< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 10 Nisan 2020; 21:17:36 > |
4K Remux en iyi grup hangisi ?
-
-
5 tb hdd remux arşivim var hepsi aynı -
bendeki de 4K remux 12 küsür tb a ulaşmış 246 film indirmişim şimdiye kadarquote:
Orijinalden alıntı: MERNEPTAH
5 tb hdd remux arşivim var hepsi aynı -
Maşallah hocam hepsi altın değerindequote:
Orijinalden alıntı: Backspace7
bendeki de 4K remux 12 küsür tb a ulaşmış 246 film indirmişim şimdiye kadar
Alıntıları Göster
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Eyvallah :) valla öyle haklıısnız. 4-5 yıl önce hddlerden 2 tanesi raw olmustu elektirk kesintisi yuzunden ozamanlar tabii 4K filan yok arşivin 8 tb kısmını kaybetmiştim. Allahtan her filmi excel üzerinde kaydediyorum ve hangi hdd de hangi film mevcut kayıt altında. Yoksa 8 tb film uçup gitmişti. dediğiniz gibi altın degerinde aslında.quote:
Orijinalden alıntı: MERNEPTAH
Maşallah hocam hepsi altın değerinde
Alıntıları Göster
-
hocam aman gerekirse filmlerin ismini alınquote:
Orijinalden alıntı: Backspace7
Eyvallah :) valla öyle haklıısnız. 4-5 yıl önce hddlerden 2 tanesi raw olmustu elektirk kesintisi yuzunden ozamanlar tabii 4K filan yok arşivin 8 tb kısmını kaybetmiştim. Allahtan her filmi excel üzerinde kaydediyorum ve hangi hdd de hangi film mevcut kayıt altında. Yoksa 8 tb film uçup gitmişti. dediğiniz gibi altın degerinde aslında.
Alıntıları Göster
-
O konuda sıkıntı yok artik hepsini liste olarak tutuyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Bütün filmleri mi saklıyorsunuz yoksa sadece çok beğendiklerinizi mi?
Arşivden aynı filmi 2 - 3 kere izlediğiniz oluyor mu?
Çünki bu hobiye disk yetmez.
Ben cok beğendiklerimi / vayy dediklerimi tutuyorum.
Yakınlarımdan film ver bana diyen olursa onlara göstermek için
Tekrar izlediğim film sayısı nadir. -
Benim takip ettiğim gurup isimi iCMAL çeşit ve kalite konusunda ham bluray birebir verebiliyor. Gizli torrentler aksine public tabir edilen torrent sitelerinde torrentler dağıtım yapıyorlar. Genellikle ingilizce DTS-HD M.A ses kodek veriyorlar. Zaten Remux mantığı birebir m2ts görüntüyü mkv çevirmektir. Aşağıda ki sitelerde takip edebilirsiniz.
torrentgalaxy(.)to/profile/CheerfulTomato
1337x(.)to
-
Artık arşiv yapmanın pek bir esprisi kalmadı gibi dijital platformlar bu olayı bitiriyor.
O kadar zaman uğraştığım 2009,2015 arası arşivi Shift+Del yaptım yakın zaman da
4K'lar duruyor şimdilik çok gereklimi bilemiyorum halen, 3D ISO takıntısı vardı bir dönem de
The.Lord.of.the.Rings.The.Return.Of.The.King.2003.DISC1.EXTENDED.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT. [80GB]
The.Lord.of.the.Rings.The.Return.Of.The.King.2003.DISC2.EXTENDED.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT. [80GB]
ne uğraşlar ne uğraşlar etmişiz öyle
kazaa p2p
eMule
-
Merhaba, konuyu hortlatıyorum ama
Remux anladığım kadarıyla Bluray içerisinden direk çıkarılan dosya. Eğer böyleyse, geri kalan şeyler neden değişiyor? HDR, SDR, TrueHD, Atmos vb.
Samsung q70t tv var ile en düzgün hangisini izleyebilirim? Hdr ile sdr arasındaki fark tam olarak nedir? HEVC nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X