Eğer yanlış hesaplamadıysam, Toplam Fiyat 13240,5 TL tutuyor, siz 7000 TL istiyorsunuz, zararınız net olarak 6240,5 TL. İnsanın aklına acaba parçalar arızalı mı diye soru geliyor ?
Toplam Fiyat üzerinden %25 fiyat düşürerek satarsanız o zaman piyasayı öldürmemiş olursunuz.
13240,5 TL - %25 = 9930,375 TL
yilmaz976
kullanıcısına yanıt
Aleyküm selam kardeşim,
Tamamen doğrusun fiyat 13.000 TL civarında oluyor. Metni editleyeceğim. Zararına sattığımız doğrudur, fiyat ciddi anlamda uygun. Zaten ilan başlığını da bu şekilde yazmamızın sebebi budur. Satış amacımız bilgisayarlar ile vedalaşmak istememiz aslına bakarsan. Parçalara gelecek olursak ; video ve fotoğrafları telefondan ekleyemedik, akşam yüklemeye çalışacağız, videoyu izlediğinizde herhangi bir sıkıntı olmadığını göreceksiniz. Ayrıca düşünceniz için teşekkür ederiz fakat bir önceki arkadaşın yorumuna da bakarsan neden uygun sattığımızı anlayabilirsin :)
Fiyatı çok çok iyi. Şuana kadar çok bilgisayar parçası değiştirdim. Çok fazla satmadım ancak böyle bir sistem şuan bile çok iş görür. Yukarıda yorum yapan arkadaş 2. el üzerinden değerlendirmiş. Zira genelde fiyatlar 2. elde düşer. Ancak sistem bütünüyle düşünüldüğünde gerçekten çok iyi. Bazı parçalara tek tek baktım 2. elde bile fiyatı bu fiyata yaklaşmıyor. kasa boşken 1000 tl normalde. Monitörde güzel monitör. İyi satışlar hocam.
Ayrıca almayı düşünen varsa arkadaşlar yine sorun soruşturun ancak gerçekten çok güzel bir fiyat.