Hocam bana usenet türkce kaynak sunan site isimleri verebilirmisin? Hangi usenet sitelerini kullaniyorsun? Özel mesaj da olur. |
4k filmler (2. sayfa)
-
-
Sağol hocam, yabancı siteleri biliyorum. Bolca seçenekli var. Benim tv de hdr10+ var bir çok filmin o versiyonunu hatta bulabiliyorum.
-
usenet için Türkçe kaynak sunan site pek yok. Türkçe içerik için turktorrent gibi sitelerden başka pek yol yok. Ama tabi ki usenet sitelerinde de, Türkçe içerik bulabilirsiniz ama sayısı çok düşük. O yüzden öneri yapmam zor olur hocam bu açıdan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4k remux türkçe dublaj bulabileceğim yer var mı acaba ailemle izlediğim için türkçe dublaj istiyorlar
filmbol sitesini görebildim bir tek
-
Merhabalar konuyu birde ben hortlatam
4k ultra hd film arşivi için Filmbol sitesine bir aylık kayıt olmayı düşünüyorum türkçe dil daha iyi oluyor izlemesi
Daha önce filmbol üye olan varmıdır güvenilir bir sitemi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, evet güvenilir sitedir tavsiye ederim birçok filmin bluray remux, 4K, 4KPLUS versiyonu bulunuyor
-
Uzun zaman oldu ama Türkçe dublaj bulmak sıkıntı. Yabancı kaynaklarda çoğu zaman bulamazsınız. Ancak Türkçe sitelerde bulmak mümkündür, bahsettiğim kaynaklarda en iyi kaliteyi bulabilirsiniz fakat dublaj olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X