Şimdi Ara

4K Oyun Bilgisayarı- BU FİYATA BU PERFORMANS BULUNMAZ !! - FİYAT DÜŞTÜ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 4K Oyun Bilgisayarı- BU FİYATA BU PERFORMANS BULUNMAZ !! - FİYAT DÜŞTÜ!
    4K Oyun Bilgisayarı
    S.A. gençler zamanının kralı olan pc mi satıyorum...Artık yaşlandık, ihtiyacım olmadığı için satılıktır...
    Garantileri kalmamıştır...4k oyun oynamak için idealdir... Çoğu oyundan 35-40 fps nin üzerinde performans alıyorum(4k max ayarlarda)...
    Ürünlerin yanına, bulabildiğim amazon ve vatandaki sıfır fiyatlarını da atıyorum ...Sistemin sıfırı 13000 TL civarıdır..
    3kw tunçmatik güç kaynağını isteyene ayrı satabilirim onu da yazdım bilginize...
    Tomb raider 2016 oyununun 4k performansının da video olarak attım izleyebilirsiniz(directx 12 olarak test edilmiştir)...
    Ürünlerin fotoğrafları da aşağıdaki gibidir ...temizdir...

FİYAT:6000 TL
    Sadece kasayı da ayrı satabiliriz. Sadece Kasa fiyatı : 4750 TL'dir. Pazarlık payımız çok azdır. Bilginize

NOT: İSTANBUL İÇİNDEN ALICI OLURSA, BAYRAM SONRASINDAKİ HAFTA ELDEN TESLİM EDİLEBİLİR.

Termaltake GT 10 Kasa 185$
    Intel® Core™ i7-990X Extreme Edition İşlemci 12M Önbellek, 3,46 GHz, 6.40 GT/s 380$
    ASUS Rampage III Extreme Anakart (sıfır fiyat bulamadım dengi anakartlara göre fiyat yazıyorum ) 500 TL
    Sapphire R9 295X2 GDDR5 8GB 1024Bit(512Bit*2) AMD Radeon Ekran Kartı (sıfır fiyat bulamadım gtx 1080 ile kafa kafaya performans gösteriyor ona göre yaklaşık fiyat yazıyorum) 1700 TL
    12GB (3x4GB) Dominator GT DHX+ DDR3 2000MHz CL9 Air Flow II Fanlı RAM (2 Adet yani 24gb) 2046 TL
    Cooler Master Silent Pro Gold 1200W 80 PLUS Gold Power 900$
    Corsair CWCH80 Hydro Series H80 High Performance 120mm Radiator All-In-One Liquid CPU Cooler 500 Tl civarı
    Corsair 240GB Neutron GTX Serisi SATA 3.0 SSD(550MB Okuma/470MB Yazma) 994 TL
    Blu-ray Disc Rewriter Internal SATA 12x Super Multi Blue LightScribe (fiyatı sıfır bulamadım , yaklaşık 100 TL'dir)
    SAMSUNG 28" LU28D590DS /UF 1 MS UHD 4K GAMING MONİTÖR 1835 TL
    MICROSOFT Wireless Desktop 2000 (sadece Keyboard)
    LOGITECH G300s GAMING MOUSE mouse ve keyborad 200 TL
    CREATIVE INSPIRE T3300 2+1 SPEAKER 238 TL

TUNÇMATİK NEWTECH PRO 3kVA LCD ON-LINE UPS Sıfır Fiyatı:1608 TL Fiyat 1000 TL

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

VİDEO VE FOTOĞRAFLAR EKLENMİŞTİR.

