Şimdi Ara

4K Monitör alıyorum Hangisini almalıyım kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsunghttp://www.vatanbilgisayar.com/samsung-28-lu28e590dsuf-1-ms-uhd-4k-gaming-monitor.html

LGhttp://www.vatanbilgisayar.com/lg-27-27ud58-b-ips-4k-hdmi-freesync-gaming-monitor.html

PS4 pro aldım bağlayıp oyun oynamak için monitör arıyorum bu ikisi arasında kaldım daha çok single player hikayeli oyunlar oynayacam witcher god of war last of us vs bazen league of legends fortnite tarzı online oyunlar oynuyorum fakat asıl önceliğim hikaleyi oyunlar. bu monitörler ihtiyacımı karşılarmı görsel kalite grafiklerin,renklerin canlılğı, göze hoş gelmesi çok önemli
    bu arada hem pc ye bağlayıp hem ps4 pro ya bağlayıp kullancam ekran kartı oalrak 750ti kullanıyorum 1080p oynayacam pc de ps4 de ise 4k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PiandaoI -- 9 Haziran 2018; 15:49:39 >

• Hocam 4k ekranda 1080p çözünürlük çok kötü olur.Baştan söyleyeyim.Kaliteli bir 1080p monitör tavsiye ederim ama 4k monitör de geleceğe yatırım olur.Karar sizin ayrıca önerdiğiniz monitörler hakkında pek bir fikrim yok ama ikisi de giriş seviyesi 4k monitör, pek memnun etmez sizi.
  • İki monitoru de bir sure kullandim. Giris gecikmeleri hemen hemen ayni, Samsung TN panel oldugu icin tepki suresinde 1 tik onde ve tasarim olarak daha guzel. Parlaklik olarak da Samsung daha iyi.. ips panelin avantajini biliyorsunuz TN e gore.. Lg’ in bu modelinin cogunda isik sizmasi problemi var, bir miktar benimkinde de vardi. Samsung ise tertemizdi. Ama isik sizmasi biraz sans isi..

İkisi arasinda kalsam Samsung’u tercih ederdim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatan bilgisayardan alma da nereden alırsan al 1 haftalık kronik sorunlu monitörü servise göndermek isteyen ne değişim ne iade yapan bariz sorunlu panele sorun yok diyebilen enteresan bir firma. internetten aldığım 2300 TL lik ürünün iadesini 15 gündür yapamayan ciddiyetten uzak ticaret ahlakıyla bağdaşmayan tutumlarla müşteri memnuniyetini hiçe sayan gözümde beş para etmez bir firmadır kendileri. sırf sms gelmedi diye teknik servisten gelen monitörü alamıyorum 3 gündür malımı alıkoymaları mı dersin ne ararsan var kısacası... şaka gibi. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi monitörü almalıyım
    3 ay önce açıldı
    HANGİ MONİTÖRÜ ALMALIYIM
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.