Kesinlikle olması gerekenler: en az 27 inç olacak ama beklentim 30 inç üstü olması. Text gösterirken sorun yaratmayacak. Yazılımla çözülse gene olur illa LCD subpixeline sahip olmak zorunda değil. Böbreği bırakmadan alınabilecek bir fiyatta olacak. Pahalı olacağının farkındayım ama daha önce çıkan uçuk monitörler gibi 5.000 dolar, 10.000 dolar gibi anlamsızda olmasın. İçinden gereken bütün kablolar çıkacak. 2000 dolar verdiğim monitör çalışsın diye peşinden ben koşmayacağım o bana bakacak ben ona değil. Kısaca bütün senaryolar için tak kullan olacak Olursa iyi olurlar: Hoparlörü olmaması avantaj olur. Yanmama garantisi olursa olur. Ufak bir standı olursa veya LG gibi masaya monte kolla gelirse çok süper olur. Hiç önemli olmayanlar: 100 nit bile olsa olur parlaklık önemli değil. Mat/Glossy finish konusunda şu an bir taraf seçmedim. Tüketimi az olsa iyi olur ama illa olsun diye bir beklentim yok. 60 Hz bile olsa yeterli. Kumandaya gerek yok. RGB olmasa çok hoş olur. Smart TV gibi olmasa daha iyi olur. Şu an bildiğim kadarı ile yok. Çıkınca yazarsınız veya bana denk gelirse ben yazarım. O zamana kadar 4k IPS panelde önerebilirsiniz ama bütün koşullarıma tam olarak uyması gerek o zaman. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xentios -- 10 Mart 2023; 14:3:6 > |
Bildirim