile alabilir miydim?
    - İlk defa araç alıyorum, bütçemi çok aştım araca kasko yaptırmayı düşünmüyorum ancak İstanbul şartları malum, risk olur mu? Yaptırmalısın derseniz ekonomik bir kasko firması önerebilir misiniz? Fiyat konusunda da yaptıran arkadaşlar bilgi verebilirler mi?
    - İstanbul içi kullanan arkadaşlar km.de ortalama ne kadarlık bir yakıtla kullanıyorlar?
    İlginize çok teşekkür ederim, herkese kazasız belasız hayırlı sürüşler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresq -- 27 Ekim 2013; 7:42:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maxser

quote:

Orijinalden alıntı: Hartson

quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

quote:

quote:

Merhabalar. Yeni konu açmak istemedim. Bende bugünlerde aynı araca bakıyorum. Maliyeti düşük bir araç aradığım için ilk tercihlerim arasında. Ayrıca 0 km olması da en azından masraf açısından çok avantajlı olacaktır. Fazla bir bütçem yok. Elimdeki aracı bırakıp üstüne kredi kullanacağım. Kullanan arkadaşlardan yeniden görüş belirtirlerse sevineceğim. Bayi şu anda kredili 31,000 civarında istiyor. Henüz pazarlık yapmadık

hangi bayi ?

ayrıca aracını bayiye bırakmanı önermem Fiat bayileri biraz düşük fiyata sayar araçları.

kredini Fiat'tan kullanmanı öneririm o faiz oranı başka hiçbiyerde yok

Rize ve Trabzon bayileriyle görüştüm. Trabzon 31,5 Rize 32 istiyor. Tabi kampanyalı. 2 yıl geri ödemede faiz %0. Benim elimdeki arabada Palio 2001. Henüz arabamı götürmedim. Ne fiyat verecekler bilmiyorum. Elden satmakla uğraşmak istemiyorum. Ortalık çakal dolu. Araç alırken daha iyi fiyat veriyorlar diye biliyorum. Ama tabi yok yere sayacaklarsa satmam.

rize nasıl 32 istiyor yahu liste fiyatı belli bu aracın :S

araç satmak büyük dert, saçma sapan insanlar arıyor,

sahibindende en düşük fiyatı yazdım yine de arayıp saçma sapan tekliflerde bulundular,

babam da aldı arabayı bayiyle takasa girdi, baştan baba sözü dinlemek gerekiyormuş :)

Fiat bayilerinin takas indirimi yok bildiğim kadarıyla,

İstanbul Erkay otomotiv'i arayıp fiyat isteyin bakalım ne fiyat vericekler

sonra ordan aldığınız fiyatı çevre bayilere gösterin ya bu fiyata verin ya da burdan alırım diyin,

Erkay otomotiv yılda 7-8bin araç satıyor, patronunun asıl işi bayilik değil kenarda ek gelir sağlasın diye yapıyor bu işi,

Babam ordan aldığı fiyatı diğer bayilere söyledi biz o fiyattan veremeyiz dediler o kadar güzel fiyat veriyorlar yani :)

Erkay otomotivin sitesinde 31,450 benim bahsettiğim model. (Kredili).
    Benim araca gelince daha önce Rize servise götürdüğümde satmak istersen görüşelim demişlerdi. Şimdi bakacağız satmaya karar verince ne diyecekler.

Arkadaşım merhaba nasıl aldıgın araçtan memmunmusun bügünlerde bende almayı düşünüyorum. Forumdaki arkadaşlara bakılırsa çogu bir üst modeli ve motoru tavsiye edip bu motordan verim alınamayacagını belirtiyor. Ama yine forumlardan takip ettiğim kadarı ile kullanan arkadaşların çoguda pek pişman değil bu modeli aldıkları için
    Ayrıca bu moelin tercih sebeblerinden en önemlisi ekonomik benimkide öyle bir üst modeli almak için fazladan 6-7 bin tl kredi çekilecek bu da fazi ile birlikte nerdeyse 9 bin tl yi bulur özellikle benimgibi az km yapacak biri için 7-8bin fazladan borca girmenin anlamsız olacagını düşünüyorum yanılıyormuyum
    kullanan arkadaşlar ne der acaba

merhaba,
    Aracı alabildiniz mi? Fiyat ve memnuniyet konularında yorum yapar mısınız?
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: aresq

quote:

Orijinalden alıntı: maxser

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar. Yeni konu açmak istemedim. Bende bugünlerde aynı araca bakıyorum. Maliyeti düşük bir araç aradığım için ilk tercihlerim arasında. Ayrıca 0 km olması da en azından masraf açısından çok avantajlı olacaktır. Fazla bir bütçem yok. Elimdeki aracı bırakıp üstüne kredi kullanacağım. Kullanan arkadaşlardan yeniden görüş belirtirlerse sevineceğim. Bayi şu anda kredili 31,000 civarında istiyor. Henüz pazarlık yapmadık

hangi bayi ?

ayrıca aracını bayiye bırakmanı önermem Fiat bayileri biraz düşük fiyata sayar araçları.