4K Oyun Bilgisayarı- BU FİYATA BU PERFORMANS  BULUNMAZ !! - FİYAT DÜŞTÜ!4K Oyun Bilgisayarı- BU FİYATA BU PERFORMANS  BULUNMAZ !! - FİYAT DÜŞTÜ!4K Oyun Bilgisayarı- BU FİYATA BU PERFORMANS  BULUNMAZ !! - FİYAT DÜŞTÜ!4K Oyun Bilgisayarı- BU FİYATA BU PERFORMANS  BULUNMAZ !! - FİYAT DÜŞTÜ!4K Oyun Bilgisayarı- BU FİYATA BU PERFORMANS  BULUNMAZ !! - FİYAT DÜŞTÜ!4K Oyun Bilgisayarı- BU FİYATA BU PERFORMANS  BULUNMAZ !! - FİYAT DÜŞTÜ!4K Oyun Bilgisayarı- BU FİYATA BU PERFORMANS  BULUNMAZ !! - FİYAT DÜŞTÜ!4K Oyun Bilgisayarı- BU FİYATA BU PERFORMANS  BULUNMAZ !! - FİYAT DÜŞTÜ!4K Oyun Bilgisayarı- BU FİYATA BU PERFORMANS  BULUNMAZ !! - FİYAT DÜŞTÜ!4K Oyun Bilgisayarı- BU FİYATA BU PERFORMANS  BULUNMAZ !! - FİYAT DÜŞTÜ!4K Oyun Bilgisayarı- BU FİYATA BU PERFORMANS  BULUNMAZ !! - FİYAT DÜŞTÜ!4K Oyun Bilgisayarı- BU FİYATA BU PERFORMANS  BULUNMAZ !! - FİYAT DÜŞTÜ!4K Oyun Bilgisayarı- BU FİYATA BU PERFORMANS  BULUNMAZ !! - FİYAT DÜŞTÜ!4K Oyun Bilgisayarı- BU FİYATA BU PERFORMANS  BULUNMAZ !! - FİYAT DÜŞTÜ!4K Oyun Bilgisayarı- BU FİYATA BU PERFORMANS  BULUNMAZ !! - FİYAT DÜŞTÜ!4K Oyun Bilgisayarı- BU FİYATA BU PERFORMANS  BULUNMAZ !! - FİYAT DÜŞTÜ!4K Oyun Bilgisayarı- BU FİYATA BU PERFORMANS  BULUNMAZ !! - FİYAT DÜŞTÜ!4K Oyun Bilgisayarı- BU FİYATA BU PERFORMANS  BULUNMAZ !! - FİYAT DÜŞTÜ!4K Oyun Bilgisayarı- BU FİYATA BU PERFORMANS  BULUNMAZ !! - FİYAT DÜŞTÜ!4K Oyun Bilgisayarı- BU FİYATA BU PERFORMANS  BULUNMAZ !! - FİYAT DÜŞTÜ!
    Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gaziantep,Nizip Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hayırlı satışlar
    istediğiniz fiyat zor fakat mal sizin kolay gelsin
  • Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum, ciddi alıcılar için pazarlık payımız vardır. Pm atan olursa fiyat üzerinden konuşabiliriz.

• Selamlar.

Çok zararına satıyorsunuz.

Eğer yanlış hesaplamadıysam, Toplam Fiyat 13240,5 TL tutuyor, siz 7000 TL istiyorsunuz, zararınız net olarak 6240,5 TL. İnsanın aklına acaba parçalar arızalı mı diye soru geliyor ?

Toplam Fiyat üzerinden %25 fiyat düşürerek satarsanız o zaman piyasayı öldürmemiş olursunuz.

13240,5 TL - %25 = 9930,375 TL
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam kardeşim,

Tamamen doğrusun fiyat 13.000 TL civarında oluyor. Metni editleyeceğim. Zararına sattığımız doğrudur, fiyat ciddi anlamda uygun. Zaten ilan başlığını da bu şekilde yazmamızın sebebi budur. Satış amacımız bilgisayarlar ile vedalaşmak istememiz aslına bakarsan. Parçalara gelecek olursak ; video ve fotoğrafları telefondan ekleyemedik, akşam yüklemeye çalışacağız, videoyu izlediğinizde herhangi bir sıkıntı olmadığını göreceksiniz.
    Ayrıca düşünceniz için teşekkür ederiz fakat bir önceki arkadaşın yorumuna da bakarsan neden uygun sattığımızı anlayabilirsin :)

• Fiyatı çok çok iyi. Şuana kadar çok bilgisayar parçası değiştirdim. Çok fazla satmadım ancak böyle bir sistem şuan bile çok iş görür. Yukarıda yorum yapan arkadaş 2. el üzerinden değerlendirmiş. Zira genelde fiyatlar 2. elde düşer. Ancak sistem bütünüyle düşünüldüğünde gerçekten çok iyi. Bazı parçalara tek tek baktım 2. elde bile fiyatı bu fiyata yaklaşmıyor. kasa boşken 1000 tl normalde. Monitörde güzel monitör. İyi satışlar hocam.

Ayrıca almayı düşünen varsa arkadaşlar yine sorun soruşturun ancak gerçekten çok güzel bir fiyat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyun sistemleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.