kredini Fiat'tan kullanmanı öneririm o faiz oranı başka hiçbiyerde yok

Rize ve Trabzon bayileriyle görüştüm. Trabzon 31,5 Rize 32 istiyor. Tabi kampanyalı. 2 yıl geri ödemede faiz %0. Benim elimdeki arabada Palio 2001. Henüz arabamı götürmedim. Ne fiyat verecekler bilmiyorum. Elden satmakla uğraşmak istemiyorum. Ortalık çakal dolu. Araç alırken daha iyi fiyat veriyorlar diye biliyorum. Ama tabi yok yere sayacaklarsa satmam.

rize nasıl 32 istiyor yahu liste fiyatı belli bu aracın :S

araç satmak büyük dert, saçma sapan insanlar arıyor,

sahibindende en düşük fiyatı yazdım yine de arayıp saçma sapan tekliflerde bulundular,

babam da aldı arabayı bayiyle takasa girdi, baştan baba sözü dinlemek gerekiyormuş :)

Fiat bayilerinin takas indirimi yok bildiğim kadarıyla,

İstanbul Erkay otomotiv'i arayıp fiyat isteyin bakalım ne fiyat vericekler

sonra ordan aldığınız fiyatı çevre bayilere gösterin ya bu fiyata verin ya da burdan alırım diyin,

Erkay otomotiv yılda 7-8bin araç satıyor, patronunun asıl işi bayilik değil kenarda ek gelir sağlasın diye yapıyor bu işi,

Babam ordan aldığı fiyatı diğer bayilere söyledi biz o fiyattan veremeyiz dediler o kadar güzel fiyat veriyorlar yani :)

Erkay otomotivin sitesinde 31,450 benim bahsettiğim model. (Kredili).
    Benim araca gelince daha önce Rize servise götürdüğümde satmak istersen görüşelim demişlerdi. Şimdi bakacağız satmaya karar verince ne diyecekler.

Arkadaşım merhaba nasıl aldıgın araçtan memmunmusun bügünlerde bende almayı düşünüyorum. Forumdaki arkadaşlara bakılırsa çogu bir üst modeli ve motoru tavsiye edip bu motordan verim alınamayacagını belirtiyor. Ama yine forumlardan takip ettiğim kadarı ile kullanan arkadaşların çoguda pek pişman değil bu modeli aldıkları için
    Ayrıca bu moelin tercih sebeblerinden en önemlisi ekonomik benimkide öyle bir üst modeli almak için fazladan 6-7 bin tl kredi çekilecek bu da fazi ile birlikte nerdeyse 9 bin tl yi bulur özellikle benimgibi az km yapacak biri için 7-8bin fazladan borca girmenin anlamsız olacagını düşünüyorum yanılıyormuyum
    kullanan arkadaşlar ne der acaba

merhaba,
    Aracı alabildiniz mi? Fiyat ve memnuniyet konularında yorum yapar mısınız?
    Teşekkürler.

Merhaba arkadaşım öncelikle aracı hayırlı olsun gerçekten iyi fiyata almışın. ve yanında da bayıgı ekstra almışın. Belki bunda peşin alımınında etkisi vardır. Ben aracı eylül ayının ortalarında 30400 e aldım. tabi epişn değil Gaziantepdeyim.Çevredeki birkaç ilide dolaştım bulabildiğim en düşük fiyat bu idi. aracı 20 gündür kullanıyorum şu an 1250 km deyim ortalama 30 ile 35 krş arazı benzin yakıyor ki buda oldukça iyi bir fiyat benzinli bir araca göre bazı kişilerin olmusuz görüş bildirmelerine ragmen ben aracın performansındanda yakıtından da oldukça memmunum. Araç hakkında yorum yapanların çogu ya kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıyor yada 50-60 bin tl lik araca binmiş onunla kıyaslıyor

• maxser M kullanıcısına yanıt
    Sizde vadeli alıma göre iyi bir fiyata almışsınız, hayırlı olsun, iyi-sağlıklı günlerde kazasız belasız kullanın inşallah.

Bu arada fikirlerinize kesinlikle katılıyorum, evet multijet tartışılmaz üstün (performans olarak da) ancak, dizel-benzinli arasındaki makas eskisi gibi 2-3 binlerde değil.
    7 bin liralık farkı da yakıt ile senelerce çıkaramayız. Ayrıca 30 bin ve aşağısında bu segmentte (iç hacim-bagaj genişliği sedan vb.) bu standart donanımla (abs-ebd-klima-yol bilgisayarı) araç bulmak başka markalarda çok zor. Ayrıca yedek parça ve bakım bedellerini düşünecek olursak, belki sürüş keyfinden ve konfordan biraz feragat ederek
    en mantıklı aracı aldığımızı düşünüyorum. 30-35 krş 1,4 motor ve bu ağırlıktaki-kasadaki araçla bence çok ideal yanıtınız için çok teşekkür ederim. Yakın zamandaki haberlerde mazot ile benzin arasındaki farkın daha da kapanacağını söylüyorlardı (Avrupa ve akdeniz ülkelerindeki talepten dolayı). Yılbaşından bu yana dizel yakıta gelen zamlar bunu doğruluyor. Herkesin seçimi kendisi için hayırlı olsun.
    Bu arada kasko 870-900 arası çıkıyor. Pazarlık ve nakit alımla 820 tl'ye axa ile ile anlaştım. İlgilenen arkadaşlar için örnek teşkil eder umarım...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.